Некој работи неможам никако да ги сфатам, просечно повеќето девојки се изјасниле 1 или 2. Ретко која "имала муда до колена" па пишала искрено. Неможам да ја сфатам поентата на лажењето, а и неможам да сфатам како пишуваат 1 а потоа го фалат дека е најбољи. Пробала ли таа секс со друг па сега овој е одличен, или другарка ми ми кажуваше, како вицот со циганчињата: Баци си јадел пилешки прсти??? -Нееее ама брат ми ги гледал некои двајца јаделе, мноооогу биле убави... Сплет на околности јас сум имала двајца, првиот е катастрофален во споредба со вториов, и фала Богу што ми текна да најдам втор за да научам дека сексот е мноооогу повеќе од соблечи се тури-вади 5 -10 минути, облечи се и толку ( си кажав катастрофален). Ама затоа сегааааа мх мх мх чиста 5, не за џабе се верив за него добра инвестиција е, и да немаме пари барем во сексот ќе можеме увек да уживаме
убаво така што си сменила малку јас имам еден затоа што со него сум од прва година средно и не сакам да го изневерувам
^ Најубава, контрадикторна си. Според првиот дел од постот испаѓа дека лажеш во вториот дел, т.е немаш муда да се изјасниш колку стварно си имала Или само другите лажат, ти не? сите лажат дека имале 1-2јца ама ти стварно си имала 2, а? Анонимен е форумов, нема што да лажеме, да не пукне брука
Не сум контрадикторна, туку не го завршив првиот пасус. Повеќето мои блиски другарки имале бројка поголема од 2, и мене лично не ми менува ништо бројот на партнери туку да се навратам јас лично со девојките со кои сум разговарала 70% се изјасниле дека имале повеќе од 2, 20% имале само 2 и 10 % само еден ( анализава е груба проценка на мои другарки, но и мислам дека и вистинските статистички истражувања се во некој ваков сооднос) но девојките биле искрени. А овде се дешава токму спротивното 70% имале 1, 20 % 2, и само 10% имале повеќе од 2. Патем јас пишав сплет на околности, едноставно толку се. И кога би биле 20 не би се срамела да пишам, искреноста ми е доблест, безразлика дали пишувам на форум или разговарам tet a tet.
Маца неможам да ти ја протолкувам репликава но јас реалната анализа ( "направена" врз луѓе кои ги познавам добро ) ја споредив со оние што ги пласираат по нет и е тука негде. Што значи, фактите не лаже, тогаш кој лаже? И да не бидам погрешно сфатена јасно ми е дека има девојки кои имаат по 1 или 2 партнери, патем и јас сум дел од нив, само не ми беше јасно како може само тие девојки да пишуваат, овие други изгледа билдаат цифри и не се замараат со форуми
Еј, а сега ми текна нешто- како ги броите тие со кои сте имале само орален секс , како половинка или цело ? Да знам како да си израчунам, се збунив сега некако, а од секогаш дропките најдобро ми одеа од математиката
само сакав да ти кажам дека сигурно така се погодило на форумов само такви девојки да напишале плус тоа тука не се работи за милион девојки па да се посомневаме во вистинитоста се работи за мн мал број на девојки и не можеш да докажеш дека лажат
^^ Е значи се изнасмеав посабајлечки! Јас не би ги броела воопшто. Да не се комплицираат работите. Партнер со кој си имала само орален секс .. па и не е секс -партнер. Иначе.. и не сум имала некој со кој сум имала само орален секс. А мислам дека не сум се изјаснила на темава - Двојче (ама вистинско) и мислам дека ќе се зголеми бројот некогаш во иднина. А може и грешка сум..
А ако ги рачунаме тие што не е*ат у здрав мозок (пардон за вулгарностите ама... ), може директно да си се пишеме сите до една....радодајки. Или само дајки. Пошто радо баш и не даваме на такви, сами си земаат, што значи не знам да не сме нешто полошо Најубава епа по моја проценка ако ги земеме во предвид тие со орален (пола) плус тие со анален (1 и пол) пак му доаѓа еден цел вишок. Што значи, исто ти се фаќа
Лошо е објаснението. Тие што имале повеќе, браво за искреноста. Тие што имале 1-2 лажат. Значи да не ти веруваме??? Глупости, на никого тука верувам дека нема да го интересира дали јас сум имала 1 или 11. Не се цени карактерот на човекот според бројот на партнери. Ама не сфаќаат сите исто. Имам другарка што имала минимум 6 и се срами да каже зашто мисли дека тоа би било крај за нејзиниот рејтинг. Прво, никој не и бара неа список со имиња, пози, број на сексуални чинови, видови на секс. Второ, можеби некогаш еден секс-партнер повеќе, претставувало едно скалило надолу во репутацијата, ама редно е тие малограѓанизми да се отстранат. Пример, што ако јас сум имала 1? Мене ништо не ми значи ако најдругарката 100 имала. Крај-краева, за никоја списокот на секс-партнери не е затворен.
