1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Колку секс-партнери сте имале досега?

Дискусија во 'Секс' започната од SweetDoll, 13 декември 2009.

?

Колку сексуални партнери сте имале досега?

1. 1

792 глас(а)
    32,2%
  2. 2

315 глас(а)
    12,8%
  3. 3-5

452 глас(а)
    18,4%
  4. 6-10

201 глас(а)
    8,2%
  5. Над 10

261 глас(а)
    10,6%
  6. Сè уште не сум имала односи

437 глас(а)
    17,8%
  1. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.462
    Допаѓања:
    48.350
    14 :)

На perlaa му/ѝ се допаѓа ова.
  2. lara-s

lara-s Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2012
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    11
    Jas so eden maz mi,ama poveketo se bile so ne poveke od tri kako so citam a onie dr so se bile so poveke nekako se voznemiruvaat samite sebesi koga gi citaat mislenjata na dr i ne ni veruvaat...

3. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Јас само со 1 дечкото мој прв ми беше,а како што оди работата и последен :lol: :clap:

4. female.3

female.3 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2012
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    37
  5. Spidy

Spidy Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    5.222
    Допаѓања:
    13.004
    Прочитав неколку мислења каде што викаат дека се каат што не биле со повеќе, сега се веќе мажени и слично. Ми текна на претставата Женски оркестар, ако сте ја гледале
    (пренесувана на МТВ во 90-тите)

Српска нимфоманка збори на тема секс:
    "Сум давала, не велам не... Сега ми е криво што не сум и нудела..."
    :D хахахахаххаа

6. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.745
    Допаѓања:
    6.275
    не е битно колку сме имале.битно е сега да сме покрај вистинскиот.искрено им подзавидувам на оние кои имаат некого покрај себе што навистина ги сака.јас на кого и да сум налетала секогаш бил погрешен.понекогаш се прашувам што не е во ред со мене.

7. Aisha

Aisha Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2011
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    37
    битно е колку сме имале засто??? затоа сто секогас во нервоза ке ти спомне. дека си била со 100 или 50,30 20,10, а тоа е вистина, и многу ке не боли тоа. една стара баба била. седела пред огледало и зборела со нејзината..... доле ххе. рекла старата баба : ех мори од уста сум делела тебе да те наранам. мозе ке го разбереte ова бабава сто сакала да казе. усвари била мазена и не мозела маз да си задрзи. ете затоа е битно колку сме имале. засто сепак се работи за наса цест, за нас образ, сепак не треба насето тело да го има кој ке стигне нели???? не треба да бидеме како бандера сто секој се беси на неја, или песак секој кој стигне поминува.

8. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049
    Бројката не е битна, туку однесувањето на девојката. Доколку е современа, знае да се чува од инфекции и триста чуда, не растурила куќа и сл. па сеа, Боже мој, 21 век сме. Ако имам син попрво ќе му дозволам да оди со некоја која имала повеќе партнери, изживеана и информирана жена која знае да се чува (а со тоа на некој начин и него го поштедила од некои с**ња), отколку ли со некоја која се “скинала“ со женет на пример и пробала да растури куќа, ама битно му трепкала со очињата у стил јас сум поштено девојче, ти си ми дури втор, мјауу. Смешно е да се карактеризира жена според тоа дали била со 3, 4 или 1, многу е сексистички. Шо ќе беше на мажите така да им праевме...све стари ергени ќе шетаа...

Имам една другарка, со дечкото одеа 11 години и 3 месеци. Тој и` беше прв дечко, прв однос, прв во се`, сите си викаа овие гарант се зимаат. И...на типов му светна после 11 години фин, фин и одеднаш „ај чао“. И? Таа не треба да си ја бара среќата? Ете, ради неговата дебилна грешка таа да страда и да плаче. Тој да не нема да продолжи со животот, зашто и таа да не го стори истото?

Што се однесува до префрлањето, по мое, само полуписмен и искомплексиран маж ДУРИ И ВО НЕРВОЗА би ти префрлил за тоа со колку си спиела. Ако тоа толку му смета, шо мајка бара со тебе?

Meне таква ми се погоди среќата мм да ми биде прв, ама ете, среќа сум имала, бил и останал добар со мене. Шо ако некогаш реши да ме остави (не дај Боже)? Ја да седам дома и да плачам? Тој нека плаче заради тоа што изгубил личност како мене.

Ова не да не држи вода, страшна работа. Ако е еден не значи дека еднаш имаш односи со него и дека не пробуваш нови работи. Баш тие што се подолго со ист партнер, повеќе се трудат да ја разбијат монотонијата и во многу случаи имаат и повозбудлив интимен живот од останатите. 50 пати со различен или со ист, не прават никаква разлика. Самиот однос е битен, не сеа рецки да удираме.
    Башка, она што го видов во темава е спротивно од она болдираното. Баш на темава видов повеќе осудување за оние што биле со еден, двајца партнери...шо има тука да се суди. Баш тие со помалку партнери никого не навредија од останатите. А ти што се чувствуваш непријатно си е твој проблем, не ти се криви девојките кои ете имале среќа па се со некого од деца. Сами си кажуваат жените „од деца сме заедно“. И шо сеа значи ја треба лом да праам по градов зошо така ми се погодило мене...сите мажи го имаат тоа меѓу нозе, зашо од друг да го добијам кога можам да го добијам од свој маж...не сфаќам.

Штета што не постои опција мажите да може да се “скинат“ :D ...отсекогаш сум викала тие се поимуни на ударот на судбината од нас.

