ne deka ne bi sakala da imam poveke , ama so ogled na toa deka sum mazena i taka strogo moralna ke kazam 1-maz mi
2 за едниот се каам зашо од мување му дадов ама шо да правам де4ко ми само со него шо бев 2години шо ме скина ме разо4ара,сега ок е ама ако дознајт ќе гора ops: ....
i jas do sega dvajca(maz mi i ljubovnikot) ama, so ogled na toa sto imam 32 god i se smetam za se uste mlada ne planiram da ostanam na taa brojka. Covek treba da uziva dur moze. Zenski samo napred i bez sram seksot e za uzivanje.
i jas do sega dvajca(maz mi i ljubovnikot) ama, so ogled na toa sto imam 32 god i se smetam za se uste mlada ne planiram da ostanam na taa brojka. Covek treba da uziva dur moze. Zenski samo napred i bez sram seksot e za uzivanje. a kako mozes da imas maz i da planiras nekolku ljubovnici? sexot e uzivanje, ama so onoj koj sto go sakas. nema da sudam, sekoj si znae za sebe, ama si mozela da smenis partneri pred da se mazis, a vaka? ova ne e za gordeenje
3 za prviot se kaam, ne za drugo, ne vredese prv da mi bide vtoriot bese bas onaka cisto da se zabavljame i poslednite 2 godini sum samo so deckoto. i mi e najubavo sto moze da bide i sakam maz da mi bide ))) i taka
Јас двајца за моите 22 години.И двајцата ми беа дечковци своевремено,едниот подолго другиот пократко.За вториот се каам малку,ама нема назад. ops: Ама со оглед на тоа што и двајцата се веќе бивши,не планирам да застанам тука
lele site so po eden dvajca demek,so postena nacija ke bevme dali tie sto komentiraat se premladi ili imale sreka odma da go najdat vistinskiot neznam....nekako ne mi se veruva.posto svedoci sme kako ludo vreme e i deka ne se znae koj so kogo se "onadue".ne deka go opravduvam toa skraja da e..za mene seksot e cin na ljubov.megutoa ne sum imala sreka prviot ili vtoriot da e vistinskiot iako sum sakala,taka da moras da smenis,jebiga
ne velam deka tie lazat,samo mislam deka se mnooogu poveke onie drugite,sto imaat smeneto poveke od dvajca,samo izgleda ja izbegnuvaat temata nebere e sramota golema ako si smenila nekolku.seuste sme zrtvi na toj zaostanat balkanski mentalitet,maskoto e fraer ako smenil poveke zenski a zenskoto k...
Jas imam 16 god i nemam dosea ,zs mislam deka go nemam najdeno vistinskiot.. Ali so moeto razmisluvanje ne veruvam deka skoro ke bide...So samata pomisla na toa mislam deka celiot svet ke mi se promeni i nema da bidam kakva sto bev,ke napravam grev. Ipak e rano moze ke mi se smeni mislenjeto ponatamu..