А битно е кој сте по број бидејќи..прв треба да сте или? Ем сакаат да си еб..т, ем на сите први да им се. Види бугати.
3 Не е битно кои сме по ред..битно е што вие никогаш не ја признавате точната бројка..и на четвртиот викате втор..ако може ние мажите да кажеме дека сме биле со три пет две жени тогаш мислам дека и вие треба да бидете искрени и да го дадете точниот одговор. Бидејќи вие мислите дека со тоа втор излегувате по кул и примерна пред нашите очи а уствари само повеќе се глупирате..бидејќи се се знае..нема ништо скришно..
Немој да се правиме сите дека сме од марс..многу добро може да се види која девојка била со еден па некој и е втор а која со пет па некој и е шести. Се друго е само глумење лудило од ваша страна, и не признавање на нешто. А зошто е тоа така стварно незнам.
Кога некој човек ќе ти даде отчет за неговата духовна невиност, тогаш ќе се признава и точната бројка на партнери..а знаеме дека таа бројка не е фиксна, може да се зголемува а никако да опадне. Како и да е, духовната невиност ја ставам како многу поважна особина за критикување и офирање.
Ај тогаш, совет..колку партнери треба да каже дека некој, пример, на моја возраст - 33 имал,за да не биде проблематично - од една страна да не испадне лажам со тие 2-3-4, па да се сеќира колку биле точно (оти коа ќе се разлиста историја..години,број на врски, времетраење на врски, физички изглед... нешто не ќе се поклапа ), а од друга па.... да не претерам со бројката па да се исплаши У мисла ме ставивте, мајќе ми. И, дали ова значи треба да ги контактирам сите ех дечковци за референци..да се усогласиме што ќе му кажат на дечкото, ем да ме пофалат,каква домаќинка сум да речемеколку другар сум... ем да не испаднам радодајка или да му кажат подобро дека сум им дала за да не испадне сме се договориле па,кујзнае. Еј у паника сум сега
Порано бројот на секс партнери што ќе го кажела девојката се множел со 2, а на мажот се делел со 2. Денес коефициентот на лага е 3 и е во пораст
Колку повеќе примила толку и е поширока. Може и прави гинеколошки преглед колку прста е отворена. Ццццц не ми се верува некои мажи како глупаво размислуваат. Сега се сетив, најверојатно што се знае да прави ,демек од искуство со многу.
Вие што многу ме цитарате немојте многу да се увредувате.. Никогаш не сум кажал дека е лошо жена да има 1 3 5...50 партнери..едноставно од вас е што се бара да бидете искрени..а не да глумите светици а уствари сите знаеме дека жените се ѓаволчиња...
Прво и основно такво прашање не се поставува, а онаа финтана на некои девојки „Првиот ме заеба, ти си ми втор и тебе најмногу те сакам“ е многу глупа.Воопшто не е важно колку партнери имал некој/ја важно е тебе да ти е убаво со таа личност која што е со тебе.
Дали спаѓаат во број на партнери и употребата на сексуалните помагала, бургии, вибратори, краставици, банани идр.џинџурлајки
Само вибратор ако ти е прв може да ти биде единствен партнер во животот, ако не е на батерии туку на струја, па молиш бога да не те мавнат 220 волти. Гласав и кога ја видов анкетава ххахахаххаахахах колку многу има невини и по еден е*ач. Колку активни членови има форумов?