И мене едно такво маче ми шета по дома без разлика колку време мене ке ми треба прво јас после тој а за тоа колку пати зависи од дечината не од нас ако се кај баба и дедо е тогаш не брои ме а богами голем е денот
Епа издржлив е... еднаш ме носеше на грб бидејки ме болеа нозете. Шала на страна, издржлив е не велам не ХкНмМм
Јас мојот на прв состанок го врзав за кревет, и почнав со стриптиз..Не издржа ни една минута! Бев пресреќна, само реков ПАКУВАЈТЕ ГО ЗИМАМ! Спојлер Сега он мене ме врзува
Добро бе девојки, некои што имате секс повеќе од 1 саат, не ви се смачува тоа стави-истави стави-истави??
Нееее види тоа ти е исто како месење кифлички, треба повеќе од саат време.. ама после кога ќе нараснат мх мх мх
Lolipop23, не е лошо да се распрашаш малце пред да тврдиш нешто.. кај повеќето мажи можеби е точно тоа што го велиш, но верувај има добри 10-20% што се исклучок и кај кои МОЖЕ да трае и многу долго, без прекин. Исто има голема разлика помеѓу обрезани и необрезани (иако и за тоа има многу митови). да сумирам: прво стекни поголемо искуство, па после постирај такви исклучиви тврдења. грешиш.
Џентлмен е мојов Ме чека мене, па он си завршува работа Не сум му ја “ мерела ’’ издржливоста затоа што јас не ни сакам маратонски секс. По мерак ми е краток, див од 15 минути - сите мускули да те заболат Па 10 минути пауза и нова рунда.
Хммм дали е издржлив?ДАААААААААААА целиот тој така наречен чин ни трае по 3 ипол часа...ненаситни сме во тоа.. и се повеќе ,повеќе..се додека тој не сврши бар 4 пата и јас 2-3 супер е... незнеме за малку поз ..
haha SummerGirl koga stigna da izbrois be jas sakam so umereno vremetraenje,no sepak sekoj sigurno go ima doziveano onoj od po saat vreme i povise pa narednite 2-3 dena da vi odmara malava
Прилично бргу завршуваме работа, отприлика 5-10 мин. Затоа секој ден по 2 пати минимум си водиме љубов со златото мое
издржлив......додека јас да свршам работа па после тој,сме пробале и по 1ч но не е тоа тоа,не е работата кој колку ке издржи туку ,кој колку ужива во сексот
Дур не ми кажат „ај сеа ти“ Обично не помалку од 20-тина минути. Зависи од позата и најмногу е до физичката спремност и кондицијата. Тоа со годините си доаѓа :geek: веројатно.
10 минути??? Што се 10 минути...??? Не, не, не, не, никакоо... помалце од половина час не признавам ништо. Кој како сака нека каже ама 10 минути, па и 15 нека бидат за мене не е секс. Не зафркавајте... ќе си играме играчки. Се знае, еднаш ама квалитетно. Не признавам ни 5 пати во денот, од по 10 минути. Штом имате желба за 5 пати значи дека не сте биле доволно задоволени. Највеќе до 2 пати во денот признавам, доколку ете не сте се виделе подолго време или ептен сакате. Се знае еднаш квалитетно од по 40-50 минути и после и двајцата сме си бајчиња. Квалитетот пред квантитетот... Туку мене нешто друго не ми е јасно, како можете да го достигнете врвот за 10 минути? (зборам за девојките)
Не на сите машки им е гајле дали девојката ке ужива или не. За 10 минути се срекни тие и заспиваат... А за мене секс цел саат е малтретирање... Идеално ми е пола саат Но ретко некој да издржи 30 минути, поверојатно е да издржи само 3 (зборувам само за мажи).. Да се разбереме, секој да на различен начин ужива во сексот... Некои сакаат набрзинка за 15 минути, некои сакаат со саати.. Се е до човекот, проблем е само кога ке се сретнат во кревет две особи од различни групи..
Девојки секоја чест на вас и партнерите.Мене дечко ми ми е прв ама сексот не ни трае долго,не знам ,без предигра и тоа се,односно само акцијата не верувам дека надминала 10 минути. Не знам во што е проблемот многу брзо се заморува и се препоти целиот.Душичка.Страв ми е да не има нешто. А понекогаш не може ни да го задржи,му спадне. Дали има некој запознаен со ова? Поззз
Hey Devojki nie so mojot partner imame po nekolku pati dnevno seks a nekogash i ich seksanjeto ni trae odprilika po 20 minuti posle pola saa po4nuva vaginata da mi se zatvara i me boli kaj nas interesnoto e shto koga imame odnosi nie se tepame mnogu sakam strasen seks i bezobrazen
ВијољетуШка, чичко кумплуг да ти каже нешто. Ако дечкоти свршава, рачунај го палиш.А што поќе го палиш, побрзо ќе го гасниш.Едноставен е третиот секс-закон. Најчест совет за некој кој свршува пребрзо е, да си направи филм во главата/слика со некоја грда девојка која не го привлекува.Да ќе издржи сигурно. А ти се жалиш зошто си му привлечна? Немаш среќа, го затворија мек-доналдс, али со тренинг во локалните сендвичари, набаци килажа и рачунај полсаат повеќе ќе ви се зголеми сексотраењето.