Јас во своите 25 години , сум била со 5, вклучувајќи го и моменталниов 6. Горенаведениве членови што разговараа околу морал и неморал, во кои спаѓам јас ? И дали тоа значи нека нема да се дружат со мене Во склоп со муабетите
Колешке никој не помисли на понижување од каде таква мисла кај тебе дека ми е понижување си се гордеам со тоа
А за мисли имаме 10 прстиња на рацете и 10 прстиња на нозете а ти тек дури сега една рака си исполнила до 25 па што правите бре девојки кога ќе стасате да ги изброите сите прстиња , ајде времето не гази веќе. И околу моралот секој си има морал зависи какви му се само границите. Пак ќе повторам секој со свој ум, и секој си е газда на сопственото тело и мозок
те цитирав тебе пошто така напиша,инако општо зборам за сите,без разлика дали е маж или жена,ако имале еден и единствен партнер не гледам ништо страшно.... нАли колега
Епа..... Ја не бројам ... И сегашниов партнер кој планираме и бебе па ќе видам ако се оставиме ќе сметам понатака за броење како викате Броење на ножиња и рачиња Ах беее ..... Неморално според мене е ако веќе оди секоја вечер со разни , а ако фатила врска некоја со надеж да си основа семејство ,па си оди со еден друг.. Е да си кажам конкретно за мене кога веќе ги разврзавте муабетиве ... Во 3та год на екс низ балканов јас си ја дадов невиноста на еден шупељко сега за мене е Тогаш го сакав .. После него во тие 8 години јас бев со 4рица и богами за тие год се малку дечковци 5ти ми беше 1сопруг. 6ти моменталниов. И морална неморална човек си живее живот како што си знае. Некои одат во врска,имаат односи , се скарува.. пп неполна година фаќа друг, има односи, се скарува.. следен пат оди на одмор ,оди дискотека запознава фин дечко и најискрено си се испукуваат И завршува одморот си доаѓа дома си излегува викенди, си запознава дечко фино лепо си започнува врска па и со него мош ќе пукне врската ... Па зошто тоа да е неморал. Кога веќе се запишував тука а реално само си читав, ќе додадам дека за мене неморални се тие веќе над10 и тие што секоја вечер одат со други.. оние од кај мтв не ни мислам за нив тиее спаѓаат друга категорија И така.
Божке да си се анкетираш слободно ич уво д ане ти чуе. Дали 1 или 10 тоа си е не е сапун да се потроши тее како сте се исплашиле.
Темава стана циркус..морал не морал *урци палци... Им симнувам капа на тие што биле со 3-5-10..и не го кријат тоа... Еден живот, и секој има право да проба што сака во него и да си го живее како што сака..а само прости луѓе ко нас може да ги осудуваат за нивните постапки во животот, за кои секако и ние мечтееме потсвесно да ги пробаме но немаме муда доволно за истите па полесно ни е да си осудуваме и наоѓаме тема за разговор.
Одлично И сеа не мора сите да се објаснувате. Јас си кажав на кој начин гледам на едни, а на кој начин на други мажи и жени, а не ви реков вас да ме слушате мене. Лабаво, опуштено.
Мене не ми е јасно како во рани дваесетти воопшто ќе успееш да најдеш десетина луѓе за секс. Затоа што нели, треба да те привлекува човекот, да задоволува некој критериум, па и ти да му се допаѓаш него. Дали само мене ми е толку тешко да ме привлече некој, или има девојки со пониски стандарди. Не дека судам, ама не разбирам.
2,5 Две со сите церемонии, мислам 100 % реалозација А со тоа 0,5 тоест половина На пола работа ме прекинаа и немав прилика за поправен