Најмалку 5-7 минути, а најмногу 45 минути само пенетрација. А сексот најдолго ни траел 2 часа и 50 минути
Зависи од расположението ако не е уморен сексот ни трае 2 часа. Но некогаш по 5 мин еднаш напрет еднаш назад и еднаш во уста и толку
најдолго и само еднаш се случи саат и 45 минути,останатите подолги пати биле околу 30 минути,а најчесто околу 10-15.мене тој од 10-15мин ми е најквалитетен некако.поубаво кратко,а ете два три пати во денот,отколку 3 саати само еднаш. и мене ми е малку лчудно да се издржливи толку долго,со саати,па и уште повеќе пати во денот...освен ако дечкото е пијан па не може да сврши
Дали јас немам среќа или до нив е, повеќе од 5 мин неможеле еве и со двајцата до сега така било, по 5 мин, само еднаш дури 15 мин, ама сабајлечки.
Ај да ви кажам од моја (машка) гледна точка. Значи, непрекината пенетрација повеќе од 15 минути не е возможна. За некој дури и 15 минути е многу. Да се разбериме, во трезна состојба, без влијание на алкохол и дрога. Не можиш, едноставно не можиш. Ако сакаш стави и кондом дебел 2 прсти, не можиш. Па за без кондом да не прајме муабет, 2-3 минути, ете и 5 нека бидат. Едноставно, it feels too good
зависи од чоекот. јас со дечко ми стално кога имаме односи помалце од 20тина мин. немаме завршено работа. а најмногу сме издржале скоро 2 сати непрекинато и тоа мн убаво ни било и тоа не во пијана состојба.
^^ Еве и од машко потврда. Се цени искреноста. Ама ајде да не зборам за други, како што реков никому не сум му влегла во кревет, може си има и такви секс машини...
kaj nas e razlicno nekogas 2min ..nekogas 5min..do 15-20 min najmnogu.. a najkefsko bese ednas ko traese samo 15sekundi znaci ni cela minuta,samo sto go pikna go izvade .... si ostanav so prsto vo usta ...to e posledica mn napalen bil deckovo
Јас ги читам постовиве и се изнасмеав, кои цифри летаат само стварно но комент....Но сите знаеме дека жените немаат чувство за време, најдобар пример за тоа е нивното спремање за негде. Мислам 2 саати, 7 саати мислам алооо тури вади повеќе од 20-30мин не е возможно ....али како и за се што се преувеличува и додава на форумов така и за ова.
мисли си.....тоа си е твое право за 5,6,7, саат да невозможно е ама за 2 часа и успат галења милувања не гледам нешто невозможно...
Ете каде не си ме разбрала, а и насловот погрешно сте го разбрале сите....се работи за издржливи на сексуалниот чин, без мазење, галење, ручек спремање и др пропратни работи...
Муабетот е за непрекината пенетрација, без попатни галења и милувања. Значи само in-out Уба теорија то со спремањето
Не ми е јасно,ајде девојката ќе издржи два часа,но момчето да издржи два часа со д***** к*** нема шанси,единствено ако не се напил виагра