кога бев 23 години имав женска што сакасе ............. многу беше ситна ама динамитна 4 саати рекорд кој после 5 дена бев во агонија вртоглавици, сите мусколи ме болеа ...
Што знам ако е побрзо 7 8 мин ако одиме споро 14 15 мин. Без ништо за потенција а со такво многу хахаха
Ко помлад, и луд имав девојка која беше ненормално издржлива, како и јас, со што се сеќавам, тогаш тој период си го поставив животниот рекорд од над 24 часа од кој 16 или 17 часа беа активни(сума сумарум )
10-15 минути прва партија, втора 20 минути, трета 30м. Овие кратките се многу подобри, имаме пробано и со едни чоколада за потенција тогаш тоа беше маратонски секс од 2 ипол часа без престан, што и не ни ми беше на крајот убаво, дури ми се здосади и прекинав без да заврши.
Какви се тие чоколада за потенција? За одложување на ејакулацијата ли? Иначе, настрана што овде некои пишуваат подолги времиња, просечно време кај за прва ејакулација е 5-7 минути, но се поголем е бројот на машки кои ејакулираат за ПОМАЛКУ од 1 минута (најчесто тоа се машки што пред тоа многу мастурбирале и го навикнале мозокот да се фокусира чисто на оргазмот). А секако има и такви машки што им треба и пола саат, што се посакувани кај некои жени, но кај други се жив напор Психолошки гледано, колку повеќе се стресува машкото или му се наметнува притисок за подолга изджливост, толку повеќе ќе биде полош во сексот. Не му ја нарушувајте самодовербата со глупи коментари. Ако сврши брзо, галете се, уживајте во романтиката и бидете трпеливи, втората партија не ви бега
Од интернет ги порачав, не верував дека се ефикасни, ама реков ајде да пробаме, кога стварно делуваа. Се јаде една коцка половина час пред однос, и после немаш мака со саати, ниту ти паѓа, ни па можеш да свршиш, многу тешко. А еднаш имавме пиено алкохол, па изеде од чоколадава, и тогаш немаше баш ефикасност, мислам траеше подолго од обично ама не со саати, да заспиеш на крај. Q7 chocolate се чоколадцата иначе.
Јас пробав од нив, ај што воопшто не ми делуваа, многу ми беше лошо почна да ми се повраќа и спие и два дена ми беше така
https://libido.com.mk/proizvod/sprej-za-odlozhuvanje-na-svrshuvanjeto-i-podobruvanje-na-erekcija/ Se somnevav da pomaga ama stvarno ova bilo epten dobar sprej .