1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Колку секс-партнери сте имале досега?

Дискусија во 'Секс' започната од SweetDoll, 13 декември 2009.

?

Колку сексуални партнери сте имале досега?

1. 1

792 глас(а)
    32,2%
  2. 2

315 глас(а)
    12,8%
  3. 3-5

452 глас(а)
    18,4%
  4. 6-10

201 глас(а)
    8,2%
  5. Над 10

261 глас(а)
    10,6%
  6. Сè уште не сум имала односи

437 глас(а)
    17,8%
  1. Girly90

Girly90 Популарен член

Се зачлени на:
    26 септември 2013
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    1.104
    За моите 23 сум била со 3ца од кои само еден ми бил дечко а со другите двајца сум била она врска без обврски сме се плеткале по неколку месеци (додуша со едниов од нив повеќе од 6 год се плеткам). Не дека се каам ама мислам дека со наредниот нема да постапам исто односно кога ќе легнам со наредниот тоа да биде некој што ќе можам да го наречам дечко, зошо вака ако е несериозно, нема ни тебе да те сфатат сериозно ако ти се појават чувства, зошо вака луѓето веќе ќе знаат дека те имале и некако не иде да викаш е абе тогаш легнавме ама утре сме на мување задутре само за гз ќе ти даам да ме фатиш па после пак ќе легнеме
    Ма да се е и до психата, секогаш се оптеретувам коа ќе ми се јави потенцијалниов и као ај да се видиме и ќе искочиме се ќе се заебаваме и знам како ќе заврши вечерта и после се прашувам дали ств сака да ме види или веќе навиката е дека сум сигурна карта, иако знам дека стварно имаше чувства за мене

2. innamylove

innamylove Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2011
    Пораки:
    379
    Допаѓања:
    226
    еден и единствен и не би сакала да е никако поинаку :)

На Silver.E му/ѝ се допаѓа ова.
  3. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Доволно, за да знам дека овој сегашниот ми е суден!

4. Unica

Unica Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2010
    Пораки:
    536
    Допаѓања:
    603
    За жал само 1 :(
    Сакам да пробам со повеќе ама нема со кој..
    Шо ви на вас бе еден и тој ке е засекогаш. Ма арни ли сте?
    Абе сексајте се уживајте си :) сега не со секој втор ама ако на некој ептен му го имаш метакот и хемијата оти па да не?
    Море само да ми фати окце некој...

5. innamylove

innamylove Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2011
    Пораки:
    379
    Допаѓања:
    226
    тоа го велиш оти го немаш сретнато тој шо ќе флип оф јор фит :D
    кога има неизмерна љубов еден е доволен.

6. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    126.445
    Само мојот дечко не сум ни помислила на друг,доволен ми е тој :inlove:

На Lovely93 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Tikvice

Tikvice Популарен член

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    390
    Допаѓања:
    250
    3 сега за сега :)

8. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.462
    Допаѓања:
    54.948
    4 доста се :D :D

На BoyL му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    5.800
    Допаѓања:
    88.540
    5 !

На Tikvice му/ѝ се допаѓа ова.
  10. lepotan1

lepotan1 Нов член

Се зачлени на:
    28 ноември 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    ако мозиме и ние мазите да пикаме кај со ке стигниме оти и жените да не седнат кај со ке сакат? јас искрено не ми е вазно некоја да ја прасам со колку оти секогас одговоро е 2ца а кај маското 20 а и двата лазат :D зато то секогас ке си остане анонимно 8) ко мозиме и ние кај со ке стигниме оти и тие да не така па еден ден ке се смирис цоеце ко ке се зенис :D

11. babibaby

babibaby Активен член

Се зачлени на:
    12 октомври 2013
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    6
    можеби моево мислење не е за тука ама сепак... Одев со еден дечко година ипол тој уставри и ми беше прв дечко имав 15 години и он нонстоп ми зборуваше за да имаме односи. Јас не сакав зошто бев мала а и не бев спремна на нешто такво ама он не го разбираше тоа и од коа го одбив он почна ладно да се понаша онака бевзеа дури имаше и моменти коа ми викаше за што да одиме коа не сакам да имаме односи како само за тоа да ни беше врскав... Вршеше преголем притисок врз мене... и една вечер он беше сам дома и веќе незнаев што да правам како да го одбијам ( сум била глупа да сум сега уште одма ќе сум раскинела ама на 15 години што друго може да мислиш) и таа вечер требаше да имаме секс, ама јас бев премногу напната чуствував дека тоа го правам проти своја волја само за да не го изгубам... и се обидовме и за срека не бидна ништо.. и него му беше прв пат и неможеше да погоди да влезе во мене ништо он само што ќе ме допреше за да влезе во мене јас викав дека ме боли ама и он неможеше да погоди а и валјда и јас сум била премногу стегната и таа вечер не бидна он се откажа... и другата ден ми викаше пак да се обидеме ама јас не сакав и така одевме уште 5 месеци и не се случи ништо се олади мегу нас и јас му раскинав... Па така мојот прв однос се случи со сегшниот дечко на 17 години и која разликааа со него јас самата посакав да имам односи... Во врска сме 3 години и он никогаш не вршеше притисок ја знае многу добро приказната за со бившиот.. Он самиот ми кажа дека нема да врши притисок коа јас ќе се почуствувам спремна тогаш ќе биде.. и така се случи една вечер самата го посакав тоа и бидна и која разлика... он знаеше како да ме опушти и да не мислам на болката и бидна ... И сум толку среќна што својата невиност ја изгубив со прав човек со кој што сум и ден денеска заедно и знам дека ме сака и сум имала голема среќа што таа вечер со бившиот не се случи ништо и што решив да го откачам ако се случело нешто ќе сум се каела цел живот :D ама имало господ...
    АМА ПОСТОЈАНО МИ СЕ МОТА ВО ГЛАВА ДЕКА НЕВИНОСТА СУМ ЈА ИЗГУБИЛА СО БИВШИОТ ИАКО НЕ МЕ СКИНАЛ ОН ... ЗНАМ ДЕКА ЗВУЧИ ГЛУПО НО ПРОЧИТАВ МНОГУ СТАТИИ ДЕКА НЕВИНА Е СЕ ДОДЕКА НЕ ЛЕГНЕ СО МАЖ ... СПОРЕД МЕНЕ НЕВИНА ЗНАЧИ ДОДЕКА НЕ СЕ СКИНЕ БАР ОД СЕКОГАШ СУМ МИСЛЕЛА ТАКА И ТАКА СУМ УЧЕЛА ШТО Е ВАШЕТО МИСЛЕЊЕ ВЕ МОЛАМ ЗА ПОМОШ И ДА СЕ ОТАРАСАМ ОД ВАА ГЛУПА МИСЛА ...???

12. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.168
    Допаѓања:
    177.089
  13. daylight

daylight Популарен член

Се зачлени на:
    22 декември 2011
    Пораки:
    3.198
    Допаѓања:
    4.238
    Си водат уредно Fuckbook... тоа ти е нешто како фејсбук само тука наместо лајк, кликаш фак'д (fucked) на тоа сликите и на крајот од годината на mail ти стигаат сумирани резултати колку јебачки паднале таа година, си ги собираш и добиваш точна цифра. Ма лесно е многу, само треба ажурно да се клика... :rofl:

На CameliaMiller, Marossa, Twinkles и 2 други им се допаѓа ова.
  14. lovebrazil

lovebrazil Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    78
    Мојот број е 6. :devil: Не се каам за ниту еден. А за првиот, најмалку. До кај 10 планирам да идам, за понатаму ќе ме гризе малку совеста. :lol:

На Tikvice му/ѝ се допаѓа ова.
  15. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.619
    Допаѓања:
    9.011
    Oк за тебе лично шо си кажа не навлегувам,но ми боде очи со ова за жените,вие можете демек а сепак со жени спиете или со мажи па допрва на жените треба да им се демек дозволи со кој сакаат,или тоа е уште примитивното балканско жената курва а мажот фраер :?: .Ќе се смириш кога ќе се жениш,ххмм ок индивидуално е за секого,но од неморал тест од полигамија допрва ќе одиш кон моногамија,ма немој бре :fubar: ,може обратно само.Tешете се ако сакате демек по неморал иде морал,или тоа е да ви поверуваат жените кои не се запознати со вистината,но неморалот не е нештоза гордеење,напротив :!: .Oва е мој став,а за жените барем за тие кои ја знаат вистината,се е јасно како ден какво смирување после брак какви бакрачи 8) ,во однос на верата зборувам!

16. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    Ти лета тебе уште умот. |(
    Не се научил да пишува како треба, ќе е*ел. :emo:

На hermosa и AngelOfArh им се допаѓа ова.
  17. srcence1607

srcence1607 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2.366
    Допаѓања:
    2.475
    1! прв ми беше и сеуште сме заедно.. доволен ми е само тој.
    највише си го сакам :inlove:

18. cherie.cherie

cherie.cherie Активен член

Се зачлени на:
    16 октомври 2013
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
  19. Decapitated.Hanna

Decapitated.Hanna Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    576
  20. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.619
    Допаѓања:
    9.011
    Oк можеби те гризе совеста ,сепак си била гола пред тој човек,сте пробале да имате однос,но се додека немаш секс си невина.Tаков беше и мојот случај со бившиот ,пробувавме еднаш не биде ,ама за жал сепак он ми беше прв и денес многу се каам.Tоа е,нема назад враќање,ти ослободи се од грижите сепак твојот бивш си е само во минатото нема зошто да се измачуваш :) .Cамата си осеќала притисок и можеби затоа не си се опуштила со него,како и да е,тој не ти бил прв тоа е факт и нема зошто да се навраќаш ,нека ти остане во спомените :) позз