На violetmoon, Trendafilka и CrazyStupidLove им се допаѓа ова.
  9. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073

Пффф :D А кој е па мажот да прашува со колку претходно спиела жената? Мислам секој нормален маж нема да постави вакво прашање затоа што тоа е мешање во интимата и минатото на жената, зашто треба да знае? Или па зашто јас да знам со колку спиел тој? Што е битно тоа? Јас не велам дека на секој втор терба да се шират нозе, ама секој терба да си е одговорен за своите постапки и да си прави што му е ќеиф без страв дека утре ќе биде осудувана или евентуално ќе има дечко инспектор кој ќе сака да знае и колку влакна има на долната еб*те |(
    Незнам во кој век сте заостанати кога жената немала ниту право да диши и била осудувана зашо има едно бело влакно на косата, времињата се менуваат и жените исто како и мажите се комплетно слободни во својот избор. И глејте си за себе колку партнери сте имале или колку партнери сакате да имате наместо да водите евиденција и да ширите морал на жените кои едноставно сакаат да си имаат повеќе сексуални партнери. Тие осудувања доаѓаат прво од жените што немаат друга работа освен трачарење па после се чудиме што не етикетираат мажите. А многу е по бедно да сакаш да имаш секс со некој маж кој би ти бил на пример втор и да се праиш утоп на него, да ги стегаш своите нагони, а да шириш морал дека мора само еден маж да пројде низ твојот живот и да пропуштиш да си го напраиш меракот.

На eloves, crimson и Kitten им се допаѓа ова.
  10. Aisha

Aisha Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2011
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    37
    па добро де подобро нека застанат пред факултет цим сакаат да менјаваат партенир. сто да казам друго. немам комент за такви девојки за заленје се навистина

11. KocevaV

KocevaV Активен член

Се зачлени на:
    10 март 2012
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    2
    имам 14, и дечко али секс .. не :) иначе дечкото е 18 :))

На LoveIsAllAround му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Со колку што бил твојот еден и единствен партнер (за секс) во животот, со толку си била и ти, па ако те интересира прашај го ти него со колку ТИ си спиела досега!

13. Aisha

Aisha Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2011
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    37
    Со колку што бил твојот еден и единствен партнер (за секс) во животот, со толку си била и ти, па ако те интересира прашај го ти него со колку ТИ си спиела досега![/

јас имам прв еден и последен до крај на зивотот.

14. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895

На Neytiri, LilBaby, JoxyTheFreak и 6 други им се допаѓа ова.
  15. Masterpiece

Masterpiece Активен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Двајца, како што тргнала работава, вториов е феноменален и доволен.Се надевам дека се доста.

16. DeepBlue

DeepBlue Популарен член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    1.097
    само сакам да кажам дека послем првиот сите ке ви бидат втори :P

17. Aisha

Aisha Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2011
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    37

богами теско после 7 години брак, 2 да имам треба да е мрдната некоја мазена со фамилија, да сака и со друг, освен ако се разведува тоа е друго има право на тоа, ама во брак, психопатки се тие за мене а не зени кој основаат семејство. сваста на овој свет

18. Wiliams

Wiliams Активен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    12
    околу 20-тина ;)

На SuperGirl24 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Idonea

Idonea Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2012
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    642
    2 ... и нема да дозволам бројот да расте туку така...

На Aisha му/ѝ се допаѓа ова.
  20. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.462
    Допаѓања:
    48.350
    симнувам капа ! (во позитивна смисла на зборот) :)
    а за тие што ги судат девојките што имале повеке од 2-3-10 партнери или колку и да е нормално според нив да има една девојка партнери нека размислат дека можеби тие девојки немале срека како вас одма да го најдат вистинскиот како вас со кој ке бидат 10 години во врска па и на крај ке се земат со него па да биде работата прв и последен ,него напротив ете сплет на околности сте имале дечко сте биле со него (еве ке си зборам за мое лично искуство) сте биле заедно година дена нормално сте имале секс сте раскинале после година дена и што треба да идеме во манастир и да се замонашиме затоашто тој што ни бил прв не остаил и сеа нема да биде правилото "ми беше прв и последен"??? Или ете пак ке кажам имав дечко што на почетокот на врската беше мил и фин се додека после неколку месеци не си го покажа вистинското лице па почна дам е малтретира психички и физички и што требаше да направам да останам со него и да ме малтретира ама да останам на 2ца така?? Пошо иначе нема да чинам. :fubar: :fubar:
    И на крај што праиме со оние "фраери " кои ке ве наведат на помислата дека ве сакаат дека сте дечко и девојка дека сакаат да бидат со вас ке ве тинтраат месец два додека не добијат тоа за да на крај ве остават ???Пак се тука девојките криви така ??
    Јас лично никогаш не сум легнала со некого на прво гледање (иако не ги судам и тие што го сториле тоа нивни живот си е) но ете неколку пати сум била во ситуација како во последниот пример што го пишав кога сум идела со дечко (или барем јас сум мислела дека идам со него) по месец-два па дури и повеке и кога после толку "чекање" на некој начин да кажам одма од кога ке се случел тој чин после недела две го снемувало со бедни изговори како не е спремен за врска како не знам на кариера ке се посветува како многу бил повреден од предходната врска и мал милион бедни изговори кои што нормално предходно ги немало.
    Ако ме прашувате мене истото важи и за машките и за девојките мислам дека не е битно колку партнери имале обајцата битно е тие луге како се однесуваат со вас дали ве почитуваат дали ве сакаат и најбитно од се дали сакаат да бидат со вас и покрај вас и да вложат во вашата врска !!!! Затоа што искрено мене не ми е битно дечкоми и пола град ако го има поминато ако е се тоа позади него оставено и е сега со мене и е задоволен од мене и сака да биде со мене без притоа да праи било што со други девојки !!

На trtla му/ѝ се допаѓа ова.