Еден и јас али би сакала да пробам со повеке ове сега додека сум слободна барем уште со еден онака ради радозналост да видам како е и со други.
незнам,многу...најискрена сум. прано имав многу, сега смирена сум, ама сепак незнам колку биле. осудувајте ме колку сакате
Јас 2 и пол Едниот не беше целосен однос не знам ни дали да го рачунам. Официјално првиот ми беше бившиот, а вториот сегашниот дечко со кој сум подолго време и јас сакам да ми е последен , ептен ми е погодено
ПОЧИТУВАМ ИСКРЕНОСТ!!! Првиот ме зафркна, ме превари, ти си ми ВТОР. Ама и ќе останам на двајца. Да не се познаваше кај жената, да не постоеше онаа невиност vs, „виновност“ сигурно ќе ми беше ПРВ, и ЕДИНСТВЕН.
оф топик, не сум имала, ама моето мислење вака искрено, нема шанси да останам со еден до крај на живот, од кај знам дали пасува ко што треба хахаха
mojata brojka seuste e 2 so deckoto so koj bevme zaedno 7 godini i so segasniot partner koj duri ne ni mi e decko hehehe
7 комада, претпоследниот па и скоро да не се брои сирот он хахахах да не знаеш дали секс имаш или само се триеш хахахахахах....
...ke znaes, mnogu lesno...ako ne te faka promaja....toa e toa. inaku jas sum imal edna samo partnerka....
Sweet па ние сме исти, во многу работи се сложуваме, исто и јас 3( трета среќа го најдов маж ми, и не мислам да го менам) За првиот не жалам, беше така едно долго мување па имавме секс само 2 пати, за вториот -го научив да се е** е сега ни здраво не ми кажува(простак) Третиот е совршен-маж ми