Душата ми ја изеде бре оох... Зошто не ме прашаш како сум стигнал до 19 партнерки? Мој сон беше - на првата да ѝ бидам прв....ама беше...
Напротив, не сакам ниту една со која сме завршиле да ме памти. Мислев на тоа дали некоја од нив (или од идната) би копнеела по некој бивш?!? Ама знаеш сѐ ми е на шала во животов. На стенд бај, на "сѐ едно" мод.
А каков епитет би и дале на оваа? Значи: ку*ва=некоја која се продава за пари. Е оваа си ја продава невиноста(значи тој ќе и биде прв и единствен) арно ама наплаќа за тоа.А ако легнува со еден ондак не може да е ку*ва,НО и за тој еден наплаќа.И сега што??? #ПрашањеКоеМеМачи.
Никаков. Не е моја работа да ги етикетирам луѓето. Мене повеќе ме мачат прашања за тоа зошто луѓето толку многу сакаат да ги етикетираат другите?
Знам,иронична бев бидејќи се навратив наназад во мислењава и видов и пресметки како на пр.до 2ца била ок а +2 растурена,кој ќе ја земел под рака и сл.Затоа и ги прашав стручњаците кои лепат етикети
Зошто прв и единствен? Продавањето на невиноста е од една страна многу моќен чин. Невисноста не треба да се претставува како украс на една девојка, туку буквално како товар, сѐ додека има мажи на кои им е битно дали е жената невина тоа не е ласкање туку алатка за "оцена" на жената. Како забите на коњ да му ги гледаш, на пазар кога го купуваш.
За тебе 2 биле океј. Дури и на други им кажуваш како биле океј што имале 2јца партнери. А ти со 3 си бил, мање битне. Си земаш за право да судиш. Сега јас те прашав тебе
А па за "купување" невиност на некоја девојка треба да си неколку илјади пати по луд од некој што на пример ете би си купил смартфон од 1400€ при некој сличен за 250€ (тоа е она кога индустријата прави будала од некого). Колку само треба да е одлепен некој да фрли толкаво богатство, кое многу може да им се најде на илјадници сиромашни. Не три срце, 19 до сега. Шеснаесет беа до пред два месеца, плус три после нив. И еве се колнам, не сакав толкава бројка. Сѐ би дал за една ама вредна. Во кревет поголемиот дел вредеа ама..скапо коштаа. If u know what I mean.
Не знам.Јас не етикетирам,спомнав дека поставив иронично прашање ради мажињана наназад,ги имаа споредувано жените со крпи за бришење и не знам ти што.А етикетирањето според мене е резултат на ниска самодоверба,недостатоците нивни ги гледаат кај другите.