Значи ако кажам со 1 лажам и глумам светица, а ако кажам со 20 сум искрена и алал да ми е? Луѓе лечете се!!!
3 не ми е криво за никој сите си ги сакав Инаку морам да го кажам ова. Дојдил ѓаволот во градот и сретнал некој човек, и го прашал каде може да најде девојка што е невина да си а земе. човекот му дал свирче и му рекол оди по средите школи и свири која ке се заврти е невина и земи си а. стигнал во првото школо свирел свирел ништо... во второто исто му се десило, и стигнал во третото, како што свирел оп се завртило едно девочје... ПОУКА---> е**** се деца да не ве земе ѓаволот
Само заради вицот пишувам овде, грешен ти е скроз, ми го упропасти. Ниту имало човек ниту свирче му дал туку ѓаволот самиот свиркал за да најде невина девојка - таа што нема да се сврти зашто овие што се вртеле ги сметал за ку...ви по негова логика. И на крајот не му се свртело девојче туку некоја баба на улица, што уствари била наглува. Јас мислам дека темава е непотребна. Не знам кој нормален се интересира колку секс партнери имала некоја. Мене баш ме заболе за нечиј промискуитет или за нечија невиност.
do sega so 1 (so prviot i toa pred 4 godini) nesakam vtor ama verojatno ke moram imam 18 godini i sekako deka nema da ostanam sama cel zivot pozzz
Ама под секс партнери се подразбираат редовните секс партнери оносно оние со кои сте имале/се има редовен чест секс. Тие биле 2ца. А, што се однесува до one night stand flings - муванки тие се + 3ца.
имам 18 год. една година идам со мојот прв дечко имаме и односи и се е во ред.. си се сакаме многу и врската бајаги сериозна ние =)
Еден дури колку ми се чудат онака вауу како си можела божее денес е во мода да се ебеш со кој стигнеш епа извинете
4 со сегашниот дечко од кои 1 ми беше бившиот дечко од 3 годишна врска, другите двајца од пократки врски и сегашниот дечко (кој дефинитивно ќе ми биде и последен )
Феминки, отсекогаш ме интересирало нешто Дали се бројат партнерите со кои сме имале само орален секс?