Никогаш не вели никогаш промени се случуваат се раскинуваат и 5-6 па и 7-8 годишни врски јас сум немала сексуален партнер сеуште .
Во право си за ова. Доколку не се омажев за маж ми, сигурно дека ќе имав друг сексуален партнер. Маж ми ми се погоди, па си останав со него.
И после жените не лажат... Во реалноста секоја не дечкото му вика дека и е втор .... На фемина форум е уште побетер, секоја втора вика оти само еден имала... Работава ‘‘ПРВ СИ МИ, ЖИМИ ДЕЦАТА‘‘ Сум имала 6 сексуални партнери (5 машки и една девојка). Спојлер ве молам не ме тепајте што ви го срушив богородичниот просек И со оглед на тоа што имам 24 години и осум годишно сексуално искуство не мислам дека се многу. Му доаѓа некаде помалку од еден годишно (ама тешење) И стварно убаво е тоа што велат повекето од вас ‘‘Имам еден и со него ке останам‘‘. Мило ме е што ви се погодил калапот Ама цел живот со еден да имам само секс за мене е не знам што немам зборови да го опишам што е тоа, ама сигурно не е нешто убаво. (такоџе не оправдувам и секс со кој ке стигнеш)
Добро не сфаќам зашто мислите дека луѓето лажат колку сексуални партнери имаат. Не значи дека доколку кажам дека сум имала само еден јас сакам да се правам светица и си подлажнувам. Мене не ми пречи никој колку партнери си имал, па не гледам зашто вакви "страхотни" изјави има од ваша страна. Секој со својата приказна. До сега може имам еден. После некоја година може ќе се повеќе. Никогаш не се знае.
Божеее kikikikirika каков коментар... Зошто некој би лажел на форум за бројот на сексуалните партнери? Ако ти не си имала среќа да ја најдеш сродната душа кај првиот сексуален партнер можеби некој имал. А за тоа што сметаш дека е неубаво да бидеш со еден цел живот, одговори ми дали вреди да се растури една цврста стабилна врска исполнета со многу љубов и разбирање само за да се проба друг к.. оти штета е да умреш со еден?