имам 19 год.и 8 месеци и досега сум имала само еден секс партнер мојот сегашен маж и не планирам да имам никој друг.ако те заслужува доволен е еден!
Се изначитав го прочитав буквално секој пост! Јас сум немала до сега сексуални односи ( и се извинувам што коментирам ) иако имам дооолга врска што значи ќе биде и тоа. Сакам да кажам... секој си се оправдува самиот себе. Ако имала 50 е добро. Ако имала 1 е добро. Значи не се правдајте на форумов. Како вас ви одговара така терајте си.
Имам 20 години и ми е срам да кажам дека сум била со еден само, ваљда зошто сеуште идам со него4 години ама како ми тргнала работава, наскоро ќе бидат двајца
Од она што слушам сега најнова фора е кога новиот партнер ќе те праша кој ти е по ред да одговориш трет пошто она со вториот веќе не пали излитена фора било Како поминуваат годините така сме посовремени па прифатливо е демек : еве трет си ми, искрено ако треба да се одговори . За мене конкретно биле нешто повеќе од тројца( х 2) и не придавам ама баш никакво значење на бројката ! Ќе си дојде времето кога бројката ќе застане и нема да се помести понатака, кај некои на 20 години кај некои на 40. Све е релативно ! уживајте во сексот нема боље ствар на светов !
форумот е полн со поштени жени никој не мрднува од еден или 2јца сегашниот дечко ми е 4врт и се надевам последен оти го сакам најмногу на свет и најубаво ми е со него во секој поглед
smesna intresna ali paga taa finta, hehehe,jas na sekoj nov decko mu kazuvam deka mi e prv,a koga ke vidi deka ne bil prv,a kaj nekoi i pali taa finta,i jas se pravam zacudena ,zasto taka,pa im velam mozebi deka sum balerina pa so tekot na godinite himenot stanuva elasticen,veruvajte glupava fora ama uspeva Jas imam eden maz i samo so nego, i neka dade Gospod toj da ostane, samo smrta da ne razdeli,mislam deka ne e dobro da se ide od partner na parnet.
Zasega so eden, i zaglaviv so nego-maz mi e Ama nikogas ne se znae..ima vreme Kako i da e jas nemam problem so toa, maz mi e poveke zagrizen sto mi bil prv, zasto velat `zena bez dvajca`-tesko Si go sakam ama sepak-neka mu ja misli :)))
Најубаво е да се има само еден партнер али сепак кога веќе сте имале со поише, мислам дека на машките во денешно време не им е битно дали е прв или не, а ако не е прв, нека верува дека е втор, тоа е доволно.
CCCCC Mnogu posteni zenski imalo vo Makdonijava hahahah bas interesno hmmm samo so bilo koja da ja prasas ili si i prv haha so nikoj nemala niso pa za na kraj da iskoci deka imala so nekoj hahah ako ne i upali fintata hahhahha a ako nema nikakov znam na nevinost pa moze ii kao ne site devojki imaat znak na nevinost hahaha bas interesna tema na forumov
hahah dobra finta devojko ali da upravo si kaj nekoi pali fintata hahahahha ama opasno e ako ne upali na pr kako kaj mene so ne im upalila na nekolku devojki hihihihihih
Да да баш така се поштени хахаха ма не е битно колку биле итн итн битно е само да има искреност и љубов да не те лаже деак си и прв а таа поминала .... многу хаах
ЗА ТОА ДЕВОЈКИ НЕ ГИ ЛАЗЕТЕ ДЕЧКОВЦИТЕ ДЕКА ВИЕ ПРВ ИЛИ ВТОР ИТН ИТН САМО БИДЕТЕ ИСКРЕНИ ЗАШО АКО ЛАЖЕТЕ НЕ Е ДОБРО ЗНАЕТЕ НА ЛАГАТА ИС Е КРАТКИ НОЗЕТЕ И ПОСЛЕ Е ЛОШО ИМА КАРАЊЕ ИТН ИТН ОД ИСКУСТВА ГО КАЗУВАМ ОВА
на дечкоми му кажав дека ми е 4врт немав причина да лажам а и да лажам втор ми си трет ми си смешно ми е а и немаше да ми поверува така да подобро кажиси на почеток