Па меѓу тие луѓе треба да има бар каква таква хемија, привлечност. Или се оди само на квантитет бројка да расте, друго небитно. Ѓомити некој рекорд ќе рушат.
Имав другарка на времето, имаше распоред со имиња на момците со кои се гледа за да не ги заборави или помеша. Распоредот и беше уреден, и секоја среда дур ние теравме кафе шема или акавме некаде, она беше на date. Ги моташе на мал прст и во никого не се заљуби. Баш беше царица.
Секој што успева да „менаџира“ 100 жени или мажи, каква и да му е организацијата на човечки ресурси, заслужува да му се пали свеќа на олтар! Длабоко се поклонувам! Respect!
Gledam deka dobro me citirate no sepak ne ste mi ja razbrale poentata.Nema potreba od tolku licno sfakanje na rabotite.Milo mi e sto imate tolku doverba vo kerkavi.Samo prasanje e kolku moze da mu se veruva na tinejdzer posebno na denesnite.
Не ги сфаќам работите лично, зошто и би, од непознат лик на форум? Само укажав на дискрепанца меѓу пишани зборови и контекст во твојот пост. А за верување, секој за себе си знае кому и колку верува. Поздрав.
Јас не ни паметам колку сум имала , слабо паметам брзо заборавам Не знам како ви текнува на некого што сте биле пред 5-6 години и сите ги паметите Сметам дека тоа не е ни битно , ни на мојот партнер не му ги знам бившите ниту сум го прашала ниту ме интересира ! А што е битно кој колку партнери имал? За што е битно? И зошто ?
Како ги паметиш чоече Ни пред 5 години не ми текнува со кого сум била , не дека мн партнери сум имала ама небитно ми се
Еве мене ми се има случено да заборавам име Баш темава ме потсети, никако да ми текне како се викаше и крај. А генерално имам одлична меморија. Изгледа било ептен лошо