Абе уживајте женски... За то се родивме Иначе да не сум офтопик досега со ни еден... Ама си го сакам либето ќе биди...
Па незнам точно но сигурно се над 10 бидејки по природа сум промискуитетна и бргу ми здосадуваат партнерите и постојано сакам да пробувам нешто ново. Незнам зошто но мислам дури и на анонимен форум некои девојки лажат дека имале само еден партнер, но тоа е нивен проблем. Искрено се гордеам што сум имала многу партнери бидејки за мене секој партнер и сексот со него е како едно патување и посебно доживување.
Не можам да разберам коментари од типот: Волку се малку, онолку се доста, со еден не умирам...... Не можеш така бе. Зарем вреди да се расипе чиста и невина врска во која двајцата сте си први, би ризикувале да не е повеќе никогаш исто (а нема да биде) за да пробаш и друг/и, или пак да останеш со идиот за да можеш да се гордееш дека си имала еден партнер..... Некои работи во животот (ако не и сите), не можеш да ги определиш според план. Пак ќе кажам, кој како му чини и не ми се допаѓа што темава гледам почнала да се претвора во правење статистики како треба а како не и осудување на туѓите одговори. Јас лично, имам еден кој го сакам најмногу на целиот свет и затоа ми е убав сексот со него, бидејќи јас на сексот не гледам само како на физичка потреба. И да не е тој, не би се впуштила во односи со некој кој не ми значи или немам врска со него.
само 1 сегашниот дечко, а за тоа колку би јас имала? понекогаш им се восхитувам на девојките кои се сеуште невини, но уште повеке на они кои имале повеке партнери. Контрадикторно ама така е. оние кои имале повеке партнери, не ги обвинувам ниту оправдувам ама си живеат онака како сакаат без да марат што би помислиле другите, а и зошто мажите кои имале повеке секс девојки се фраери,а женските курви. Стварно не ми е јасно. Јас искрено би си останала само на овој еден, амааааааааааааааа оние кои сакаат и можат нека уживаат, но нека биде тоа со стил, истото да го прават од љубов и да не се претерува, нели. Зошто ако истото почне да се прави само од страст, НЕ ОПРАВДУВАМ, се се прифака но ако е во границите на нормалното.
само 1 мојот дечко со кој сум 8 години повеќе пати имам желба да пробам барем со уште еден но не ми дозволува совеста