1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Колку секс-партнери сте имале досега?

Дискусија во 'Секс' започната од SweetDoll, 13 декември 2009.

?

Колку сексуални партнери сте имале досега?

1. 1

792 глас(а)
    32,2%
  2. 2

315 глас(а)
    12,8%
  3. 3-5

452 глас(а)
    18,4%
  4. 6-10

201 глас(а)
    8,2%
  5. Над 10

261 глас(а)
    10,6%
  6. Сè уште не сум имала односи

437 глас(а)
    17,8%
  1. Miamigirl

Miamigirl Истакнат член

Се зачлени на:
    17 мај 2012
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    25
    Точно така! Не знам што си мислат денешниве девојчиња дека се премногу интересни поради тоа што се неморални?? Треба да им биде срам на таквите кога ќе се погледнат во огледалото бе, ццц... Секоја чест за девојките што имале само еден партнер во животот таквите се многу ретки. Во ред е да се имаат и повеќе ќе разберам доколку тоа било љубов. Јас лично до сега сум имала еден партнер, само дечко ми со кого сум во врска веќе две години. Невиноста ја изгубив на осумнаесет години.Многу сум им благодарна на моите родители што ме научиле на вистинските вредности во животот и што се труделе да ме изведат на вистинскиот пат и покрај сите проблеми што ги имале :) И ќе уште еднаш ќе кажам дека ретки се примерните девојки во денешно време, но сум среќна што се уште ги има :*

На Lina92 и srn4e им се допаѓа ова.
  2. Miamigirl

Miamigirl Истакнат член

Се зачлени на:
    17 мај 2012
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    25
    И исто така морам да кажам дека истото што го мислам и за машките што мислат дека се многу големи фраери што менуваат нон стоп партнерки. Во моите очи тие се една обична нула |(

3. Darija.90

Darija.90 Активен член

Се зачлени на:
    16 јули 2012
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    9
    Сега да очекуваме напад од оние чие мото е “ еднаш се живее“ (всушност тоа се кажува за секоја направена глупост) :lol:

На Miss-Depp му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Miamigirl

Miamigirl Истакнат член

Се зачлени на:
    17 мај 2012
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    25
    Хахаха :D Абе знам јас дека ќе ме напаѓаат али секој треба да си размисли за постапките. Што е најлошо и младиве девојчиња гледаат од нив и се расипуваат (и не се свесни за последиците како заболувања или не дај Боже бременост) :( Имам една другарка која се омажи поради несакана бременост уште во средно училиште со дечко на наша возраст имаат детенце ама откако се ожени со неа многу голем мангуп стана па сега ја вара на секој чекор, а девојчево сирото дома со солзи ќе го чува детето додека он се проводи... Размислете повеќе пати пред да направите лудост. Ова како најдобронамерен совет :*

5. aleks26

aleks26 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2012
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    97
    ах морам да кажам никој од никого не гледа ништо за све што ќе си направиш во животот сам си крив па неможам јас да се фрлам од тараса и ако сите се фрлаат а јас несакм нема да го правам тоа,а за несакана бременост може да се случи иако имаш еден партнер еве како мене тоа што ми се деси со тоа момче ја изгубив невиноста и на 18 години станав мајка еве веќе сме 7 години во среќен брак,па не оди да ме изневерува или слично двајцата подеднакво се грижиме за дечињата заедно излегуваме кога треба да се види излегува со друштвото негово кога ќе можам и јас излегувам со своето и све си тече по нормален пат фала му на бога.Тоа со иневерувањето е природата на човекот а не значи дека толку млади се зеле па затоа,има луѓе кои и на 40 или 50 год ги изневеруваат своите жени иако покасно стапиле во брак :)

6. Miss-Depp

Miss-Depp Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2012
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    32
    86,ај сеа чекам аплауз пошо глеам тие што имале повеќе се поздравувани ццццц,какви работи не се изнапрочитав само да се правдаат што идат од кревет на кревет и тоа е нормално....И разбудете се не е само во Македонија таквото размислување,секаде е остајте тоа што гледате по филмови и серии,не мора со се да се соживувате :)

