Колку се издржливи вашите партнери?

Дискусија во 'Секс' започната од sexysexy6699, 22 јануари 2010.

1. dimoska

dimoska Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2011
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    47
    И мене едно такво маче ми шета по дома :rofl: без разлика колку време мене ке ми треба прво јас после тој а за тоа колку пати зависи од дечината не од нас ако се кај баба и дедо е тогаш не брои ме а богами голем е денот :rofl:

2. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Епа издржлив е... еднаш ме носеше на грб бидејки ме болеа нозете. :wasntme: Шала на страна, издржлив е не велам не ХкНмМм :wasntme: :P

3. papilona

papilona Истакнат член

Се зачлени на:
    13 август 2011
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    143
    Јас мојот на прв состанок го врзав за кревет, и почнав со стриптиз..Не издржа ни една минута! Бев пресреќна, само реков ПАКУВАЈТЕ ГО ЗИМАМ!

Сега он мене ме врзува

4. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.799
    Добро бе девојки, некои што имате секс повеќе од 1 саат, не ви се смачува тоа стави-истави стави-истави??

5. papilona

papilona Истакнат член

Се зачлени на:
    13 август 2011
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    143
    Нееее види тоа ти е исто како месење кифлички, треба повеќе од саат време.. ама после кога ќе нараснат мх мх мх 8)

На J.B.007 и Idonea им се допаѓа ова.
  6. candyshop.sk

candyshop.sk Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    7
    Lolipop23, не е лошо да се распрашаш малце пред да тврдиш нешто.. кај повеќето мажи можеби е точно тоа што го велиш, но верувај има добри 10-20% што се исклучок и кај кои МОЖЕ да трае и многу долго, без прекин. Исто има голема разлика помеѓу обрезани и необрезани (иако и за тоа има многу митови).

да сумирам: прво стекни поголемо искуство, па после постирај такви исклучиви тврдења.

грешиш.

7. Dazzle

Dazzle Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2012
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    1.030
    Џентлмен е мојов :wasntme:
    Ме чека мене, па он си завршува работа :)
    Не сум му ја “ мерела ’’ издржливоста затоа што јас не ни сакам маратонски секс.
    По мерак ми е краток, див од 15 минути - сите мускули да те заболат :) Па 10 минути пауза и нова рунда.

На SunnyGirl2, Tannaa13 и candyshop.sk им се допаѓа ова.
  8. J.B.007

J.B.007 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2012
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    5
    Хммм дали е издржлив?ДАААААААААААА
    целиот тој така наречен чин ни трае по 3 ипол часа...ненаситни сме во тоа.. и се повеќе ,повеќе..се додека тој не сврши бар 4 пата и јас 2-3 :D :D :D :D супер е... незнеме за малку :$ поз ..

9. elena.94

elena.94 Активен член

Се зачлени на:
    12 ноември 2011
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    2
    haha SummerGirl koga stigna da izbrois be :D :)
    jas sakam so umereno vremetraenje,no sepak sekoj sigurno go ima doziveano onoj od po saat vreme i povise pa narednite 2-3 dena da vi odmara malava :P :)

10. BellaS

BellaS Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    974
    Допаѓања:
    926
    Прилично бргу завршуваме работа, отприлика 5-10 мин. Затоа секој ден по 2 пати минимум си водиме љубов со златото мое :$

На Aniston му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Aniston

Aniston Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    235
    Максимумот му е 20 минути... вообичаено 3-5 мин :|

12. a.c.k.a

a.c.k.a Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    608
    издржлив......додека јас да свршам работа па после тој,сме пробале и по 1ч но не е тоа тоа,не е работата кој колку ке издржи туку ,кој колку ужива во сексот

13. tinan

tinan Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    1.275
    Дур не ми кажат „ај сеа ти“ |(
    Обично не помалку од 20-тина минути.
    Зависи од позата и најмногу е до физичката спремност и кондицијата. Тоа со годините си доаѓа :geek: веројатно.

14. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    10 минути??? :tmi: :D
    Што се 10 минути...??? Не, не, не, не, никакоо... помалце од половина час не признавам ништо. Кој како сака нека каже ама 10 минути, па и 15 нека бидат за мене не е секс. Не зафркавајте... ќе си играме играчки. Се знае, еднаш ама квалитетно. Не признавам ни 5 пати во денот, од по 10 минути. Штом имате желба за 5 пати значи дека не сте биле доволно задоволени. Највеќе до 2 пати во денот признавам, доколку ете не сте се виделе подолго време или ептен сакате. Се знае еднаш квалитетно од по 40-50 минути и после и двајцата сме си бајчиња.
    Квалитетот пред квантитетот... :lol:

Туку мене нешто друго не ми е јасно, како можете да го достигнете врвот за 10 минути? (зборам за девојките) :^)

На BellaS му/ѝ се допаѓа ова.
  15. BellaS

BellaS Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    974
    Допаѓања:
    926
    Јас да...

16. Aniston

Aniston Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    235
    Не на сите машки им е гајле дали девојката ке ужива или не. За 10 минути се срекни тие и заспиваат... |(
    А за мене секс цел саат е малтретирање... Идеално ми е пола саат :) Но ретко некој да издржи 30 минути, поверојатно е да издржи само 3 (зборувам само за мажи)..

Да се разбереме, секој да на различен начин ужива во сексот... Некои сакаат набрзинка за 15 минути, некои сакаат со саати.. Се е до човекот, проблем е само кога ке се сретнат во кревет две особи од различни групи.. :lol:

17. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    16.818
    Допаѓања:
    35.508
    Максимум 30 минути. Кога е многу запален издржува 5 минути. :rofl:

На Aniston му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Violetushka

Violetushka Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2011
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    2
    Девојки секоја чест на вас и партнерите.Мене дечко ми ми е прв ама сексот не ни трае долго,не знам ,без предигра и тоа се,односно само акцијата не верувам дека надминала 10 минути. Не знам во што е проблемот многу брзо се заморува и се препоти целиот.Душичка.Страв ми е да не има нешто. А понекогаш не може ни да го задржи,му спадне. :( Дали има некој запознаен со ова? Поззз

19. bumbarcheto

bumbarcheto Активен член

Се зачлени на:
    27 мај 2013
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    2
    Hey Devojki nie so mojot partner imame po nekolku pati dnevno seks a nekogash i ich seksanjeto ni trae odprilika po 20 minuti posle pola saa po4nuva vaginata da mi se zatvara i me boli kaj nas interesnoto e shto koga imame odnosi nie se tepame mnogu sakam strasen seks i bezobrazen :D

20. Sextasy

Sextasy Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2011
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    46
    ВијољетуШка, чичко кумплуг да ти каже нешто. Ако дечкоти свршава, рачунај го палиш.А што поќе го палиш, побрзо ќе го гасниш.Едноставен е третиот секс-закон.
    Најчест совет за некој кој свршува пребрзо е, да си направи филм во главата/слика со некоја грда девојка која не го привлекува.Да ќе издржи сигурно. А ти се жалиш зошто си му привлечна?
    Немаш среќа, го затворија мек-доналдс, али со тренинг во локалните сендвичари, набаци килажа и рачунај полсаат повеќе ќе ви се зголеми сексотраењето.

На BellaS му/ѝ се допаѓа ова.