Според најновите истражувања квалитетот е поважен од квантитетот. Баш оние што имаат секс само со еден партнер, односно не менуваат често партнери, имаат повеќе искуство, бидејќи се опуштени со својот постојан партнер и се отворени за нови работи. Додека со нов партнер не е толку опуштено и сексот е постегнат
Jas sum imala samo eden, toj mi bese prv (iako od edna glupa pricina ne veruva bas, ama mene mi e cista sovesta ). se nadevam deka taka ke ostane zosto mie mnogu ubavo iako ne sum iskusila drugo.
Леле многу ме ку*чат вакви постови дека лажат, си знаат дека со повеќе бла бла... алооо зашо да лажам? ме знаеш, те знам??? шо ако речам со 15? ајде еве со 9 сум била, сега задоволни ли сте?
А зошто би лажеле, кога анонимен е форумов, бог да чува, не ги осудувам тие што биле со повеќе, никогаш не знаеш на што ќе налеташ во животот, ама ако ми е убаво со дечко ми зошто да ризикувам да го изгубам само за да видам како е со друг. Не знам како е и не ме интересира дури ми е убаво со него!
Мила, се плашам коментарот да не си ми го сватила у погрешна насока... бројката е ставена онака, дека сите викаат тие што пишувале со по 1, 2 дека лажеле.. и јас сакав да кажам дека нема причина зашто некој би лажел, освен ако не е некој мрднат па да лечи комплекси на форум, не само за ова, за било што... И затоа пишав онака од ракав 9, да ги задоволам тие што не се задоволни кога ке прочитаат 1 или 2ца ..
лижалке срцка си , и јас се нервирам кога некој ќе рече, “лаже“ , сите сме анонимни, не се знаеме... кога некој/а ќе рече “лаже/ат“ одма помислувам на тоа дека тие самите лажат (извинете ме, не значи дека сите се такви- кога велат “лаже“ но мене ми асоцира тоа)
Крај краева што е битно која колку имала , битно е да се ужива, ви кажави претходно ... девојки понашајте се ко мажи у тој поглед ... и да сте невини никој на крај нема да ви рече Фала.. Искористи и фрли ... тоа е најбоље ни да се замараш ни ништо ... нит те сакам , нит ме сакаш , ништоооо
... како да искористеш и ДА фрлеш, па он со тоа не ли те искористува и фрлаа треба малку гордост а не со секој и секаде .Кое машко ке те одбие,глупостии треба Жената да има малку ГОРДОСТ АЛООО