Па проблемот е што се има стекнато општ впечаток дека сите женски лажат и го намалуваат бројот на сексуалните партнери, па затоа не им се верува на тие што ќе кажат дека биле само со еден.
Искрено јас не би била со таков маж и не би сматрала таков маж за фраер, некако би ми било гадно да знам дека секоја една му поминала. О.о Тоа ми е маж без принципи, без карактер, без да знае што уствари сака...
Така де тоа ти зборам... Истото важи и за мене за некоја девојка. Таквите не ги погледнувам.... само ги Pimpam! Одвратно е чувството кога знаеш со какви гнаси се има пројдено. Посебно одвратни ми се жените што се потрошиле од промискуитетноста!
Пошто не му се мешаме во интимата на човекот, не знаеме ни дали го променил половиот орган, така да...пак не знае со колку била.... Ќе и пренесам јас што си пишал, па нека си размисли таа сама со колку била...
Ова некако како на самооправдување ми личи... Демек да ги одбраниш овие што имале над 1 сексуален партнер
Донекаде разбирам кога некој вели дека му е битно, затоа што и самата не почитувам промискуитетно однесување. Значи само донекаде. Но... Не постои начин да дознаете кој сте по ред, освен ако не сте прв. Вистина, живеете во мала средина каде муабетите си кружат, ама да знаете и колку лажни муабети кружат од некој кој чул ама не разбрал, некој кој измислил, некој кој зборува од инает, некој кој сака да се фали, некој кој љубомори... знам примери. Така да, глупав предмет на дискусија.
Се сложувам, ако личноста на која сакам да и прозборам и нешто да почнам не ми сметаат партнерите туку карактерот и сваќањето.
Против тоа декларирање сум и јас..никогаш не би осудил жена што спиела со повеќе мажи..ако мажот може да спие со 5 10 15 жени и да е сасвим нормален ко сите други, може и жената да спие со кој како и колку сака и да си биде пак нормална а не нарекувана од народот со глупи прости имиња..
Може да одржуваш едно генерално мислење, ама кога имаш работа со личност, да ја перцепираш настрана од калапот. И не треба да стои простор за вакви прашања. Вулгарно навлегување во интима.
Свака част ако можеш да видиш со колку била, жена колку што може да те излаже то е чудо едно Мн сигурен изгледаш но не се залажувај! Не сакам да спомнувам име на пријателка , оди со неколку партнери но секако тоа си е нејзина работа , меѓу себе они не знаат и на сите им вика дека немала мн партнери и дека после секс им велела мн ја запалувале и мн ги сакала и тие се како луди , и исто вика ако дозволам ја да сум искрена ќе ми еБат мамата Директно кажано , такаа да не е важно дали и колку имала некоја, ако веќе проценувате по тоа колку е искусна во односот , и некоја махерка може да се отпревертува демек не знае во однос и типчето да ја мисли не била а она е за колку да ви го начука реално Како статусите на фб по почетна едно време ги имаше Онаа возена возенааа а тој ја регистрирал