Zasto mnogu devojki se stramaat da kazat ako imala poveke partneri, pa sekogas kazuva 1 mnogu mi e smesno vakov stav na devojki
^ А чекај, според тебе сите што рекле дека имале само 1 партнер, сите тие всушност се срамат и имале повеќе од 1? Ама генерализација
И те како генерализација. На некои им треба да пробаат повеќе дури научат и знаат што сакаат, некои биле жртви на неуспешни врски и сега да умрат со 1 “Дорчо“? На некои и со еден им се погодило, така да секој за себе може да си кажува. А ако лаже на анонимен форум, не лаже никој само самата-самиот себе. + или - секој со своето. Некои и со еден, ама можат поголеми Спојлер кучки покасно да испаднат, некои си се стабилизирале. За мажите и за жените, како што еден дедо ме насмеа си се делат оние што не биле женкари Спојлер или машкарки и не ни се оние што биле ама се смириле што не биле, ама од кога пробале ела запри ги и за на крај, оние што биле,се и ќе се Најдобра варијанта за мене вторава, оти ако е првата а си сакате возбуда во кревет....опростете се Се надевам ако некој се пронајде, нема да ми се налути за искреноста
Имам 18 години и до сега сум имала сигурно над 10!!!!!!!!! и преубаво ми е си го живеам животот максимално ..алл деј алл најт LOCA PEOPLE позз
Се прашувам што ли пропуштив јас што на 20 имам само 2, што ли не проживеав ? -Најверојатно разните вагинални инфекции, херпеси и т.н. Не би да ти судам, добар ти е ставот да си го изживееш животот, но од кревет во кревет, и од к*р на к*р, не е живеење живот максимално, не би да навлегувам подлабоко, но над 10 сексални партнери за девојче од 18 години , што е многу, многу е .
Значи кутра јас, ич не го живеам максимално животот со мои 19 години За гревови и јас, и сите ко мене. Ме интересира од колку години почна со секс, оти оваа бројка е прилично големка. Исто така ме интересира што сатисфакција имаш од тоа само да ја зголемуваш бројката уште сега. И најбитно, дали чувствуваш нешто кон дечките или онака, чисто од задоволство. Mе интересира чисто да го прочитам твојот став и мислење за ова. http://www.youtube.com/watch?v=HLVf64SC59Y