1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Колку секс-партнери сте имале досега?

Дискусија во 'Секс' започната од SweetDoll, 13 декември 2009.

?

Колку сексуални партнери сте имале досега?

1. 1

792 глас(а)
    32,2%
  2. 2

315 глас(а)
    12,8%
  3. 3-5

452 глас(а)
    18,4%
  4. 6-10

201 глас(а)
    8,2%
  5. Над 10

261 глас(а)
    10,6%
  6. Сè уште не сум имала односи

437 глас(а)
    17,8%
  1. oljapp

oljapp Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    24

Немам потреба да ти се правдам за годините, и жалам што не ја свати иронијата во моето прашање!!!! Сите се правите светици со 1-2 ца.. а не кажувате колку години имате,како прво и како второ..дај боже да си останите со партнерот (првиот) но не секогаш излегува како што сме планирале.. со мојот прв дечко бев речиси 5 години заедно...но за жал се разделивме..а невиноста на 19 години ја изгубив. НЕ се курчи многу дека си со еден до сега(што чисто се сомневам ), никогаш не знаеш животот што ти носи (нека не ти се повтори моето ).... А Жена без 2- ца не умира, тоа јасно нека ти биди...

2. MoreNa-22

MoreNa-22 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    386
    Допаѓања:
    76
    е да бе не умирала. Ако тебе ти прпаднала долгогодишната врска не значи дека нема луѓе на кои не им успеала. Еве јас ке ти кажам имам 22 години и уште сум со истиот партнер и зборувам засега не можам да кажам што би било во иднина а нормално доколку се разделиме секако дека ке имам и втор можеби трет партнер нема да останам сама и да тажам по него. Јас не реков нешто со што би те навредила ма да мислам дека личност од 33 год не би требало да поставува вакви прашања

3. oljapp

oljapp Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    24

4. JenniferLove

JenniferLove Истакнат член

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    71
    само 1 ама вреден :)

5. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Колку сакам :P

На Estelle и MoreNa-22 им се допаѓа ова.
  6. slatkichKa123

slatkichKa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    341

Од кај има простор да се сомневаш дека била само со еден? :^)

Он топик: Сега за сега еден, па што носи време - ќе видиме

На MoreNa-22 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. mona.s

mona.s Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    579
    Допаѓања:
    153
  8. MoreNa-22

MoreNa-22 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    386
    Допаѓања:
    76

Од кај има простор да се сомневаш дека била само со еден? :^)

абе си имаа она способност да гледа во минатото :D

9. Toksichnata

Toksichnata Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    3
  10. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.097
    Еден ! :!:
    Дечко ми ми беше прв и уште сме заедно.
    Е сега здравје, никогаш не се знае! Можда ќе ми остане еден и единствен (морген :lol: ) можеби ќе има потреба да ги имам повеќе, додека да го најдам она вистинското (на пр. 20cм + :lol: :lol:
    шала! :wasntme:
    ) ! :lol:

11. Diamond

Diamond Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2010
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    182
    Само 1 бидејки сум во 3 годишна врска а имам 19 години.

1 ама ЕПТЕН ВРЕДЕН! :lol: :lol: :rofl:

12. blond.bunny

blond.bunny Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    122
    1 aма планирам да го откачам :D

13. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    жена без двајца не умира???? која глупост ејјј. ако си била ти со 10 мина, не се сите ко тебе!!!! луди времиња, ама сепак има чесни девојки. можеби ретки, но ги има!

На anastasijaki му/ѝ се допаѓа ова.
  14. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Од кога чесноста се мери со бројот на сексуални партнери?
    Т.е. е обратнопропорционална од бројот на секс партнери? :D

На eutixismena, najubava2010, rajna-vojvoda и 5 други им се допаѓа ова.
  15. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    а, кој рече дека се мери?
    јас само реплицирам на постот од ољап, каде за таа да се оправда (или објасни) ги напаѓа тие што имале еден партнер, дека `се сомневала` (така ја нападна на една феминка), дека без двајца жена не умира, тоа да ни било јасно!!!
    како така да ќе е 100%.
    сега испаѓа дека ако некоја има повеќе партнери е во ред, а некоја која има еден-двајца е срамота (или се лажи).

а, кај мене лично жена која имала многу сексуални партнери (како таа 10) нема голем углед за мене и чесност. можеби звучам старомодно на оваа возраст.
    а, и машките ќе одат со сенекоја, ама кога ќе земаат жена за дома, не сакаат каква годе која одела со многумина.

а, за број, не коментирам! за некого 5мина се малку, за друг се многу...тоа е релативно...

