Зошто толку ги судите тие што имаат еден сексуален партнер, „светици“ биле лажеле? Сакате да одам да имам секс со 3-4 за да сте задоволни? Господ да не исчува значи. Чудо сте. За се ќе се најди некаков лош коментар. На 18 години се фатив со дечко ми, уште одам прв ми е засега. И сега шо??? Ама имам право да одговорам како што има право некој со 34 партнери. Нема точен одговор, нема точна бројка секој за себе си знае најдобро. И нема што да се кажува тука како било поубаво или како чинело повеќе. На секој индивидуално. Некој сака еден за цел живот, некој сака повеќе и прифатете веќе еднаш дека не се сите луѓе исти и немаат исти размислувања и потреби како вас.
А зошто тие кои имаат еден партнер биле светици демек ? Шо има толку лошо ако се има еден партнер ? Или пак сега дојде модерно време кој повеќе партнери да смени Ете јас не сум од тие, да гледам секој викенд да излезам и да најдам некој да се исплескам, а не се правам ни светица, мене за тоа ми е потребно и емоционално зближување, доверба во партнерот, а не само физичко. Јас лично не сакам машко шо го има цел град свртено, па после да спие со мене, некоја болест да ми начука. Ни осудувам со еден, ни со 10партнери, кој како сака нека си прави негова работа, само како дојде времево просто човек да се изначуди.
Едно прашање чисто од љубопитство, пошто непријатно ми е да правам со другар муабет на оваа тема. Јас, а воглавно и моите другарки не можеме да имаме однос ако емоционално не сме поврзани. Еве јас ако немам чувства према личноста со која имам односи, ќе осеќам гадење. Ти си пишал дека со таа што си немал љубов ти било страшно добро. Дали тоа значи дека ти било поубаво отколку со другата што си ја сакал? И дали твојот став важи општо меѓу мажите или? Инаку да не бидам надвор од темата, со двајца. Мада малце глупо ми е дискутирање бројки, ко да праиме муабет за предмети, а не за луѓе со коишто сме имале убав период во животот.
ne mi e jasno edno nesto znaci! na primer pola moe drustvo pominuva edna ista (nie mashkite si ja preporachuvame) i taa na site nas ni vika -vtor si mi , taka mnogu nestanuva zbor za edna tuku za mnogu povekje , znaci ne ve razbiram vas zenite ...
Pa da budali I ona so drugarkite megu sebe se smeat za toa koj od vas ima najmalo dildo i kako ne ste bas tolkavi ebaci ko sho se pretstavuvate