1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Колку секс-партнери сте имале досега?

Дискусија во 'Секс' започната од SweetDoll, 13 декември 2009.

?

Колку сексуални партнери сте имале досега?

1. 1

792 глас(а)
    32,2%
  2. 2

315 глас(а)
    12,8%
  3. 3-5

452 глас(а)
    18,4%
  4. 6-10

201 глас(а)
    8,2%
  5. Над 10

261 глас(а)
    10,6%
  6. Сè уште не сум имала односи

437 глас(а)
    17,8%
  1. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.503
    ти немаш престава колку е точно ова што го кажа !

На Petar80, fallenangel, NOVAVON и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Artista

Artista Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    697
    Колку е релевантен одговорот на некој кој нема стапнато во црква? Нормално дека не се сите идеални што одат во црква, но затоа и одат таму. Да најдат некој духовен мир и прочистување на својата душа. Тоа што курви одат во црква не е проблем на фините девојки, туку на самите курви. И нема ништо лошо во тоа се дур се покајуваат за своите неморални гревови.

3. Читател

Читател Истакнат член

Се зачлени на:
    31 март 2015
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    5.806
    Имам секој ден ми е ист. Државата ме ебе секој ден ...

На fallenangel, MilaP, eloves и 4 други им се допаѓа ова.
  4. anakonda88

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.503
    ок де , но самото тоа да се прикријат зад тоа ме иритира

На jovana03 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Artista

Artista Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    697
    Значи ти не се криеш?

6. anakonda88

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.503
    Од што да се кријам ?

7. elenaeli22

elenaeli22 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2015
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    389
    А шо ако имаш еден партнер демек светица?
    1, 10, 20 кој колку сака си има.
    НЕ знам од кога стана проблем да имаш еден партнер, значи какво време дојде.(facepalm)

На Petar80 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Artista

Artista Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    697
    Кој колку сака нека си има партнери, но нека не доаѓаат тоа срање да ми го наметнуваат на мене и на сите личности што размислуваат како мене. Далеку сум од светец, но знам да разликувам црно од бело.

9. LadyC

LadyC Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2016
    Пораки:
    12.171
    Допаѓања:
    147.850
    Побарај у библиотека ондак :rofl:

На Petar80, izmislena и baba Rada им се допаѓа ова.
  10. Artista

Artista Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    697
    Твојот сарказам е очаен. Не барам ништо, затоа што веќе ја најдов. Долго време сум во врска со девојка којашто ме исполнува на секаков начин. Верувала или не ја запознав на селска слава. Затоа велам дека човек треба да знае каде да бара квалитет;)

Нема сигурно љубовта на мојот живот да ја барам во дискотеки или кафани каде што се собира најголемиот олош и отпад во едно општество.

11. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.006
    Абе рачунајте не може да се редактира гласот, ради тоа. И јас сум напишала 1, па било је то давно, давнооооо.
    Ма да добро, може па и не е лошо тоа што не може да се смени зашо ќе требаше да лажеме тука од пусти страв од @Sashko1992 . Нешто спомиња шамари, испраќања, доми...

(facepalm)

(facepalm) (facepalm)

3. нели ние вака како што си подлажуваме ако имаме над 5, скришно правиме километри. Не се доснава, нема кој и како да не разбере. И на крај наоѓаме стројно младо момче кое не знае со колку сме биле и го заебуваме.
    4. А фала богу дека нема можност никоја да не те лажела ;)

:clap: Е овде више се надмина себеси!
    Значи битно да ти каже дека си и трет, нема врска што била со 13, битно да ти напраи филм за ти мирно да си спиеш. Така? :tmi: Па ти како што ми се гледа, сам си го бараш да те излажат.
    И после зашто жените лажеле? Па ваквите се створени за да ги лажеш :sun:

На sparklie, fairy88, kim.k и 10 други им се допаѓа ова.
  12. anakonda88

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.503
    од кај знаеш можеби одам , не ме познаваш ти лично па да знаеш , едноставно ме интересираше , штом спомна не во дискотека , не во кафик ... се прашувам каде на друго место

На fallenangel му/ѝ се допаѓа ова.
  13. anakonda88

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.503
    па јас кликнав на 2 и таму и останав :D

14. LadyC

LadyC Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2016
    Пораки:
    12.171
    Допаѓања:
    147.850
    Ондак ти не си асален (тоа веќе утврдивме) . Седиш на женски форум и ми се правдаш на мене со очајниот сарказам за тоа како имаш и кај си ја запознал. Ти треба да се преиспиташ, мојот сарказам беше скроз на место.

