Ај да се вмешам во темава . Да направам една математика На 19 години изгубив невиност( 1 )и од што не ми беше убаво првиот пат не барав дечко по секоја цена. После влегов во 8 годишна врска до кај 28-от роденден.( +1 ) Од тогаш, па еве годинава во Декемри полнам 33 години, на секои 6 месеци ми се присакува секс, значи ќе му дојде за последниве 5 години по 2-ца ебачи годишно тоа се 10. Мислам дека му дојдоа 12 ебачи сега за сега. Сингл сум, не ми е до мажење, си ја сакам слободата, да испаднеше нешто со оној со кого поминав долги години до сега сигурно и фамилија и друго ќе размислував. Може да се продолжи со еб*ње, следно здравјје ќе ми се присака за роденденот во Декември.
Овој половинка како го израчуна? @DAngel @BoyL Кој си ја има мувата на капата ќе си ја ишка. Не зборам за вас
Се дружам со многу различни луѓе. Пријателства сум имала со луѓе во распон од 20 до 60 годишни. Со сите зборувам отворено за секс, и сум чула исповеди од стотици различни луѓе во животов... Најчесто се оние со бројка поголема од 5, а помала од 20. Има и со над 20, и со двајца, ама тие се помалку. Во 40 години, секакви сум сретнала. Притисокот кој го чувствуваат жените кај нас, да имаат помалку, и притисокот кој го чувствуваат мажите, да имаат повеќе сексуални партнери, не е занемарувачки. Затоа и многу често лажат и едните и другите. Не знаете... во право си. Никој конкретно не го посочив дека лаже. Ако си ти в тие што не лажат, нема што да се тревожиш. А дека лажат многумина.. лажат и тоа како...
Јас пак обратно, мислам дека се зае....ате со бројкиве што ги кажувате..... Не знам зошто е толку чудно маж/жена да имал/ла само еден сексуален партнер. Еве јас сум била само си сопругот и убаво ми е така. Овие бројки што ги вадите за мене се ноу сенс и за маж и за жена. Јас не би сакала да имам партнер што поминал се живо и диво пред мене и за себе се грозам 20 мажи да ме пипкаат..... Освен тоа да зборувам за интима со роднини пријатели ноу веј, си имам партнер со него ќе си зборам. Не дозволувам животот да ми го водат сексот и нагонот........
Исто мрзам мажи што поминале се живо и диво. Човек ако нема критериум и е подготвен да легне со секој, за мене тука нешто не е во ред.
Горе пресметуваше Херера.. чеј и јас малку. Да земеме 40годишен, кој е сексуално активен 20 години. 20г, по 12м, тоа ти се 240месеци. Секој месец да менува по една.. еве ти 240 жени А дека нема 240 привлечни жени во 2 милиони... имааа.. и тоа како п.с. не знам за некој да имал 240 жени, хипотетички ми е муабетов
Епа ова е тоа. Имаш 40 години, горе доле дупло повеќе од мене, што значи ти и твоите познаници (генерално земено) имате 20год+ за ебавање Нормално дека ќе знаеш луѓе со повеќе секс партнери. А на форумов повеќе пишуваат млади луѓе, т.е. барем порано така беше, сега не знам Друго, имам познаници и пријатели многу, па не сум прашала никогаш колку секс партнери имале у животот, сметам дека е тоа интима и нема што ја да се интересирам за тоа. Исто ко некој што не треба за мене да се интересира.
Дека зборувам за мене ... и сами после ми кажуваат. Не сум ги прашала.. пријателите. Мажите кои сум ги зела во обзир за дејтинг, ги прашувам