Со 5 личности, со двајца од нив имав врска, двајца секс за една вечер, едниот беше дел од мојата авантура -тотлано непозната личност- што никогаш повеке ја немам видено...со сите други си комуницирам
Сфаќам сите што викате дека сакате повеќе од 1,2,3,4.... Но нели кога ќе го најдеш оној со кој ти е убаво на секое после не треба да бараш друг????????? А сите читам топ ви била врската а она цццц срам да ви е Шала 2 незнам дали тука ќе останам, би сакала заради дечко ми, супер е... ама кој знае што ми спремил животот како лекција
И јас само со еден Сеуште сме заедно веќе 2 години хехе И двајцата имаме 19 Иначе ја на него не му бев прва
хаха се изнасмеав се сложувам со ова и јас само со еден, ама дур е добар, а уште е не планирам да го мењам
женски со мојот дечко никогаш не сме правеле муабет за тоа колку зенски легнал пред мене а много ме интересира али не саакм да го прашам, незнам на кој начин да дознаам,имате ли некој предлог на кој начин да ја дознаам вистината.
Епа освен да го прашаш не знам друго решение, или да идеш со тие што идел предходно да ги прашуваш дали легнале со него А зашо едноставно не го прашаш? од што ти е глупо? мене па не знам од вакви работи воопшто не ми е глупо па чудно ми е коа ке прочитам вакво нешто
Кога може вас дечковците да ве напињаат дали сте им прв,може и вие нив да ги напињате дали сте им прва .Треба и вие да се интересирате за такви работи,а не да ја продолжувате традицијата демек на машките не се брои само на жените
Конечно се сложувам за нешто со Boyfromtown. Така си е, прашајте си директно, иако е најнеомилената тема на машкиве. АМА, може да дознаете некои ситници кои би ви биле од голема помош за понатаму, а и ќе си ја смирите душичката, што би се рекло...
morav dobro da razmislam i da izbrojam, sega ke vi go rasipam prosekot so moite..hmmmm 12 mi se cini bea (so mas mi sega 13), neznam tocno zosto sum si mnogu zaboravno ne se kaam ni za eden od niv zatoa sto moeto mislenje e podobro na vreme da si se izluduvam nego sega koga sum mazena i imam dete toa sto mozat maskite mozeme i nie