На Diamond, anastasijaki и MoreNa-22 им се допаѓа ова.
  16. oljapp

oljapp Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    24
    ete sama si kaza deka zvucis staromodno(citaj glupavo)... koga ke imas 33 godini nema da ti izgleda taka.samo se plasam deka do togas tvojot broj na seksualni partneri ke ti bidi dupli od mojot. a nitu se pravdam, nitu napagam nekoj, sekoj si ima svoj zivot i si zivee kako sto si saka. Cesnosta ne se meri so brojot na seks partneri, nekogas se odvivaaat raboti vo zivotot i ne taka kako so si zamislil. Sekojdnevno izleguvam i gledam sto se slucuva so mladive, izleguvaat sami, so drugarki...a sekoja vecer so razlicni maski si odat doma, i mi zboruvate za postenost(sekoja cest na isklucoci koi se retki) ma ajde ti se molam...
    Kritikuvaj go odnesuvanjeto na tvojata generacija, a ne mene ! Pozdrav

На eutixismena му/ѝ се допаѓа ова.
  17. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    старомодно = читај глупаво??? Не се што е старомодно е и глупаво! Демек старите сега се глупави! само ние младите во ова ново време сме паметни! Ма немој.
    Младите се многу понапредни, ама не значи дека се и сите исти!, па зошто да го критикувам однесувањето на мојата генерација??? Демек вие сте многу паметни и само за фалење????
    Ти си некоја гатачка па да предвидуваш дека на твоја возраст ќе имам дупло повеќе од тебе?? Баш ме изнасмеа! :lol:
    Јас апсолутно разбирам, многумина имаат зад себе неуспешни врски, па и сексуални партнери, ама не се стигнува така лесно до бројот 10-15, или повеќе!
    На било кој маж не му е сеедно ако имаш зад тебе 2 сексуални партнери или 20!
    А, изгледа ти си некоја искомплексирана личност на твоите 33год., па сега ние што не одобруваме многу партнери сме ти криви!!!!
    Многу забегавме офф топик, сепак ова е форум со различни мислења и ставови!

18. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Без разлика дали живееш во овој или во 18ти век, сексот бил, постоел, и ќе биде. Не е тоа измислица на некој денешен мудар ум.

Немој да си мислиш дека само заради тоа што некој можеби не зборувал порано отворено за тоа имал само по еден сексуален партнер.
    Демек „старите“ немале секс и не менувале партнери. Абе ај.

Па и денес е така, некои не си кажуваат отворено колку партнери имале па си уживаат :)

На било кој маж не му е сеедно точно. Само на оние кои вредат всушност им е сеедно, затоа што треба да си нетокму за да се правиш Гестапо и да истражуваш со колкумина спиела твојата жена.
    Таков не ми ни треба! А верувам ниту на билокоја жена која вреди нешто.

Просто ме чуди како некои млади луѓе размислуваат, ме чуди. И после државата ни е пуна со проблеми - како нема да биде кога младите се полни со предрасуди и да не речам, а ќе речам размислувања ограничени до радиус од еден метар?!
    И не претерувај со навреди дека некој е искомплексиран. Само затоа што од искуство ти пренесува други погледи на работите немаш право да навредуваш ниту ти прилега на постара вака да и се нафрлиш жустро со навреди.

На oljapp, rajna-vojvoda, sanjaeva и 2 други им се допаѓа ова.
  19. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Јас навредувам? Читај погоре како Ољап ми пишува звучам старомодно, ама читај ГЛУПАВА. И кој навредува тука молим те? Таа или јас што употребив збор `искомплексиран`?
    А, ако е постара, па не е таа баба па да и станам во автобус, ова е форум со различни мислења, не е до толку битно дали некој има 25 или 30. Треба да се почитуваме без разлика на се.
    Жустро?? Жустро затоа што си ги бранам моите ставови.
    А, мојот став е дека за мене нема голем углед жена/маж кој имал огромен број на сексуални партнери.
    Тоа што сум имала еден партнер не ме прави проста и заостаната (со гледање во радиус од 1 метар, напротив, гледам многу повеќе), а таа што имала 10 партнери не значи дека е многу паметна, современа жена.

20. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Ве читам и доагам до заклучок дека не се читате.
    Моето да биде последно и точка.

Ќе додадам само една изјава на мој другар:
    „ да земам девојка за жена на која сум и единствен е мачка во вреќа. порано или покасно мојата верна и невина девојка/жена ќе си го постави прашањето - како би било со друг? и секако дека ќе дојде до одговорот.“

На Lepaaa, nela.oh, thelittle17 и 4 други им се допаѓа ова.