Ако се толку, како можеш на една членка да и кажеш дека 2јца и се таман. Таа ако сака и со уште 2јца ќе легне, етикетирањево се поголем замав зима.
@Dust Од технички аспект е исто, од романтичен не е Може мисли на водењето љубов ја сакал личноста, имало емоции и страст, а со другите лаки севен само онака
Ne se tesam so brojkata.... Mene mi e bitna taa Edna dr e ne bitno dali 10 ili 100...poentata mi bese dr
Нека се теши. Кога веќе пенетрира во некоја, секс си е секс... немало можеби љубовни емоции со другите ама имало привлечност. А и тоа е еден вид емоција.. сигурно не би легнал некоја што не го привлекла..
Порасни. Он само сака да каже дека си бара швалерка, ама ќе си ја сака уште жената. Да не очекуваат љубов, само секс.
Адолесцентиве најсмешни, за другите применуваат мерки кои не важат за нив лично. И се им штима и понатака, бубиња.
Таа едната веројатно ја сакал и како личност и сексуално го привлекувала, а другите само сексуално. Нешто као да си се задоволат двајцата и никому ништо.
692 гласа со еден хахахах и тука ли лажете бе Па поаро вака отколку некој мангуп да ја скине и после да ја откаче
За кој како јас со моите 21 год секс со еден партнер ми е незамисливо а и во какво време живееме Освен ако одете врски по 5 6 години тогаш даа али вакаа