И да се надеваме дека нема да ја достави нарачката на друга маса Аман, келнерките во Тренд стварно тапа се.
Lugje ne mozam da vi se iznacudam deka gi pravite narkomani onie koi imaat podolgo od 15 min ili toa vaseto 3 pati po 15. Eve jas so decko mi imame sex (bez predigra koja obicno e od pola saat pa nagore) najmalce 1 saat znaeme da si imame saat ipol dva. Ne znam sto vi e tolku cudno ednostavno uzivame vo sexot pogodeni sme si. Eve ja naucena sum na podolgo i koga ke procitam toa standarnoto 15 min mi se losi ili 3 pati po 15 mislam stvarno mi nema smisla taman ke se napalam pa pauza pak da se napalam pauza...ednostavo ne sakam taka krato i sto pati na denot. Se znae ednas asalno. Ne se ova nasi fantazii tuku realnost i ne e deka ne se palime eden na drug zatoa sto ako ne se palime sigurno nema da bideme zaedno (nie sme 3 ipol godini vo vrska). Nema sigurno da izigravame napaleni kucinja..edvaj da moze 15 min da izdrzi. Toa e mojot stav pa vie prevrtuvajte so oci kolku sakate
Пола саат предигра и два саати една партија секс? Па ова нема ни на порнички каде што ги монтираат повеќе партии во една. Ако е тоа 2 саати галење по косата ок ќе поверувам, ама она другото, не би рекол. Два саати да пешачиш па ќе се измориш, а не па секс што троши многу повеќе калории. Искрено не ви се пријадува за време на секс после толкава физичка активност? Хамбургери да не редите околу креветот, шишиња вода и редбули?
Ne kazav deka sekogas imame dva saati sex tuku 1 saat saat ipol a 2 saati ako podolgo vreme sme nemale. Nemam sto drugo da ti objasnuvam se pisav gore i kako sto kazav prevrtuvajte so oci kolku sto sakate
Кога станува збор за една партија секс, без паузи, без ејакулација, без туширање, глеање филм и јадење измеѓу, значи една континуирана партија секс не може да трае повеќе од 20-30тина минути. Максимум би било 45мин и тоа со некој искусен што вежбал хегелови вежби и други трикови за одложување на ејакулацијата, а плус и ретко која ќе издржи толку долга партија. Се што е повеќе од тоа би го сместил во еректилна дисфункција, проблем со тестисите или простатата. Глеам меѓу некои од младиве денес некако маратонскиве сексови стануваат во мода и сакајќи да ја докажат „издржливоста“ праат некои глупости од типот мастурбација пред секс. Али тоа е глупа ствар. Прво тоа е читинг за жена, а друго секоја жена сака да и пристапиш со полна страст, а не да ја испразниш страста на некој порнич таму и после со зевање да и пристапиш и она да се чуди зошто ти требало толку време и да прашува вака по форуми дали кај неа е проблемот.
Нема шанси да му дозволам саат и повеќе да ме млати, па и како што читам ако ти е погоден подолго ќе трае, ептен ми е погоден и пре убаво ни е и на двајцата и НЕ не сакам подолго да трае, просек е 20тина мин. ако трае подолго тоа веќе преминува во тортура.
Најкраток 5-10минути а најдолго до 1 час. Не сакам да губам многу време на "мазење", акција си е акција.
Кога станува збор за издржливоста или врметраењето на сексуалниот чин некои членови искрено е претераа. Нормален секс во една партија (прва) мислам дека изнесува 25 мин. до 45 мин. сметано сосе предигра. Додека ако веднаш потоа има и втора партија таа може да трае подолго, али задоволството мислам дека е поголемо во првата партија. Што не значи дека во втората партија нема задоволство.
Lugje so bivsata pravreme 2 partii po saat vreme skoro zavisi koga. I dvajcata bevme vo dobra forma duri me molese uste edna da najdam da ne ja macam mn oslabna i imase bolki ponekogas... Znaci se e do psiha i kondicija. Sega iskreno mnogu pokratko traat ali stresot go pravi svoeto. Mnogu rabota a slabo treninzi i seks...
Ne bidi ljubomoren ili ljubomorna. Ne se falev samo kazav sve moze da se postigne. Sega da prestanam da rabotam da zemam da treniram istoto ke bide... A ti mavaj si hehe
Најдолгиот секс ни траел 20 мин и тоа имавме 4 партии во 2 часа..После тоа се ме болеше.И тоа 20 мин издржа дечкоми од тоа што конзумираше алкохол пред да почнеме , иначе само 5 6 минутки му требаат да сврши до толку нр може да издржи ,дури не можам ни да му се приближам веднаш оп као пушка му станува