Некој веќе навлегол најубава Абе она си знае како и чини. Само баш сакам да знам кога ќе стане мамица еден ден, дали за девојќето ќе и е сеедно каде, со кого и колку била.И тоа чисто само од здравствена гледна точка
Како само ме насмеа мм на оваа тема...и ми вика и да некој бил-а со еден не е сепак 1.Ако тој некој бил-а со 20 плус минус , значи со самото што си била со него, си била и со нив. Така да спорење кој со колу од таа гледна точка никој не ни знае. Се додека не премина во промискуитет или нимфоманија, на кој како му одговара
секој со различни сфаќања ... јас мислам дека не се баш многу си го живеам животот а вие слободно коментирајте си
Ајде аман не ми ширете морал оооо вие светици Херпеси и вагинални инфекции фатила... ко божем ако имаш еден во животот не можеш да ги фатиш Колку онака дури на некој начин завидувачки ми звучат коментарите, и најинтересно една ќе каже нешто и одма друга ја поддржува со некој си подсмевачки коментар. Баш онака добивам слика на две трачарки. Мислам алоо, детско е да се озборува која колку партнери имала. И што сега? Попаметна е некоја ако имала само еден? А таа со 10 партнери е проста , курва, лоша, никаква? Ако си користи заштита, се е во ред и 20 да ги има. Не бре, ќе си останиме најтапа со ваквите размислувања. Ако имаш еден си супер девојка, ако си невина си светица, ако имаш 3 си на граница, ако имаш 4 се премногу, а со 5 си веќе курва со тапија. Пораснете еднаш веќе. Секој нека си го гледа животот.
Аман немој да си стигнала до 5 зш ќе те озборуваат низ цел град не ќе можеш маж да си најдеш СрамојЧа
Зарем толку е битна бројката? Можеш да бидеш само со еден а да имаш многу повеќе од некои кои биле со 20. Али како и да е секој со свои сфаќања, како му е арно така нека си прави.
Само еден дечко ми, тој ми беше прв и несакам да експериментирам со други сега за сега (мала шала). Нема шанси да пробам со друг се додека сум со него.
Никој стриктно тебе не ти реплицира, али ете си кажа си се пронашла. И да, глупаво ми е што според сексуалните партнери се осудуваат луѓето кој каков е. Можеш да имаш само еден сексуален партнер цел живот, а да си злобна во душата и да правиш секакви лошотии на другите и во животот. Работата е што кај нас па дури се изненадувам од младите, што ако си имал повеќе сексуални партнери, ма автоматски си курва и расипана и никако дружење со таквите. И ако некоја се искаже дека имала повеќе, ете гледаш какви коментари доби девојката? А пази, ова е само форум! Можам да замислам во живо како би ја гледале и осудиле. Абе мавни и крст однопаку и бегај е работава.
конечно нешто искрено ,без предрасуди,отворено и слободно. некој што не се плаши да го живее СВОЈОТ ЖИВОТ така како што му е убаво
Само со 1 и да сакам да излажам не можам. Ме фати млада, неискусна и си останав со 1 со него. Ме зафркна