1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Колку секс-партнери сте имале досега?

Дискусија во 'Секс' започната од SweetDoll, 13 декември 2009.

?

Колку сексуални партнери сте имале досега?

1. 1

792 глас(а)
    32,2%
  2. 2

315 глас(а)
    12,8%
  3. 3-5

452 глас(а)
    18,4%
  4. 6-10

201 глас(а)
    8,2%
  5. Над 10

261 глас(а)
    10,6%
  6. Сè уште не сум имала односи

437 глас(а)
    17,8%
  1. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Аааах бе! Шо би рекла шмизлана од К15 - значиии, немам зборови кај е отидена младинава денес, немааа лимит! :emo: :D
    Мала шала, да се насмешимо :)

Не најсериозно, ај отвори речник на синоними и види дали под зборот старомоден ќе најдеш знак еднакво и - глупава. Баш ме интересира што ќе воочиш.
    Тоа што ти пронаоѓаш во нешто зборови кои не се употребени ниту мислени е твој проблем.
    Да, можеш да размислуваш старомодно но тоа не мора да значи дека размислуваш и глупаво, нали? ;)

Како второ од кај заклучи дека јас ограниченоста ја мерам пропорционално со бројот на секс партнери? Ти тоа го направи, напротив. Многу ограничено процени дека сите со повеќе од еден партнер не се чесни. Небаре чесноста навистина има врска со тоа кој што си прави во својата сопствена спална.
    Пази јас можам и со 159 машки да спијам, и пак можам да бидам ограничена во размислувањето. Се надевам ме разбираш ;)

Имај си став и брани го аргументирано а не на начин каков што одбра. Никој нема да те фати за гуша. Може само ќе ти контра - како јас што се обидувам да ти контрам (контрам мислам контрам, не карам :D ) наведувајќи ти мааалку поинаков поглед на работите.
    Впрочем секој тргнува од своето искуство.

Ти сега засега си мислиш така заради ИКС фактори, околина, воспитување, луѓе со кои се среќаваш и сексуално искуство. Јас мислам малку поинаку врз основа на моето искуство и луѓето кои ги познавам.
    Односно јас не презирам никој, ни тие со еден партнер ниту пак оние кои имале 5мина или 10мина. Живот даје, живот узима.
    Врти сучи да ти кажам па и побитно ми е за проценка на една девојка тоа дали воспитано и културно знае да дебатира, отколку тоа колку различни машки полови органи и ја истражиле вагината, небаре па последново стварно ме интересира ;)

ПриВатно и се најубаво!
    Колку секс - партнери сум имала? Доволно. (ај сеа думајте се што значи доволно, пошто и тоа може во женскиот ум секако да се интерпретира) Ај чао 8)

Сањаева извини ти ја расипав точката и ја ставам мојата :lol: :wasntme:

На najubava2010, oljapp, rajna-vojvoda и 5 други им се допаѓа ова.
  2. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.048
    Допаѓања:
    66.683
    Еве зошто рече глупаво, сама сигурно не си помисли дека старомодно значи и глупаво.
    не знам што му контрате на девојчето, ако нејзиното мислење си е дека жена/маж со поголем број на партнер нема углед, ние сигурно нема да го смениме. Ниту пак треба да се навредуваме од тоа :)

На zhap4e, Nightwalker и Hipica им се допаѓа ова.
  3. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Еј да Рејнбоу, видиш тоа не сум го видела, се извинувам и фала што се потруди да ми објасниш :)

Ах модератор што ти е, нитуедна буква не ти лизга туку така од перцепција а?

На sesilija и nesa им се допаѓа ова.
  4. Skorpija87

Skorpija87 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    314
    Допаѓања:
    68
    2 првиот ми дечко и сега овој кој сме во долга врска ( ама по се ми изгледа ке заврши) :)

5. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.464
    хаха, Cеси добар потпис :lol: Eх да се врати времето, мозда и до 5 прстиња би отишла,(барем 3, еве поскромно :wasntme: ) а вака само среден прст мозам да си дадам на самата себе :rofl: :rofl:

На sesilija му/ѝ се допаѓа ова.
  6. rajna-vojvoda

rajna-vojvoda Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    286
    од анкетава може да се заклучи дека најголем број на форумов се тинејџерки ..или имале еден сексуален пратнер или немале секс ;)