На fairy88, MilaP и izmislena им се допаѓа ова.
  15. Sashko1992

Sashko1992 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2016
    Пораки:
    1.114
    Допаѓања:
    1.524
    1. Па нормално дека лажете ако имате над 5, а и за помалку лажете, ако се 4, вие ќе кажете 2 или 3.
    Ама за ваша несреќа кај некои се дознава, немаат сите среќа вечно да кријат, ги издаваат дечките кои биле со нив или пак нивните другарки, знам еден таков пример, на мој другар девојка му му кажала дека била со 1 пред него, а подоцна нејзина другарка му рекла дека не е 1 туку 3, и не беше лага од нејзината другарка бидејќи девојка му после тоа му признала дека се 3, нормално после оваа лага тој раскина со неа.

2. Не реков дека моите бивши не ме излажеле, туку дека сум немал проблем да добијам одговор, а мое е дали сум им верувал или не.

3. Ова не си го сфатила добро, никаде не реков дека е битно да ми каже дека сум и прв, втор, трет и тн., туку реков дека таа може да ме убеди да и верувам дека сум и прв, втор, трет и тн.

16. NOVAVON

NOVAVON Истакнат член

Се зачлени на:
    11 септември 2016
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    441
    3.Епа ете нека те убеди дека си и 2 или 3,ти спиј мирно иако си и 12 или 13ти и сите среќни задоволни,а ти најсреќен штом така пишуваш дека битно е да те убеди т.е. лаже:D.

На izmislena му/ѝ се допаѓа ова.
  17. izmislena

izmislena Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2014
    Пораки:
    1.657
    Допаѓања:
    2.327
    Ма какви 2 или 3 бе, идеме одма сите на селска слава - таму се вистинските мажи и жени за нас :))))))))

На crimson, Gushkalo, NOVAVON и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. ilyan

ilyan Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2015
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    19.429
    Epa vaka sega...
    I jas izleguvav po kafici diskoteki pa se omaziv za prviot seksualen partner, sto imaat vrska mestata na iskacanje so brojot na seksualni partneri, e toa prosvetlime ziti gospod?
    Maz mi ne me prasal zosto videl kolku partneri sum imala, splet na okolnosti sto sum se omazila za prviot, no da mi postavel nekoj vakvo prasanje koga bi mu ja opalila edna da me pamti za cel zivot! Takov akmak primitiven i takva prostokja nejkam po pat da sretnam, ne pa da mi bide decko!
    Mm nikogas me nema prasano kolku deckovci sum imala so kolku sum se muvala...
    Bas vakvite kako nego zavrsuvaat so teski k.......... ta, ama za niv ke bidat idealni kako kucinja trckaat okolu zencinjata!

На Bojana.20, MilaP, supertoasty и 2 други им се допаѓа ова.
  19. Sashko1992

Sashko1992 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2016
    Пораки:
    1.114
    Допаѓања:
    1.524
    Иако ни ги избришаа постовите сепак ќе ти одговорам, еве, една грешка е во ред, и втора, ајде и трета, па ако е постара жената нека има и четврта грешка, ама за се има граница, и не реков дека ако имала 5 пред мене е курва, туку дека не е достојна да биде моја девојка/жена.
    Јас претходно имам кажано што би рекле најголем дел од машките, па така и јас, за овие што се во групата од 6-10 и 10+, овде можеш да прочиташ.
    http://forum.femina.mk/threads/Колку-секс-партнери-сте-имале-досега.322/page-52

20. Sashko1992

Sashko1992 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2016
    Пораки:
    1.114
    Допаѓања:
    1.524
    Пошто го избришаа мојот одговор, а не сакам да останам недоречен, да кажам дека никаде не напишав дека е битно таа да ме убеди т.е. да ме лаже, туку напишав дека е можно таа да ме убеди да и поверувам, секако ако е добар глумец и ако знае добро да убедува и лаже :D.