1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Колку секс-партнери сте имале досега?

Дискусија во 'Секс' започната од SweetDoll, 13 декември 2009.

?

Колку сексуални партнери сте имале досега?

1. 1

792 глас(а)
    32,2%
  2. 2

315 глас(а)
    12,8%
  3. 3-5

452 глас(а)
    18,4%
  4. 6-10

201 глас(а)
    8,2%
  5. Над 10

261 глас(а)
    10,6%
  6. Сè уште не сум имала односи

437 глас(а)
    17,8%
  1. vinozito1

vinozito1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2013
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    3.417
    Sungod ќе речам само дека си многу среќен, она што вие го имате со девојка ти е многу реткост, посебно денес и тоа баш од таквите размислувања.
    Што би било кога би било?
    Љубопитноста може да те одведе на погрешни патишта.Само еден пример да речеме дрога.
    Кога ќе направиш споредба , секако ќе дојдеш до заклучок дека од љубопитност се пробува , а за понатаму се знае...Животот тргнува по една друга насока, би рекла стрмна удолница.
    Не сум во твоја кожа па да знам точно како се чувствуваш, само ќе кажам дека баш ми е драго што уште има врски засновани на една голема љубов. А за љубовта знам само едно. :!:
    Таа расте како што расте и довербата меѓу партнерите, и обратно.Мислам дека треба да бидеш горд на твојата досегашна верност.
    Што мислиш за брачните парови кои со децении останале верни едни на други? :?:
    Ги немале ли тие твоите мисли?
    Убаво е чувството да сакаш со целото твое срце.Искрено и чисто.
    Ако се случи она што моментално посакуваш ,твоето срце нема да биде искрено и чисто а твојата љубов ќе го изгуби сјајот .Ништо повеќе нема да биде исто.

На Mama25, Ilinaaa и hermosa им се допаѓа ова.
  2. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    Нема врска дека треба да се изнаживеат како млади, па после тоа било лесно.

Па, 90% од браковите кои ги гледам се несреќни, манијачат, посакуваат по други, некои се изневеруваат.

Се е до човекот !!!

Да кажам за мене, и јас сум имала само еден партнер и никогаш не посакав да пробам со друг. Не се ни запрашував како е.
    Зошто? Зошто со дечкото ми беше супер в кревет, секако дека некогаш сексот нема да е посебен, ми било мака, ме болело нешто и обратно, ама некогаш бил преубав. Отворени бевме в кревет, си ги исполнувавме желбите...и така немав ни потреба, ни желба да одам со друг. Синкир тој другиот нешто повеќе ќе ми дадел?
    А, вака со дечко немаш толкав страв од болести, забременување и сл.
    И не се каам никогаш што не сум била со друг.

На Mama25, Jagoda123, Ilinaaa и 2 други им се допаѓа ова.
  3. francais

francais Популарен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    1.283
    Sungod ќе ти кажам само еден збор: автосугестија. ;)

4. MorbGoth.666

MorbGoth.666 Популарен член

Се зачлени на:
    16 септември 2013
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    149
    Sungold ај стави се во следнава ситуација.

Одиш ненајавен кај девојка ти имаш цел да ја изненадиш нешто такво, вратата и е оставена сама е дома, но кога влегуваш во собата гледаш како има секс со друг.
    Што ќе правиш тогаш? Или отвараш кај нејзе на фб и гледаш муабети со други машки за секс и за состаноци.
    Зарем вреди заради секс да се изгуби нешто вредно и што се градело со години?
    Можеби малку лошо се искажав и строго но немам лоша намера сакам само да ти кажам како гледам од женска страна.
    Мене да ми се деси такво нешто прво како што сме и двајцата љубоморни има мојов да лета од дома и мртов да биде за мене, а одма после тоа би барала друг за брак.
    Труди се да бидете среќни, ме израдува што видов машко на форумов што јавно изрази дека му е совршена врската, но зачувај го тоа :)

5. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    270
    Ах малце незгодно е да се гледаат работите на своја кожа :P
    ама такви се машките за џабе го тупите во темата дали се сите машки исти..еве ви доказ

На ...adri19 и Ilinaaa им се допаѓа ова.
  6. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.006
    шо има врска тоа? Јас сум женско, па и јас така размислувам. Не знам како така генерализирате?!

На Neytiri му/ѝ се допаѓа ова.
  7. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    270
    Епа заради ваквите сме дојдени до овој степен на понижување на женскиот род.

На ...adri19 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    Зарад еден секс, и како за инает сексот може да е за никаде...

Таа да ти дојди како шума, да не ти се крени, да ти закачи болест, да ти пукни кондомот.. :lol:

9. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.006
    Пак генерализација. Јас пример не мислам дека женскиот род е понижуван..али секој како шо си сфаќа и како шо се поставува :)

На Daydream му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    ^ Или какво искуство имал.

На Neytiri му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.006
    или тоа :)

Благодарам на исправка. Сосем на место :)

На Daydream му/ѝ се допаѓа ова.
  12. baby-star

baby-star Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    2.470
    Допаѓања:
    10.901
    Sungod јас мислам дека не ја сакаш девојката,барем мене таков впечаток ми оставаш.
    Немој да се оправдуваш на секое дека многу си заљубен и среќен,а ваму ако не се видите еден ден одма ти се вртат мисли и идеи за со друга.
    Според мене само беспотребно и го трошиш времето на твојата девојка и ја повредуваш,која ако дознае дека нешто не е во ред,конкретно дека ти имаш фантазии за нешто ново,јас верувам дека таа ќе ти раскине тебе и ќе си продолжи понатаму без тебе,исто како да не си постоел во нејзиниот живот.
    И не,ова не е шамар,бидејќи јас ниту те познавам,но вакви контрадикторни изјави од типот ја сакам,ама сакам и други не ми се релевантни кога станува збор за една голема љубов која ти ја опишуваш.
    Во реалноста тоа не постои.Или сакаш или не сакаш.
    И немој да си го креваш толку егото,дека ако си машко тебе се ти е дозволено,а таа дека е женско сметаш дека ќе ти прости со надеж дека не може да живее без тебе.
    Јас ти советувам да и раскинеш на девојката и таа да си продолжи во животот со некој друг,кој додека ја бакнува нема да има сексуални фантазии за друга,а ти продложи во потрагата и збогатувај го твоето искуство.

На mimiiiii, hermosa, Daydream и 2 други им се допаѓа ова.
  13. ariela09

ariela09 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.765
    baby-star од се она што напиша само ова излезе паметно. Искрено.
    Ако си имала долга врска со искрена љубов и емоционално поврзување навистина би требало да разбереш. Не затоа што е машко,туку затоа што е човек му се појавуваат такви чувства. Знам многу вакви случаи од женска страна (ама многу) а премногу се заљубени и се оставаат само на фантазија. Не би се осмелиле ништо повеќе. А и секако момчето не праша како да ја изневерам туку праша (како шо јас разбрав) како да се реши од тие неправедни чувства.
    Не осудувај веднаш.

На Ilinaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  14. baby-star

baby-star Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    2.470
    Допаѓања:
    10.901
    ^
    А ти изгледа дека освен што не знаеш да читаш,немаш ни елементарна култура.
    И да имам долга врска и точно знам што пишувам.

На swrcii му/ѝ се допаѓа ова.
  15. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.619
    Допаѓања:
    9.011
    Cе согласувам со бејби стар,ама сепак момчето побара совет и мислење тука.Kако и да е,не верувам и на машко да му е пријатно да дознае дека потајно девојка му си фантазира за секс со други.
    Sungod,едно е да имаш мисли,да си на искушенија,а сосем друго е твоето освен мисли ти имаш и желба за секс со други,а тоа не смее да се случи,Oсвен тоа,ти си преценил дека ќе ти биде криво ако со една останеш цел живот,и си уверен дека да смениш сексуални партнерки е правилното .Aма не се лути кога од страна изгледа лицемерно,оти е лицемерно навистина-да тврдиш дека ја сакаш девојка ти а дури и би раскинал со нејзе за да имаш секс со други.
    Kој осетил што е љубов,не потпаѓа на ниски страсти ;) .

На ...adri19 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    270
    Достате бре,изгорени сте за е**** па се вадите тука... па и вашите родители имаат долги бракови па шо прат? Прашање до жените што го оправдуваат ова... и ајде сега прикаски за мали деца да слушнам |(

17. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    ^ А што "прат" тие што се во долги бракови? Ај ти како покомпетентна просветли не' нас тука.

На ariela09 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. ariela09

ariela09 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.765
    A извини на навредување преминуваме? Нема проблем.

Што не прочитав добро? Дека и го троши времето на девојката затоа што "не ја сака"? Oд каде ти знаеш дека тој не ја сака? Поради тоа што имал само една девојка во животот и можеби е сигурен дека ќе остане со неа и сега има фантазии за секс со друга девојка? Добро еве другарка ми е во истата ситуација. Ти сега мене ќе ми кажеш дека она не го сака него?
    Ти го осудуваш него затоа што имал таква фантазија и сака да ја отстрани некако затоа што никогаш не би ја повредил девојка му. Ги читаш само лошите зборови и реченици. Ги прескокна ли оние каде тој кажа дека не би можел без нејзиниот мирис,допирот на нејзината коса и вкусот на нејзините усни?
    Тој знае дека ја сака. Кажа дека ја сака. Нормално е тоа што му се случува затоа што секогаш има такви случки насекаде. И сега ти најде да го опишуваш како кретен затоа што ако ја сакал нема да помислува такво нешто. Беден изговор ти е ова. А и секако тој не ни сака да помислува затоа и пиша овде.

Некој праша како успеваат таквите бракови или нешто слично...
    Успеваат и функционираат како и врската на Sungod. Чиста сметка,долга љубов со малку фантазии затоа што човекот не е безгрешен. А само оние нормалните успеваат да останат на само фантазија.

И онаа што рече дека сме изгорени за е**** нека се заплакне малку со млака вода. Ова се само мислења девојко. Извини ако не ни се исти.

;)

На Bridget и francais им се допаѓа ова.
  19. baby-star

baby-star Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    2.470
    Допаѓања:
    10.901
    ^А ти шо се запали толку на тоа што јас го реков,м?
    Тоа е мое мислење и мое гледиште,а ако тебе истото не ти се поклопува не е мој проблем.
    И поработи малку на вокабуларот,ти се молам :!:
    Ајт :^)

20. ariela09

ariela09 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.765
    Епа ако си толку паметна ќе сфатеше дека не се запалив јас,туку многу смирено ти го кажав тоа.
    Ти беше онаа која се запали и почна да навредуваш.
    Јас само не се согласувам со твоето мислење и те советував дека треба да го разбереш него.

Немам потреба за да го подобрам мојот вокабулар.
    Според две мои прочитани мислења неможеш да основаш заклучок дека немам добар вокабулар,како што не можеш ни да заклучиш дека сум елементарно некултурна.

Како и да е...