Чим е ваква работава..нека го прекрстат форумот у мењам жену...или маж..бар нека биде се легално..да не мора да се кријат тие што се пердашат.. П.с. тие што се фалат на една форумџика..дека спиеле со друга..се ВрВ од мажи...мачо менови...хаха
Малку само да се вмешам иако сум сеуште невина но некако можам да се ставам на твое место и искрено кога би се решила да ми биде некој прв ќе гледам да е тоа некој кој имал повеќе партнерки досега, сакам некој кој би бил искусен и би знаел да ме води, не планирам да сум некому автошкола Не знам зошто тебе ти смета кога воопшто не станува збор за голем број. Не знам но неискусен маж со мал број партнерки е за мене hell no. (Океј сега не и да легнал цел град)
Знаете како се гради најдобро искуство? Со партнер кој е со вас долг период и кому верувате и тој ви верува вам. Да имаш време се' што сакаш да пробаш, а воедно да не ти биде незгодно ни тебе, ни нему, да си кажувате што сакате.
Абе јас сум зборувало. За се' можам да дрдорам, и дрдорам со саати. Не се запирам .. и во живо така. Прашај го маж ми, ќе ти каже Плус, повеќе ме возбудува 'ловот' отколку самиот чин.
Така е се сложувам ама сепак да е некој кој има искуство и бил со повеќе жени, па така веќе знае што сака и што бара. Општо да бидеме искрени маж никогаш нема да остане на една жена тоа е факт па затоа не би сакала да сум некому прва додека кај жените е тоа поинаку ако им се погоди партнерот и во врската е се океј немаат потреба и желба да сакаат да пробуваат со уште, жените никој не ги притиска како мажите во тој поглед.
Не зависи од тоа дали е маж или жена. Има и за жените една изрека: Жена, со еден к*р не умира Не значи дека ако си се 'испукал' на 20, дека на 30-40 ќе 'седиш мирен'. Индивидуално е. Ко мене лани шо ме фати на ново 'пубертет'... на 40
Не е исто. Мене лично не би ми било проблем да бидам само со еден цел живот доколку би ми било погодено се во секој поглед. Жените не се осудувани ако имаат еден сексуален партнер целиот живот напротив баш се величани поради тоа додека мажите се жестоко осудувани и исмејувани. Од друга страна има и жени нормално кои сакаат да пробаат и видат и со други партнери но во главно жените се такви што кога ќе го најдат совршениот сексуален партнер за нив, не трагаат по друг додека мажите секогаш ќе сакаат нешто ново, тоа е факт.
Што знам мене како машко тие женски што сум имал односи и би се пофалил со бројот четири, не ми е баш за фалење, поголема радост и гордост ќе имав ако беше бројот 1 (да имав една и единствена).