3 на 20 години. Дали е многу или малку стварно не знам. Сепак не сме тука за да си судиме едни на други, нели Желбата за секс е нормална појава кај секоја девојка а ако се има желба и услови зошто да не
konecno edna realna devojka...koja vo zivotot ne gleda samo crno i belo... Bravo devojko...sloboden um koj razmisluva nadaleku..i sloboden duh koj ne e zatvoren zad opstestvenite reshetki...
Хехх...луди сте со овие прашањава...каде ви текнаа ?!?! Инаку сум имала само 1(еден) секс-партнер и тоа е мојот дечко со кој одам веќе 2-год не е мн. ама не е ни малку време премногу го сакам.... Тој ми беше прв а се надевам и последен (не би сакала со друг да се најдам во таква ситуација)
IMAM 33 GODINI I 10 PARTNERI DO SEGA. sAMO SO 1 SUM IMALA SEKS ZA EDNA VECER se kajam ama posle ebanje nema kaenje)... DRUGITE SITE MI BILE NEKOI POKRATKI NEKOI PODOLGI VRSKI, NAJDOLGATA 5 GODINI... A SO NIEDEN NE SUM SE VPUSTILA VO ODNOS PRED DA POMINAT 3 NEDELI OTPRILIKA. DALI SUM KURVA ????? : [mod-kirilica:nqfxf70e][/mod-kirilica:nqfxf70e]
чисто сумјам дека имаш 33 год ова напишаново ама баш ич не ми личи на толку возрасна личност. А да појдиш на гламстик таму ке ти кажат дали си или не инаку јас сум имала само со сегашниот дечко и уште сме заедно