Со предигра може да стаса 30 минути, инаку самиот чин зависи од возбудата. Не сум мерел ама сигурно над 15 минути не било.
Незнам зошто некои личности тука не веруваат дека има мажи што можат долго да издржат а жени да уживаат.. За мене лично краткиот секс не ме задоволува можеби ради тоа што со маж ми сум се научила подолг да имаме .. Браво за тие што им се доволни 10 15 па и 20мин јас додека не ме издрма убаво не прекинуваме. А инаку доста издржува и маж ми. Нема да кажам колку време точно затоа што нели ке се најде некој да рече се фалиш и лажеш но ќе речам повеке и од колку што ми е доволно.
Една партија ако трае 15-20 мин не е малце. Секоја чест ако може да се воздржи да не сврши. Е сеа ако имате повеќе партии тоа е друга работа.
На другарот со ситната и динамитна, бивша ваљда, да не го цитирам одамна му е постот, ако чита, друже бар си ги имаш успомените сега ако ништо друго. Ај сеа озбилно и искрено, дали имате заспиено?
[QUOTE="INNERBEAUTY, post: Ај сеа озбилно и искрено, дали имате заспиено? [/QUOTE] Немам заспано но во спиење да ми го стаи очите 4 банки се отвараат