Не ја осудува туку ја охрабрува браво и вика и јас истото го мислам.А ти ја браниш што значи го имаш нејзиното мислење или начин на живот.Па браво и за тебе!!!
Ама само некогаш,така? Да само некогаш.Премногу го сакам... не би го изневерила никогаш... Ондак зошто да жалиш,не сфаќам,нема поента. Нема да ти објаснувам тоа си е мое (тајна)
сакате да кажете многу се секирате за неа? да заборавив ,во нашава земја така е ,другите се секираат за тебе
Сум немала.Сакам невиноста да ја изгубим со мојот дечко кој ми е иден маж Само се чека да пројде уште време
Во некој од претходните постови имам пишано дека дечко ми ми е прв. После година и нешто тој ми стана маж. Доколку не се земев со него, сигурно дека ќе бев и со други мажи, кои што ќе ми беа дечковци. Пред маж ми не легнав со никој затоа што немав сериозна врска. А не сум личност што сака секс за една вечер. Како што пиша една членка погоре, не треба да се легнува со секој. И јас го делам истото мислење со неа. Според мене, се е до воспитувањето. Оние девојки што легнуваат со кој стигнат не се воспитани како што треба. Многу ме нервира онаа изјава на мажите - оваа е к*рва затоа што легнала со кој стигне. А мажите се фраери затоа што легнале со многу девојки? За мене таквите мажи не вредат.
Јас сеуште сум немала сексуален партнер и не сум лесна девојка и кога би имала такво нешто би имамала со мојот иден маж и само со него засекогаш со друг никој
Ти си една од ретките што размислува така. Не осудувам никој што има поинакво мислење од твоето. Секој си одлучува за себе. Има една изрека - жена со еден к*р во гроб не оди!