7. Miamigirl

Miamigirl Истакнат член

Се зачлени на:
    17 мај 2012
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    25
    Апсолутно дека е така :) Само муабетот ми беше треба добро да се запознае личноста пред да направиме било што со неа зашто денеска има секакви лажговци и преваранти, мораме да внимаваме на постапките. Иначе многу им се восхитувам на млади луѓе што во животот успеале да создадат семејство и да се среќни заедно. Дај Боже цел живот да си бидете најсреќни :*

8. aleks26

aleks26 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2012
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    97
    Да затоа и јас се сложувам со тебе па неможе да биде арно ако јас легнувам со некого кого го познавам два дена само од тоа арно не излага немат шанси и јас сум против тоа :!: иако времево дојде незнам како да речам.Фала ти многу му посакувам на секого да си има среќен дом и уште поубав брачен живот поздрав .

9. Sun.shine

Sun.shine Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2011
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    116
    Miamigirl, никогаш не вели никогаш ;) Сега имаш само 19 години а ако планираш да завршиш факултет или магистерски студии па и да поработиш и прошеташ малку, сигурно не планираш да се омажиш пред 28-29 години... Шансите да останеш со истиот дечко до тогаш (10 год во врска) се минимални (секоја чест на исклучоците). Затоа мила, не скокај брзо во заклучоци и не етикетирај други околу тебе затоа што сите на таа возраст сме го мислеле истото дека првиот ќе биде и последен но се секогаш излегувало така ;) Опушти се, и примерните и воспитани девојки може да имаат по неколку партнери, не само еден... :hai:

10. Miamigirl

Miamigirl Истакнат член

Се зачлени на:
    17 мај 2012
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    25
    Апсолутно се согласувам дека и добрите девојки можат да имаат и по неколку партнери. Иначе јас имам дваесет год, студентка сум и работам, а има мн женски на моја возраст што смениле по неколку партнери. Сфаќам дека може да не ни успее врската со еден, па ќе стапиме во врска со друг се додека да го најдеме ТОЈ вистинскиот. Ама кога ќе ми каже некој дека сменил не знам колку партнери за секс таму... Е тоа веќе не го оправдувам, заради самите девојки е лошо. За жал живееме во такво општество во кое за женско е срамота да има многу дечковци, а за машкото тоа е гордост.

11. bejbi19

bejbi19 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2012
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    24
    Алоо не живееме во Америка, ова е Македонија, земја со 2 милиони жители а женскиве се е*ат на секој чекор од ''задоволство'' или да го најдат ''вистинскиот''. Епа верувајте баш така нема никогаш да го најдете. Ако му дадеш одма мислиш дека ке те сака? Па одма ке те остави зашто си завршиол работа на тебе, и што после да мисли за тебе кога него толку брзо си му дала, а што е со другите што ти се нашле успат? Епа верувај нема баш добро да мисли за тебе, машкиве скокаат на секоја што ке им даде и фраери се да, па додека има што даваат зашто да не искористи нели. Ако не се замараш што ке те снајде во животот кога ке го најдеш правиот и ке имаш дете, тогаш давај на секој и теши се дека ке го најдеш вистинскиот. Или можеби го бараш вистинскиот к*р??! Не е баш пријатна ситуација кога на маж ти утре ке му речат ''абе брат ја одамна ја поминав'' Ако не ве вреѓа тоа слободно ... Направете си ги пи*ките бунари и очекувајте дека некој ке ве земе |(

12. katalina

katalina Популарен член

Се зачлени на:
    14 октомври 2010
    Пораки:
    1.611
    Допаѓања:
    770
    Samo eden-mojot maz :)

13. Crinkle

Crinkle Активен член

Се зачлени на:
    3 април 2012
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    8
    1. Не знам во каква категорија спаѓам, може тоа за мојата возраст е премалку, а не планирам да застанам на 1 искрено. Али јас лично, не би сакала ни да имам повеќе од 5. Но, сепак не знаеш што ти носи животот, нели? :)

Иначе, чисто индивидуално е кој колку имал и мислам тоа си е посебна приказна за секого. Кој колку сакал, кој колку можел... :D Не треба да се осудува во никој случај, секој си има свој живот и си го живее како што си сака!

14. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.619
    Допаѓања:
    9.011
    Бејби 19,така е дека не треба со секој да се има односи,но малку повеќе вината ја префрлаш на девојките.
    Зошто машките бараат пред брак,бре?Зошто се они фраери,тие можеле да е*ат,а ние Девици Марии да сме,и пак на нивно задоволство :fubar: ?
    Додека народот не разбере дека секс пред брак е грев и додека машките не се помират дека со една треба да бидат,да не скокаат наоколу со секоја п*чка што се вели,ќе се смират и девојките и секој да си бара партнер за себе,нели
    .

15. bejbi19

bejbi19 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2012
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    24

Па не дека е грев пред брак, сепак 21 век сме, во ред е да го направиш со некој кој го сакаш, со човек кој ти докажал дека не те сака само за да те легне, дека те почитува итн... (а некоја што се е*ела со 20 души и више сите ги сакала??!) :^) Овие работи не се дознаваат и докажуваат од прво гледање, зашто секој има задни намери, а твое е како ке се поставиш и одиграш.
    Е сега за машкиве, каков фраер ти се молам ако легне 50 женски? Таквите машки баш напротив ми се одбивни и не би сакала да бидам со некој таков што го бутал кај стигне. Одвратно :puke:
    Фраер е оној кој знае што сака, а не некој што секоја може да го има. Страшно и за машкиве и женскиве, затоа после со најлошите завршуваат. Не велам дека девојкиве се виновни, подеднаква вина е, затоа после нека не се жалат.
    Ама сепак, баш дека си женско според мене треба да си имаш свои критериуми и да се држиш до нив, да бидеш женска посакувана од сите а не изе*ана од сите.

16. midnight.flower

midnight.flower Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    541
    Допаѓања:
    1.051
    Еден ама вреден! ;) Сега ми е веќе сопруг, па планот е да остане само тој :) .

Секој си живее свој живот. Воопшто не ги осудувам оние кои имале повеќе партнери, ниту пак им завидувам. Јас се сметам себе си за среќна дека од прва го најдов оној вистинскиот, што ми одговара во секое поле во животот (се надевам така и ќе остане :) ). Читав понапред во темава, прочитав разни мислења и не се сложувам дека секогаш треба да пробаш неколку партнери за да доживееш оргазам. Јас тоа го имам со мојот сопруг. Но, не ги осудувам оние кои не успеале од прва, па трагаат по вистинскиот човек.

На hermosa и Lepaaa им се допаѓа ова.
  17. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.619
    Допаѓања:
    9.011
    Бејби 19,се ок тоа,но и машките бараат многу секс.Не се они жртвите,баш напротив :^) .
    Како не е грев?Грев е,за Господ е грев отсекогаш и тоа одење пред брак се вика се вика блуд.
    Да,велиш и да те сака,не е толку голем грев,но дали засекогаш ќе биде така?
    Реков фраер,зашто ти спомна погоре машките биле фраери,да се слагам со тебе кои фраери :x ,они прави курвари.
    Инаку,за другите не се замарај,кој сака нека кука сите знаат дека не треба да се врши прељуба,па кој како сака,така нека си живее ;) .
    Поздрав до тебе :hai:

18. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    126.445
    Како да кажам дека на 24 го имав првиот секс :$ едноставно порано не ни сакав,пред тоа имав кратки несериозни врски а за тоа ни на ум не ми падна :^) после имав долга врска и дечко идиот можи затоа не се случи порано,значи 1 :rofl: сегашниот ми дечко,срцка е .Секој има право да живее како сака и да прави онака како мисли дека е правилно.

На Miamigirl, Zaboravena и hermosa им се допаѓа ова.
  19. arontt

arontt Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    521
    Допаѓања:
    1.780
    1 :) Сосема доволно за моја возраст.

20. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на: