1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Колку секс-партнери сте имале досега?

Дискусија во 'Секс' започната од SweetDoll, 13 декември 2009.

?

Колку сексуални партнери сте имале досега?

1. 1

792 глас(а)
    32,2%
  2. 2

315 глас(а)
    12,8%
  3. 3-5

452 глас(а)
    18,4%
  4. 6-10

201 глас(а)
    8,2%
  5. Над 10

261 глас(а)
    10,6%
  6. Сè уште не сум имала односи

437 глас(а)
    17,8%
  1. dzanina

dzanina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    291
    Допаѓања:
    117
    dosega samo Eden sum imala mm i ne mozam da gi razberam devojkite sto ne vreuvat deka nekoj drugi devojki mozat samo Eden patner da imat ne mora da znaci ako tie imale Po nekolku patneri mora i drugite da imat sto e tolku vo ova neverojatno ova e anonimen forum nikoja ne se znae megusebno so drugite clenki i zatoa ne mora ni da se laze :!:

На Lovely93 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Да сигурно.
    А што ако после преубавата прекрасна и хармонична врска, дечко ти ти раскине? Се случуваат секакви работи , може друга ќе најде, може не си била таа таа за него, абе се. И? Ќе го врзиш?
    Што би тогаш а? Сакала не сакала со втор ќе мора да имаш. :) Затоа џабе не си планирајте, не знаете што носи животот.
    И од каде жити се правото да етикетираш лесна девојка ако имала на пример во животот 2-3 сексуални партнери?

На Twinkles, bassical, felisitas и 4 други им се допаѓа ова.
  3. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.028
    Допаѓања:
    4.534
    Па и јас ја најдов бе мојата сродна душа... само не беше една сваќаш? Таква душа имам што многу лесно се сродувам :) (се зафркавам)

Во потполност се согласувам со тебе.Врска растурање за едновечерен провод не признавам. Ама ете постот тука се повеќето млади тинејџерки прв дечко и си мисли со него ке остане засекогаш. Дај боже да е така ама ете не е ... На прсти ни се бројат девојките на форумов (не зборам за мажените) што имаат дооолги врски од над 6-7 години. Реалноста е таа.

А за тоа дали некој лаже...
    Мислите дека профиливе се тајни??? Не!!! Скоро на пола од девојките дечковците или другарките им го знаат никот и нема сигурно пред нив тука да се чепати оти имала повеќе машки нели? И самата првиот профил што ми беше на фемина уште го користам (што ми го знаат мн луѓе) и таму и јас друга песна пеам. Не дека од дечко кријам, пред дечко си каѓувам, ама ете другарки комшики зш да ме знаат. А и да лаже и да не лаже некој не ме интересира ама факт е за жените дека лажат за сексуалните парнери, што е оправдано сосема ако се земе конзервативноста на нашите мажи тука.

И грешка сум разбрана. Не осудувам ни некоја што имала 20 ни некоја што имала 1. Баш реков, тие што од прва им се погодил калапот се прави срекнички :)

Само да беше се така како што кажувате немаше да ни се полнат темите со изневерувања у брак, со изневерување у врски со бремености... (добро најчесто мажите изневеруваат ама за да изневери пак му треба девојка и таа не е некоја ‘‘курва‘‘ како што ние викаме туку е најчесто од тие невини мили фацички што водата ја фрлаат под черга)

Како вие ке гарантирате дека тука некој не лаже, кога ете ти кажувам прва се јавувам што имам коментирано на теми од друг профил кога сум била заљубенаи дечкото ми ги знаеше никот. А сигурно ги има многу такви (не се секирајте не сте вие конкретно не се напнувајте одма зборам општо)

Друго, споредувам членките што се овде со моите пријателки. Па од толку многу пријателки само за една знам дека е невина (ке си се чува до брак), другите имале најмалку двајца. Ама ете нели на форумов рековме има доста повозрасни жени што фатиле од старото (цел живот со еден) а и доста тинејџерки што само со почнале со секс па до негде се и нормални вакви резултати...

И видете ја анкетата и постовите колку различни се резултатите :) Мене од тоа што ми падна у очи така разлика па искоментирав :D Ама ај, секој со своите желби и планови. На некој му е план цел живот да е со еден и тоа е негово право. На друга може и е план до трицифрен број да стигне и неа не ја осудувам. Секоја си знае што и одговара на п**ката :D

Ај чао сега ако кажав дека има луѓе тука шо лажат си помислив може и на мене и мојот друг профил :D

ЕДИТ- Е баш мислењето на лакримоса е тоа што сакав да ви го кажам. Ви посакувам врските да ви траат 1000 години и да не дојде ред да ве советуваме во темата ‘љубовни проблеми‘‘ ама да планираш на 16 години оти со некој ке си доживотно за мене е глупост ( а од друга страна се радувам за девојчињата наши што уште се у тој филм а не како западњачкиве тинејџерки)

4. canary

canary Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    60
    1 сум имала дечко ми сегашниов, се надевам на подолгорочно со него но сепак 17 години имам па ќе видиме, сепак не сум од типот на девојки "прв и последен", би сакала ама доаѓа до секакви ситуации нели... Иначе прочитав некаде погоре не се давала лесно затоа немала секс :talk: ... Не мора да значи ако имаш 10 секс партнери си се дала лесно, не сме на филм за да носиме некои заклучоци предвреме од кај знаеш што се случило. Секс партнерите немаат врска колку си ти лесна или не... My opinion :!:

5. mirc

mirc Активен член

Се зачлени на:
    23 мај 2013
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    1
    jas so 1 mojot decko :D

6. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.752
    2-ца за мои 20 години и се надевам овој ке ми биде последен !

7. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    1 и единствен

На hermosa му/ѝ се допаѓа ова.
  8. ariela09

ariela09 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.765
  9. bojannaa

bojannaa Активен член

Се зачлени на:
    11 март 2013
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    1
    Boze, ova kako natprecar da e. koj so povekje :/

10. ariela09

ariela09 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.765
    кој со повеќе? :^) Ние курви ли сме за да се натпреваруваме кој со повеќе партнери имал секс?
    :headbang:

На cookie19 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. little.gf

little.gf Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2013
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    42
    Јас 4 :$ мозеби се ногу на мои 21 год :\ Прв пат на 18 со дечко на 19 со мувач и на 20 со еден пријател :D и сега 21 со свршеникот и најбољи секс ми е :lol: :inlove: така по ред си ги наредив од 18 до 21 ххххх
    се надевам на оваа бројка ке останам :)

12. sladok-bitola

sladok-bitola Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    46
    секоја година по еден а ;) хеххех

13. lovesongs058

lovesongs058 Активен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2013
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    6
    Сè уште не сум имала односи, и страв ме фаќа коа ќе треба :(

14. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.561
    4
    еден на 17 еден на 19 па 20 па 21 ( и од тогаш навака со тој )
    бу човече долги ми биле сите врски

15. Te.Ic

Te.Ic Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2012
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    21
    На мои скоро 23 години со цели 4 :lol:

На bojannaa му/ѝ се допаѓа ова.
  16. The.Girl.Next.Door

The.Girl.Next.Door Истакнат член

Се зачлени на:
    1 октомври 2011
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    18
  17. lepotickaa

lepotickaa Активен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    само еден до сега,но би сакала да пробам зашто до сега сеуште немам доживеано оргазам за време на секс а го дожовувам само додека се бакнуваме,па кажете м
    и можно ли е да го доживеам кога би била со друг :D

18. Festim

Festim Нов член

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    34
    се зависи од партнерот колку е вешт да те доведе до оргазм т.е не мора да значи дека со него немаш доживеано оргазм а со друг ќе имаш , ти пробај зборувај со него кажи му што те возбудува и ќе видиш ке успеете

19. kim.k

kim.k Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    14.467
    0 :) сеуште ми е рано

На Festim му/ѝ се допаѓа ова.
  20. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty