девојки сакав да прашам како изреагира вашиот сопруг/дечко кога му кажавте дека не сте невина? и како му го кажавте тоа?
Јас не сум од поштените со еден-двајца од оние расипничките сум што ги направија партали неколку страни наназад.... ама ај.... една рака партнери, од прилика!!! Само да ви кажам, не се каам за ниту еден, сето тоа било искуство во животот, и не осеќам дека некој ме искористил, затоа што сексот го сочинуваат двајца, и во него уживаат и двајцата партнери. Тоа искуство ми помогна да сфатам дека мм (уште дечко кога ми беше), ми беше многу погоден, и дека најмногу сум уживала со него. Тука мојот број завршува... барем не ме копка како е со други мажи....... иииии, сите среќни и весели Ми рече, фала Богу, конечно девојка на која не и сум втор
Не му кажав, имавме секс, виде дека не сум невина и тоа е тоа. Нема што да се објаснуваме. И среќа, не е некој заладен па да прашува со кој, како, со колку, кога. Тоа е моја работа. Ни мене не ми е гајле со колку бил пред мене. Бројка не знам за мене, не сум броела, ама сигурно се повеќе од двајца. И на никој не сум му рекла дека ми е втор
Паа окулу 5-6...и јас не сум баш од оние поштените со еден партнер no hate би сакала и јас да сум сега пак невина и одново да го почнам сексуалниот живот.Но нема враќање и воопшто не се каам за никој, ниту сум била примонарана ниту ништо се била моја одлука и сум уживала во тоа.Има еден за кој се каам но дека не сум имала односи со него не за друго.Таков тип сум не се каам за работите што ги имам направено се каам за тоа што сум го пропуштила. Спред мене не би требало да се разговара со дечкото за минатиот сексуален живот или воопшто за љубовното минато тоа може да донесе само проблеми.Доволено е да знае дека не си растурикуќа и да има доверба дека ќе му си лојална.