Jas samo so maz mi imam spieno ,drug partener za sex sum nemala poradi toa neznam kako e so drug partner cudno ama mnogu vistinito p.s. dali e razlicen sex-ot so razlicni partneri
mene mi e sram da kazam do koga bev devica,ama postara od tebe bev ,zatoa nemaj gajle se ke si dojde vo red
1 до сега и мислам дека и последен ќе биде зошто искрено не ни можам да се замислам со дру да имам секс,секогаш ке го барам дечко ми
Мене ако ме праша некој сметам дека квалитетот и те како е поважен од квантитетот. Јас лично повеке би сакала да имам секс со помалку партнери, но со партнери со кои тој чин би ме вивнувал во небо, отколку лош или не-толку-добар секс со повеке партнери. (за што подоцна може и да се каам) Факт е дека секој нов партнер е и ново искуство, но тоа не значи и дека гарантирано ќе биде и прекрасно искуство (како во нашите очекувања, желби и фантазии) Од друга страна пак, и продлабочувањето на врската со еден партнер носи еден нов квалитет кој несомнено носи и нови искуства. Познавањето, довербата, љубовта и опуштеноста и те како влијаат врз нашето доживување за време на сексот. Исто така доведуваат и до поголема слобода за експериментирање и истражување, што значи и збогатување на искуствата во физички и емотивно безбедни услови. Според мене добар љубовник/ца не е некој кој има големо искуство во однос на број на партнери и техники, туку некој кој се познава себе и сопственото тело и е желен да го запознае другиот, и кој сексуалниот чин пристапува со полна свесност за себе и другиот, со огромна почит, и пред се љубов.
Pa ovde na forumot izgleda taka e , site po eden dvajaca jas mislam deka ne se iskreni ne mislam nego sigurna sum, kako ko ke te pras decko koj sum ti po red vtor si mi?!!!!!
оправдан број на партнери според мене е бројот на посериозни дечковци плус ете еден што се погодил без разлика за колкава бројка станува збор
Ovde se marsira, se 1-2-1-2 ili ke se javi po nekoja i devica ... ... Jas samo ke kazam deka e dvocifreno ...
Во ред е тоа што си мислите така, ама незнма која би ми била причината да ве лажам. Од 14 години сум со него, на 16-17 години почнавме да спиеме заедно, досега не сум почувствувала потреба да имам друг, што значи сепак е еден. И да, и јас да не бев во сериозна врска како сега, не велам дека ќе бев девица досега, или дека само еден ќе имав. Ама сега вака ми е добро, дури предобро