echo,se slozuvam so tebe,no ne ti se slucilo nekogas da izlazes samo zasto kazuvajki taka glasno ti poubavo se osekjas iako znaes deka e laga?ne mislam na forumov,zboruvam opsto.i mene mi se ima sluceno,za mnogu nebitni raboti,nema zasto da krijam
зависи некогаш 15 мин некад 20-24 некад и по саат време за 1то свршување зборам,а за второто не прашувајтеееее
Испод 20 мин не е никогаш... во просек по пола саат... освен кога сме пијани тогаш и по саат време може
Со мојот партнер имаме секс 15-20 минути.Ама не знам како после кога тој ќе сврши по 2 минути пак може да имаме секс.Една вечер дури 4 пати сврши и пак можеше.Си го сакам најмногу
МИСЛЕЊЕТО Е ИЗБРИШАНО ОД МОДЕРАТОР Нарушена е точка 4.3 од правилата на форумот. Корисникот е опоменат.
Зависи кога, како...некогаш се случува да имаме и по цел час...но некогаш ни трае и пократко...најкратко до сега 20 мин
Леле девојки, јас што да кажам... Првите пати кога имавме односи со дечко ми, по два саата издржуваше Јас неможев толку, и правев пауза му викав малку да одморам, сета сила ми ја исцрпуваше. Ама сега со тек на време таман е по половина час и тоа оти јас го брзам кога неможам повеќе да издржам, инаку може повеќе
Абе ајде, мало сутра... Или овде си наддавате или не го сфаќате прашањето. Нема машко кое може да издржи непрекината пенетрација повеќе од 15 минути ( до душа и тоа е многу ), или треба да е коска пијан, или да земал вијагра или пак да му е 3 пат во денот... А богами па ни женско не верувам да издржи 1 час непрекинато да и го клаваат. Па ќе се исуши вагината и сама ќе се затвора. Не се мери издржливоста на машките со се предигра и со се паузи меѓу двата чина, галење, мазење... Тоа секој го може. Битно е колку долго може да си го одложува свршувањето при пенетрација. А и за она колку пати... па максимум 4-5 пати во денот со подолги паузи. Мада и тогаш ќе однема сперма, ќе почне да чувствува болка итн. Па не се машките секс машини, тие митови АУТ...
Lolipop23 јас не знам дали измислуваат или слабо се ориентираат во времето Читам погоре 5, 6, 7...па и повеќе саати , а бе ајде . Па ќе почне крв на двајцата да ви тече, и на него 6 саати кренат ќе му седи ... да не се лажеме.
Па може овие младиве генерации мутирале, или што е работава не знам. Треба може некој совет од нив да земеме па да им го пренесеме на нашите дечковци, па после Секс Маратон, 24 часа од кревет нема излегување.