Со овие одговори како сите да сте со 16 години...без навреда ама цифрите покажуваат колку само знаеме да лажеме...не е ни чудно што ниеден маж нема да ни верува, кога ни јас не верувам на ова што го читам ...ако не сакаме да даваме такви инфо. подобро и да не одговараме.... зошто да правиме оние што имале повеке партнери да се чуствуваат неубаво... сите ние само се трудиме да го најдеме вистинскиот ... а тоа со само еден партнер во никој случај не е возможно( се лажеш сама и го лажеш партнерот, затоа што незнаеш за подобро ,ниту пак за полошо)
Која глупост, зошто некој би имал причина да лаже на форум????? И ова што го пишуваме овде незначи дека одма и на дечковците им го кажуваме !!! Извини коловоз али ова што си го напишала нема смисла. Ако некој си имал поише партнерчиња, мисли дека сите се како неа, ама не е така. Сеуште има девојки кои сексот го поврзуваат исклучиво со љубов, па затоа остануваат на бројката 1 или 2. Дефинитивно не би се ебела со некој ако не го сакам, а неможам сите да ги сакам, можам да сакам само еден и точка. А на машкото ако навистина те сака и навистина му значиш нема воопшто да му биде битна бројката. И затоа незнам каде да ја барам смислата во твојов пост ?!?
Оти бе во секоја тема се’ некој се наоѓа да срипа со едно кило плунка за тие пред неа што пишале, пак уште некој да доразбранува духови и онда закључуваат совршено добри теми, кои наместо да се интересни за читање, просто да ти го разубават денот, да те насмеат, ние како да се трудиме да се надминеме себе си во тоа колку караници во текот на еден ден ќе произведеме. Постои ли за нас жените тема каде нема да се испокараме?!? Изгледа само прд*њено не обединува. Да живеат издувните гасови ! Кој колку партнери имал е најмалку битно. Битното е дали секоја од тие девојки што напишале тука е задоволна од сегашниот, пошто обично тоа и треба да е причина плус за да се смени или не! велам причина плус, нека не рипа сега некој со објаснувања дека не е се во с*ксот, амаааааааааан. Дали некоја ќе каже еден, двајца или неколку фудбалски тимови, цела единица за брзи интервенции, или полициски станици, не сме дојдени тука за да се правиме нити Деви Марии нити пак некоја сака да се направи искусна п*рно ѕвезда. Не туку судете, пошто очигледно не сте спремни за и на вас да ви судат истите. Сите лажат , ама ја не . Ако некоја имала само еден партнер и се уште е со него дури и после години-години, честитки де, одржала прилично долга врска, бравос за неа, не секој го може тоа. Ако некоја имала двајца, пак брвос и за неа, се откажала од нешто што не функционирало за неа и веројатно нашла подобро. Ако некоја имала милион партнери, и повторно бравос и за неа, не останала со луѓе кои очигледно дека не ја усреќувале Спојлер задоволувале . Дај ако не да ставиме „детектор за лаги“ на фемина и да на секое наше мислење светнува црвена или зелена сијаличка, зависно како мислат другите, дали лажеме или не место ѕвезди да си редиме. Мерачи се уште никој не измислил пак да ни стават мажите и дечковците долу да ни отчукува на секое. Ако не, зафатете се со работа, осмислете некој патент и полесно ќе спиете, бидејќи другите секако ќе се лажги и ефтини девојки. Машки да бевте да ве разберам, ама женски бе побогу. Аманте. Не ние треба да ја поткрепуваме машката теорија „машко што спиело со повеќе женски фраер, женско ефтинУША“... и кога ќе размислам се’ што читам секојдневно, богами не знам ни дали машките се тие што ја измислиле. А, пак и ако не сте забележале, не машките се замараат со тоа . Ефтинуша за една вечер можеш да бидеш само поради понашањето што ќе си го имаш пред него, сакаш пред тоа еден и единствен да ти бил и тоа само едно не бомбастично хоризонтално-вертикално мамбо-џамбо. Или сто пред него да биле, а баш овој да те венча, ама сто биле не бидејќи си ефтинуша, него бидејќи не си налетала на тоа што ТЕБЕ ТИ Е ПОТРЕБНО.