3, 4 пати ни се има случено 3 саата да трае ,со задоволство би сакала да бидат тие почести денови ама само тоа му се случува кога е поднапиен не пијан ,малку алхохол и е секс машина 100 проценти хот и оргазам следува се разбира ама само тогаш а вака секојдневно не 5 мин трае и толку се случува и по саат ипол зависи ама кога ќе го прифатат такви моменти знам што следува браво за моето маже
Најмногу сакам со подолга предигра,најмалку 15 мин,а самиот чин трае околу десетина минути првата партија па максимум до 45 минути другите...иначе колку што прочитав мислења на темава ми се чини дека или некој многу лаже или па нема многу ориентација за време,па луѓе знаете ли колку се 4 часа секс???Па и во надолгите порничи каде што е вклучена хемија партиите траат максимум саат
Колку време ви трае сексот? зависи од мотивацијата, но отприлика од половина час до 1 час и половина.
Колку време ви трае сексот? Со првиот дечко траеше 5 - 10 минути, со вториот пола саат (понекогаш знаеше и повеќе, ама главно толку). И вообичаено сексот трае до 20тина минути, екстремно ретки случаи се оние кои можат да се исконтролираат за повеќе да трае. А тоа дека вообичаено саат или саат и половина им трае сексот без предигра, мало морген.
И јас станувам ваква... од 10 мин почнуа и да се намалува минутажата. Али батали ти тоа да набацувм килажа, дај друг метод
Незнам што е и поентата на толку долг сексуален чин, дечко ми може доста да издржи, саат-два, но јас немам воопшто желба за толку многу, 15 мин предигра, 15 мин секс и доста е... ако ни се сака попосле има друга партија
децкоми да е жив и здрав, издржлив е и повеке од што треба.....пу пу да не го урочам...си тераме мераци со саати....
Prvata partija 15min ama vtora treta 1-2h sigurno ma moze cel den ako jas mu dozvolam opsednat e so seks
Исто и јас сакам повеќе пати, пократко. Дечко ми не е некој "маратонец", меѓутоа при втора партија знае да му се случи 40 минути до саат време да издржи, е тоа ми е веќе мачење. Ако сум задоволна и снемам желба, инаку не.
Незнам колку време,ама сосема доволно издржува да можам јас да свршам еднаш двапати иако мене ми треба повеќе време,потоа да поуживаме некое време и тој да си заврши работа.Издржливоста му е онака на високо ниво.Втора партија ретко практикуваме,бидејки еднаш ни се има случено вториот кондом да има дупче,а нели сеуште во неговиот има помалку сперма од првата партија,па морав од пусти страв да пијам норлево.