1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Колку секс-партнери сте имале досега?

Дискусија во 'Секс' започната од SweetDoll, 13 декември 2009.

?

Колку сексуални партнери сте имале досега?

1. 1

792 глас(а)
    32,2%
  2. 2

315 глас(а)
    12,8%
  3. 3-5

452 глас(а)
    18,4%
  4. 6-10

201 глас(а)
    8,2%
  5. Над 10

261 глас(а)
    10,6%
  6. Сè уште не сум имала односи

437 глас(а)
    17,8%
  1. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    А што потреба има да му кажувате на дечкото кој ви е по ред? Мене ми е тоа детско и глупаво.
    Секој повозрасен и зрел човек, никогаш нема да праша такво нешто. Немам потреба такво нешто сама да му кажувам.

На Neytiri и MiiLla им се допаѓа ова.
  2. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    abre i jas toa se cudam ama koga veke prasa mu kazav jas nitu prasuvam nitu me interesira vazno mi e koga e so mene da ne bidi so druga ne toa sto bilo pred mene...

3. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Дали е излажан дечкото, треба да се мисли додека е со врска со девојката.
    Нејзиното минато нема што да го интересира, зашто не бил дел од него.
    Затоа нека се грижи таа да не го лаже додека се во врска, а за дали бил прв, втор или 43547527-ми, не треба да се грижи тој. Нема што да го боли увото.

Јас имав само еден. Ке имам и нареден/ни.
    На тема “невиност“ нема што да зборувам со никој, освен со мајка ми. Дали ја имам невиноста и што без неа. |( Дури ни со неа не морам, освен ако сакам сама.

А тебе да не ти е важно и кои пози ги имала девојка ти со бившите? Ако ти каже 3 пати дека орално го задоволила, а биле 14??? :o
    Лагата куца шета.
    |(

Или да застанам на втор состанок со некој дечко, и да разговараме нешто од типот... ти невина си? Не, а ти? Не. Епа? 50-50. Нели? Створени сме еден за друг.
    |(

Глупости.
    Не е муабетов да се спомне, а не да се образложува.

4. oceangirl

oceangirl Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    70
    А што е битно кој по ред е?Зошто и воопшто мора да се одговори на тоа прашање?Тоа било во минатото и не е важно...
    Плус тоа вие мажиштава никогаш нема да кажете колку точно сте имале,зошто па ние мора да ви кажеме...
    Ова е уште една од глупостиве што ги има само во мкд...

5. mr.sexy

mr.sexy Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2010
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0

naprotiv bas bi se pofalil kolku sum imal ako em prasa ;)

6. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Аааааа, се сметаат парнерите од ист пол ? :D :D :D :D :D

Аман бре луѓе, олабавете.
    Кој колку сака, толку кажува дека имал.
    Но, јас мислам дека кај женските секој нареден е втор (женска болест бе, им заглавува ЦД-то кај втор или намерно им е пуштено на РИПИТ).

А кај машките бројката што тие ја кажуваат поделена со 4 е реалната.

7. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Да де, место 2 - 12 ке бидат. |(
    А за оваа рамноправноста што ја бараме, не знам со овој памет кај тераме... ако имаш ти 12 горенаведени, зашто женската твоја ако има толку ти поинаку би ја гледал? Или ке и кажеш дека како оди - куца?! :^)

8. slatkichKa123

slatkichKa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    341

Како прво бројот на сексуални партери не е за фалење, тоа си е факт и со таа бројка ништо не се докажува. Колку некој е добар во кревет, не се мери по тоа дали спиел со пола град. ]:)

На Lacrimosa му/ѝ се допаѓа ова.
  9. badem4e

badem4e Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    378
    Допаѓања:
    178
    што е битно тоа колку сме имале тоа останува во минатото глупаво е партнерпт и да праша такво нешто еј колку си мала до сега па ај и да си праиме муабет да му кажам кои пози сме ги праеле ако сака поштена нека иде у градинка нека бара :D

10. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    The rule of three :D

Јас еден, ниту сум се чувала, ниту сум планирала вака. Така испадна, ја затеравме работата :lol: Ако некогаш имам некој нареден и ме праша, ќе му кажам дека не е негова работа што и како сум имала и сум правела. Толку е смешно и глупо
    Ај женскиве шо лажат пак некако разбирам, балкан сме. Ама машкиве што зголемуваат број...демек ако имал секс со повеќе женски, толку е поголем фраер :rofl:
    Куче што лае, не каса

На rossonerka му/ѝ се допаѓа ова.
  11. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.901
    Токму така, јас појма немам маж ми колку легнал пред мене, не сум го прашала, не ме прашал, битно ми е дека бил здрав, не ме заразил со ништо ниту пак јас него....На крај краева што ми е гајле со колку девојки имал односи, не ме интересира, а очигледно ни него. :)

12. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.099
    Ми има кажано со колку бил, исто и јас, чисто како информација од радозналост, не за да си судиме или оценуваме. Отворени сме еден кон друг, па ниту ова не ни е табу тема. Не мислам дека е глупо ако те праша (најголем дел ги интересира тоа), глупо е ако ти се срамиш да одговориш...

13. oceangirl

oceangirl Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    70

naprotiv bas bi se pofalil kolku sum imal ako em prasa ;)[/quot

WOW......
    значи ако си имал многу тогаш си големо мажиште а?
    А таа ако имала многу тогаш е к**** а?
    А инаку бројката не е мерило за тоа колку си добар во кревет ако тие е тоа поентата...
    Типично размислување од минатиот милениум,не ни очекував поинаков одговор...

На Go-Girl му/ѝ се допаѓа ова.
  14. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.901
    Нема врска со тоа дали се срамиш или не, едноставно ако некој е радознал да знае колку секс партнери имал партнерот, некого не го интересира. Еве мене ич не ме интересира колку имал, не сакам да знам, што ако знам дали имал 2, 3, 15, 20..за мене тоа ништо не значи, секој си има минато. Да не треба и да го прашам со која му бил сексот најдобар, кои пози ги менувале, глупости.
    Плус секој може и да излаже, можам да му речам сум била со двајца, може да ми рече бил со 20, како ќе знаеме со сигурност дека бројката е точна, да не одиме на детектор за лаги... ако некој те сака и те прифаќа таков каков што си, бројката нема да има никакво значење.

15. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.099
    Ок е де, јас си кажав за мене дека бројките си ги знаеме и дека тоа за нас е ок, дека тоа за нас не е глупо и не реков дека бројката има значење, туку спротивното-ако нема значење нема зошто и да се крие...

16. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.901
    ^^
    нема значење -нема зошто да се крие...
    нема значење -нема потреба да се знае... ;)

17. mr.sexy

mr.sexy Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2010
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0

Токму така се согласувам со тебе апсолутно ;) ова што го кажа го ценам

18. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.048
    Допаѓања:
    66.680
    Јас и он знаеме колку сме имале, мене ме интересираше неговото минато, сепак прв ми беше, па чисто информативно ради здравје :) Не знам зашто не би си ја кажале оваа информација. Мене ми е ок да се партнерите само за секс, кратко време или сл., па не мора ни да се прашува, ни да се знае, ама во сериозна врска сакам да знам колку имал.

На Go-Girl и SanjaKirchner им се допаѓа ова.
  19. Fallin-ForHisSmile

Fallin-ForHisSmile Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    299
    Допаѓања:
    179
    0 партнери, ама веке 17 терам па да видиме :D

20. ElleS

ElleS Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    210
    има добра фора околу ова: постои секогаш еден тој првиот, после секој нареден е втор, а кога ќе го најдеш вистинскиот е трет и последен :D
    смешно ми е па некој и на форумов се правдаат, „се кријат“ ко некој да ги знае или ќе се чуди што ќе мислат другите... :)
    Јас сеуште ниеден :)