Најдолгиот секс до сега околу 3 часа партнерот со кој што сум во врска е доста издржлив по неколку пати ме носи до врвот
nisto posebno ne sum izdrzliv koga e vo prasanje strikno samo poloviot cin {ebe... to} , sto poveke strast toa pokratok seks, no so tekot na godinive koi me odminuvaat celiot cin na toa zadovolstvo go zacinuvam so poveke vodenje ljubov mnogu erotika vo koja precesto se slucuva taa da svrsi, a seksanjeto e posledniot ciklus vo koj taa bas divo bez ogranicuvanje ke se iznaskoka, jas sto imam od sila i mok ke istrosam i taa mozebi ke svrsi uste ednas a posle nea ke svrsam i jas.
Многу. Женетиoв партнер највише ме изненадил досега. Пошто има двојна пракса, кај жената дома и кај мене. Плус фактот што знае дека ако ме остави трудна ќе мора да издржува уште едно дете или да плаќа алиментација ме прави премногу среќна.
Не е битно, важно можам да ти напрам дете ако ти прај ќеиф тоа, со алиментација не би се расфрлал ќе треба сама да си го издржваш како знајш.
Така де, ама то не ќе знај наместо за него таман ќе си ги трошиш за тебе, ем слободна ем со ќеш во џеб. Така било модерно денес