Па вака драги девојки, се ближам кон 30 години и во мојот живот после 23-тата година сум била со 5-мина. Од нив со тројца сум била во врска а со двајцата само по една вечер. И двајцата со кои сум била само по еднаш пред да легнам со нив ми биле симпатични, привлечни мажи, дури и сум мислела дека се идеални за да ми бидат брачни другари. Тие се однесувале нешто како мачовци и демек ај ако сакаш да си поминеме убаво вечерва па за некоја врска понатаму ке видиме, ништо не ти ветувам! И сета срека што сум ја прифатила таа игра и со првиот секс се покажа дека всушност немаат врска од секс и уживање,,,и едниот и другиот беа како за првпат со женско да легнуваат па јас тоа не го сакам, значи многу паметно што сум дозволила да легнам со него,да не ми се допадне во кревет и да го оставам засекогаш отколку да не легнам и засекогаш да сметам дека бил идеален ама несакал врска со мене...и сета иронија е во тоа што и двајцата мачовци после легнувањето ме барале милион пати и сакале да одиме на вечери и излегувања и да почнеме врска ама јас сум бегала од нив како гавол од крст после легнувањето престанале да ми се допагаат и си барам друг што ке ми биде идеален на секое поле па и во сексот.......затоа драги мои не е битна бројката, битно е да се бара и да се најде вистинскиот и засекогаш во текот на заедничкиот живот и двајцата да уживате во љубовта и сексот кој е многу важен елемент за успешен брак.
Кога зборувате за бројки ми се подига косата на глава И зашто е тоа важно? И несфатливо ми е да се брка некоја бројка и да се мисли дека си женска и пол,во денешно време најмал проблем е да одведеш маж во кревет,не е тоа никаков успех...а и има толку лоши љубовници,да е можно да собереш повеќе разочарувања отколу оргазми. Да не бидам ОТ,помалку од прстите на едната рака
1 и се надевам единствен Исто така кој како сака нека сфати се е до воспитувањето според мене,не треба со секој што ќе ти рече да имаш однос. Без навреда.
сум имала двајца пред мажот ми,секој си знае за себе ,не знам сто е битно дали имала 1 2 или 20 партнери,тоа си е интимна работа,не треба другите да не засега и да осудуваме,само не знам не ми е јасно до која бројка е морално,која е границата за девојките до кој број да гледаат до два три...или тие сто не го нашле вистинскиот а бил трет за понатака веке треба да речат ааа толку од сексот стигнав до тројца лимитот не смее да се помине. не ме смејте ве молам кој со колку сака ке спие тоа не треба да е воопшто битно.Zа осудување според мене се женски кои растураат бракови и намерно се пикаат кај што не треба иако и мажот има вина тука, и оние кои се продаваат за пари .позз