Нема потреба од пасивна агресија, сепак беше искажан страв,кој патем е присутен во сите кога станува збор за спб
Закачив кламидија, која што спаѓа во тешка инфекција, што се не поминав за да се излечам. Исто така, излечи се, ајде нова лесна инфекција, се така се додека не дознав дека бифшиот си имал односи и со други, па ми пренесувал се на мене, пошто на него му сметаше кондом, а јас глупа одев по негов ум.
може пак да влезете во врска со некој со кој сте биле од порано ако не ги паметите. Дали е важен квантитетот или квалитетот?
Нејзина работа е тоа. Ако е таа ок со тоа, за другите не треба да се замара. Никому не дава извештај со колкумина имала односи. Е сеа, 16 години според мене е прерано за секс, иако хормоните лудуваат. Нема потреба од брзање.
За тебе прашуваш или за женска ти? Ако е за женска ти - океј е да прави што си сака со животот. Ако е за тебе - океј е да имаш односи со 3ца се додека сама сакаш и никој не те тера или присилува. И за мене 16 е малку рано ама тоа е што е.. само внимателно со спб и користете кондоми..
A od kolku ne e rano spored vas? Se e individualno. Seto toa e intima što za edni e ranon za drugi e normalno. Fakt e deka denes se porano se vleguva vo seksualni odnosi. E sega kolku se svesni i emocionalno zreli toa e druga rabota. Sepak devojkata, ako e devojka, da ne se griži mnogu za nejziniot "broj" sepak toa e nejzon život i nejzina rabota.
нема врска тоа некои цел живот глумеа поштени и се омужија за дечкото од 8 оделени за да на 40 год ги удри вториот пубертет и да се впуштаат во разно разни авантури нема врска целава тема, сето ова е веќе примитивно да се дискутира
Ќерка ми има 15 и мене 16 рано ми се гледа Иако знам дека статистички, најголем број почнуваат со сексуални односи меѓу 16 и 18. Не е примитивно да се дискуитра, заради тоа што сеуште има предрасуди за бројот на партнери. И за мажите и за жените.
ама која е поентата да се дискутира? ако ти речам петкана има имано 29 еба** ти ќе ми поверуваш? а и да е точно зошто би било битно?
Битно е за да знаеме дека сличен број на сексуални партнери имаат и мажите и жените. И дека не се жените 'курви' ако имале 100 партнери, ниту пак мажите се 'јаки мажи' ако имале 100 партнери. Исто говно сме сите.
Bi bilo bitno zatoa sto vo ova zaostanato opstetsvo, mislenjeto za Petkana se bazira na brojot na seksualni partneri.
Што потреба има да се кажува бројот? Постои нешто што се вика интима и приватност. Едит: Не познавам ниту една личност за која знам бројка со колку партнери била. Ти познаваш?