На paulina2 и oljapp им се допаѓа ова.
  7. oljapp

oljapp Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    24
    Фала Phyramide на подршка, конечно некој да ме разбере. Точно пренесувам мое лично искуство, ама и од опкружувањето каде се движам. Ни најмалку не сум искомплексирана, ниту закочена во умот.Туку напротив, секојдневно сум излезена и се дружам со секакви генерации. Не сум овде да критикувам, ниту да осудувам некој ни пак сакам некој да ме осудува. Секој си има различен став и си живее како сака. Но... личности како Girl 23 просто ме вадат од такт, бидејки е 10 години помлада од мене а таа ми суди мене, колку партнери сум имала. ИЗВИНИ girl-23 али не си никаков фактор за да осудуваш или одобруваш.И сакам да та наведам да размислуваш на темата НЕМОРАЛ . За мене е следното: да влегува во тајна врска со некој кој има девојка, да влегува во врска со женет човек, да оди со некој за пари и материјална корист, ако има стален дечко а е во паралелна тајна веза со најмалку уште еден... и жена што стапила во институцијата брак, а го изневерува мажот (па и семејството) кај стигне. Ете тоа е НЕМОРАЛ од ПРВ СТЕПЕН. а не е неморал ако си спиела со 10-и повеке партнери а си имал нормална врска со сите од нив, си бил со нив дури било убаво а потоа секој на своја страна..И ова не е да се правдам туку да те наведам да размилуваш на правилен начин, што значи зборот НЕМОРАЛ. А искрено и таквите не ги осудувам јас, бидејки сами си одговараат за нивниот живот.Се додека не ми чепнат во нешто мое, баш ме брига за туѓи животи. А ова погоре да ти кажам искрено се изнагледувам на секој чекор, секојдневно, поготово твојата генерација го практикува. Ајде поздрав на сите ***

На SABAH, mims-89, sesilija и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. woow

woow Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2011
    Пораки:
    187
    Допаѓања:
    88
    Потполно се согласувам со коментарот на oljapp. Секој си одлучува за својот живот и секој си има свое мислење, став и поглед кон животот.
    Точно е дека неморални се оние кои расипуваат врски, бракови т.е. за мене тие се ороспии. Но, не е неморално да имаш повеќе партнери со кои си во врска. Ја сум имала двајца, првиот мој дечко и сегашниот. Со првиот дечко кога решив да имам односи, сигурно не мислев на крај на врската. Го сакав и се чувствував сакана, не мислев дека еден ден ќе тргнат работите во обратен правец и двајцата ќе тргнеме по свој пат. И секако, сега имам 3 год врска и е супер, ако утре недај боже се прекине, ќе дојде друг и тоа не значи дека ќе станам неморална личност.

На oljapp му/ѝ се допаѓа ова.
  9. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.669
    не значи дека ако одреден борјн на луѓе имааат такво мислење се старомодни, секој има свое мислење кое треба да го почитуваме.. според мене чесноста не се брои со тоа кој колку сексуални партнери имал зашто пак ние жените да бидеме подоле од мажите, зарем они се чесни? :rofl:

На oljapp и oliprilep им се допаѓа ова.
  10. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Ви се извинувам на сите кои се осетивте навредени од погоре напишаните мои постови. Не ми беше намерата никого да навредам, но жал ми е што бев остро нападната и на крајот јас испаднав виновна поради мојот став (кој верувам го имаат многумина, но им е страв да проговорат).
    Отсега повеќе не коментирам во темите за љубов и секс.

11. oktavija

oktavija Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    232
    Допаѓања:
    100
    Само еден и не сум почувствувала потреба за друг, како што одат работите нема ни да почувствувам, ваков маж е еден на милион ако не и на повеќе

На Nightwalker му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Twilightt

Twilightt Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
  13. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.649
    Потполно се согласувам со Мимс, дека бројот на партнери си нема веза со чесноста.

Ама не е во ред, да ги правите глупави и демек не еманципирани оние што имаат различно мислење од нас.
    Одма се дига галама, демек била старомодна и дека државата пропаѓала од такви како неа :!:
    Жената можеби е попаметна од вас, ама тоа си е нејзина одлука и нејзин став ;)

На eli25 и zhap4e им се допаѓа ова.
  14. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.125
    Заклучок!
    Деца, секс со што е можно повеќе партнери.
    Да ја спасиме државата од амбис!
    Иначе сте неинтелегенти, овај глупи де глупи.

На De-lovely и Magnolija им се допаѓа ова.
  15. Seznajka2

Seznajka2 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    590
    Допаѓања:
    119
    3-4 За 4 (сопругот) не сум сигурна :D :D :D За 4 сум најсигурна :lol: ;)

16. Irena-iki

Irena-iki Нов член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    2
    Ne sum gi broela to;no no sekako se nad 10

На ancetupance му/ѝ се допаѓа ова.
  17. ancetupance

ancetupance Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2011
    Пораки:
    239
    Допаѓања:
    164
    Браво за храброста.. погоре читам еден-двајца...хммм..Можеби 50% е навистина така ама глава давам дека во останатите 50% не е!! До душа и годинките се во прашање... :$ :devil:

18. priti

priti Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    201
    Допаѓања:
    83
    А зашто мислиш дека тие 50% ќе лажат на форум каде што сите се анонимни и зошто мислиш дека е до годините? Знаеме дека има и 15 годишни девојчиња со партнери што не можат на прсти да се избројат. :^)

19. Irena-iki

Irena-iki Нов член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    2
    Незнам за другитено јас сум искрена за мене дека се повеке 10 бидејки немам намера да се срамам од моето минато, напротив се гордеам со фактот што сум имала толку партнери.
    Јас мислам дека со тоа не сум направила ништо лошо.

На ancetupance му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Atman

Atman Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    4
    7 или 8, искрено врска неам, зошто не сакам ни да се сеќавам на ниеден освен на двајца бивши и нормално сегашниот со кој сум веќе 3 години и 1 месец. А не се гордеам со таа бројка зашто така само се сеќавам колку падови и утки сум имала, а не вредело.. едноставно многу лош избор, а мислам и дека не ми требаат повеќе за мои 23 години :)