1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Колку секс-партнери сте имале досега?

Дискусија во 'Секс' започната од SweetDoll, 13 декември 2009.

?

Колку сексуални партнери сте имале досега?

1. 1

792 глас(а)
    32,2%
  2. 2

315 глас(а)
    12,8%
  3. 3-5

452 глас(а)
    18,4%
  4. 6-10

201 глас(а)
    8,2%
  5. Над 10

261 глас(а)
    10,6%
  6. Сè уште не сум имала односи

437 глас(а)
    17,8%
  1. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.464
    мммм 1 и сега за сега не го менјавам одличен е :clap:

2. net-tet

net-tet Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2010
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    14
    hihihihiihihi 1,2,1,2,2,1,2,2..... me iznasmeavte

Se pravite pametni ili drugite gi pravite glupi ?!

3. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.386
    Допаѓања:
    1.114

А што има да се лажеме кога се е анонимно овде. А и не загубиле сите невиност на 15 години како тебе, па да ги докараат до многу :!:

На lara-s, bla20 и Lady-PinkHeart им се допаѓа ова.
  4. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    648
    :y:

5. net-tet

net-tet Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2010
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    14

Пример,другарка ми тука си напиша 1 а вистинскиот број е 3 ?!
    А можда по со тука се се 17,18 годишнички...

6. Unfaithful18

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.386
    Допаѓања:
    1.114
    Грешка си, на форумот сме од сите возрасти, не знам зошто такво мислење имаш, зар не ти е нормално што некои имале само по еден партнер ? А другарка ти што имала три а напишала еден, да не мислела дека ќе ги смали :D :D :D

7. Echo

Echo Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2010
    Пораки:
    215
    Допаѓања:
    116

Целосно се сложувам со постов. На пример јас тука никого не познавам, па според тоа нема зашто да кријам некои работи, односно да минимизирам или да хиперболизирам некои работи. Тоа што не сакам да го знаат моите блиски за мене-не им го кажувам, ама овде сите сме анонимни и мислам дека форумов постои за да се споделат искуства и на некој начин еден на друг да си помогнеме (некој имал лошо искуство, па да не ја повтори некој друг грешката, или совет некој да се сподели...). Се нервирам кога непријателски ставови се завземаат. Ете, има и такви кои имале и повеќе од 3 партнери, ама не гледам зашто би ги осудувале, тоа си е нивен стил на живеење, а има и такви кои се со еден-ама тоа не значи дека не виделе ништо од животот. Едни ги фалат,други пак им се чудат на невините... Различни профили на луѓе имаме тука и треба тоа да го прифатиме... Поздрав. :*

На Lady-PinkHeart му/ѝ се допаѓа ова.
  8. tamy

tamy Истакнат член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    3
    Jas malku ke zabegam od temava poso nema so da kazam...Mala sum uste za odnosi..Pa bi sakal da ve prasam koga prv pat ste imale odnos ???

9. Unfaithful18

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.386
    Допаѓања:
    1.114
    Заземав непријателски став бидејќи коментарот беше многу невкусен. Според девојчето сите лажеле дека имале 1 или 2 секс партнери, а не знам зошто така помислила, дали тргнала од нејзе, таа си знае :!: На формуот пред се, не сме да се осудуваме, туку да си даваме совети. Позз :*

10. net-tet

net-tet Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2010
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    14

11. Echo

Echo Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2010
    Пораки:
    215
    Допаѓања:
    116
    Така е, точноо тоа и го кажав. Ако е за лажење-иди и првиот познат излажи си го, не е тоа никаков проблем. Ако нешто не сакаш да знаат за тебе-преќути го, ако сакаш-кажи си искрено. За девојчето погоре, кога ја загубив невиноста? Па месец дена откако направив 19, иако мислев дека ми е касно, ради другарките, ама знам дека правилно сум постапила. ;)

12. Unfaithful18

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.386
    Допаѓања:
    1.114
    Секако дека си мала за односи, и ме радува што си свесна за тоа. Некои твои врснички не се свесни, па после к’цаат глава од земја :) Прв пат имав однос на 18 години со дечко ми со кого тогаш одев 9 месеци, а и уште сме заедно. Од љубов беше секако, и никогаш нема да се покаам заради тоа. Мислам дека тоа е вистинската возраст кога треба да се стапи во сексуалниот живот, иако и други работи се битни, како сигурноста во врската и во личноста со која тоа ќе ги направиш. Не е финтата само да го направиш тоа, за подоцна да ти ја шутне клоцата у газ...
    Затоа ќе упатам една порака до помалите генерации на форумот: Девојчиња отворајте очи, сепак тоа треба да биде убав спомен во животот, и нешто за кое нема да се каете ;)

13. tamy

tamy Истакнат член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    3

Jas so imam edno devojce u generacija,cel grad ja ima iscukano,i imame nie drugarkite mnogu pati zboruvano oti ne i dolikuva mala e...Nie uste sme u pubertet,nie se razvivame sega,i ako uste sega pocneme da imame odnosi neznam kaj ke ni bide krajot.Sakam da kazam deka cel zivot e pred nas ..>Za se ima vreme

14. Echo

Echo Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2010
    Пораки:
    215
    Допаѓања:
    116
    Ahhh, kolku se raduvam sto ima uste sovesni deca na svetov, zasto sve ide naopaku poslednive godini. Samo taka prodolzi, gledaj si go zdravjeto, a koga ke dojde vreme za takvo nesto-najbitno e da bide od ljubov i da bides informirana za sve. Pokraj sve, ubavo e sto uste od sega citas vakvi forumi, samo citaj i izvlekuvaj pouki od sve... Pozdrav. :hai:

15. tamy

tamy Истакнат член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    3

:D :D :D

16. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    јас исто мислам дека има доста што напишале лажна бројка, иако е анонимно-срам им е од самите себе, а тие си знаат зашто е тоа така. ;)

17. net-tet

net-tet Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2010
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    14
    APSOLUTNO TOCNO
    toa i sakav da go kazam,mozebi imav malku pogresen pristap,pa gi dirnav kaj sto gi boli najmNoGu
    p.s. SEKOJ CEST NA ISKLUCHOCITE

18. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    93
    Ај ќе те замолам не пишувај вака, се губи естетиката на форумов, можеме да прочитаме и нормално ако напишеш, ако толку сакаш да потенцираш болдирајј..
    а то се однесува до коментарот, и јас мислам дека нема зашто да се лаже кога тука што се вика никој не те знае.... ја и со 20 да сум спиела ќе си пишам ич гајле не ми е :fubar:

19. pahulja

pahulja Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    0
    Hej jas ne mislev nisto loso samo tuka e prasanje za one sa pveke iskustvo da bide pointeresno ....

20. Nina24

Nina24 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    339
    А од каде тоа дека ако си имала повеќе партнери имаш повеќе искуство? Баш го мислам спротивното. Редовен секс со еден партнер те прави искусен љубовник. Јас сум имала само еден партнер, со дечко ми со кого сум сеуште и имаме совршен сексуален живот, а и во текот на овие 9 години стекнав искуство на тони. Не ми требаа многу партнери за тоа. Ми требаше редовен, слободен, во 99% од случаите совршен секс.Статистички и квалитетот и квантитетот на сеексуалната врска е подобар во долга врска отколку чат пат сексуален однос со различни партнери.

На Lady-PinkHeart му/ѝ се допаѓа ова.