Ама пак ќе ги најдеш малкуте, ќе го најдеш тој еден, што те сака таква каква што си. Ако не ме знае, а 'ме сака', не ме сака мене туку илузијата за мене ја сака.
"Maskite potesko doagaat do seks "? Hmm...Ova ovde ne se poklopuva so nekoi od stavovite po komentarive...Matematikata nekako ne izleguva ..
Која бројка за вас е нормална? Мое мислење е доколку некој ве привлекува, а се гледате и излегувате зошто не би имале и секс?! Е сега нормално не со секого кој ви се свиѓа...
" mine niz nozete" " nedupnati" Многу 'фини' термини употребуваш како за некоја 'отворена и современа'. Сигурна си дека не е тоа маска само, оти еве ти си бирала бирала бирала а тие ете дупнати тргнале во акција? Btw. имам керка од 15 и не е тргната во акција да и мине некој меѓу нозе како што се изразуваш ти... боК да чува.. ако имаш ретардиран мажјак во фамилија не значи дека сите се такви..а партнерката на тој, треба да се замисли...
Ех сега па и ти..бесконечност е тежок збор, не живееме бесконечно. Кошаркарот Вилт Чемберлен изјавил дека има спиено со 20 000 жени, не знам дали цртки пишувал и дали со некоја 2 пати спиел, ама еве живеел 63 години, ако земеме од 20 до 60 дека имал секс тоа се 14000 денови..значи секој ден 40 години со различна, во превод со повеќе дневно, и каде по ѓаволите сретнал толку жени, во публиката? Ајде и да преувеличил број, испаѓа дека бил секс машина, се надевам бар пола од жените уживале а не се сексале за престиж со него.
Ја па пред некој ден за Тајгер Вудс слушав имал 120 љубовници и ми изгледаа превише. Ама споредбено со овој погоре со бројкава од 20 000 ова е ништо.
Ја лично знам луѓе што имале околу 100 сексуални партнери. Ич не ми е чудно. 3 месеци, секој ден да сменваш, ете ти 100
I sekoj den so tie so komuniciras si zakazvas termin a? primer Biljana e sreda a cetvrtok e na red Gordana..