1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Колку се издржливи вашите партнери?

Дискусија во 'Секс' започната од sexysexy6699, 22 јануари 2010.

1. MonNy.B

MonNy.B Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    36
    Паа предиграта кај нас трае околу 10-20 минути (мразам со саати да се лигавам), а она главното од пола саат до саат најдолго, а најкратко 5 мин нормално коа такви биле околностите. Мразам долг секс бе луѓе како издржувате 2 саати, боли :?: Обожавам див секс и разни пози за време на сексање, а богами партнерот ме задоволува и тоа како! Ме вади од кондури шо би се рекло! Нормално и јас него инаку би се откажал и тој :D :) И после тоа, мазење у кревет уште пола саат и заспивање во неговите прегратки... Ухх :)

На Freak.of.nature му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Denna

Denna Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    180
    Допаѓања:
    87
    Последните неколку пати....ме умори за цел живот! :lol: Пред тоа еднаш,си немав работа па му реков дека за малку не свршив,тој сврши 1 сек пред мене,а немаше ставено кондом и...знаете :) и ајдее после тоа дури јас не свршам,нема прекинување, го одложувал свршувањето негово човекот :lol: за јас да не останам незадоволена 8) ама па ја претера малку,ме умре! :lol:
    ааах душичка моја :inlove:

3. Shoe-Gal

Shoe-Gal Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    178

Девојко совршениот секс трае од 7-13 минути, а секс од 1 час, партнерот се воздржува и нему не му е пријатно сигурна сум...Баш имам зброувано со мојот партнер околу ова...

На peperutce27 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.600
    Богами, мојот совршен секс не трае од 7-13 минути.
    Одбивам да се покорам на такви квази-истражувања.
    13 минутки - што е бре тоа?

За 7 минутки не ни правам муабет, подолго време си четкам заби што се вика.
    Свашта.

Трае од 25-50 минути заедно со предиграта. Некогаш плус, некогаш минус.
    Ако на дечкото му е измачување повеќе од 13 минутки, ќе се познае по него, или ќе сврши или ќе му свене.
    Ако не се случи ништо од горенаведеното, и гледате дека ужива и му е убаво, нема потреба од гледање во часовникот.

Нека трае, и трае и трае.

И искрена да бидам, ич не ми е гајле што и како, додека јас не свршам, нема одење никаде!
    :D

На Veki4kaa, miss.pretty, thelittle17 и 2 други им се допаѓа ова.
  5. mona.s

mona.s Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    579
    Допаѓања:
    153
    мене сексот ми трае еден час,а помалку не можам да замислам и не ми е доволно само еднаш да свршам :D :D :D а и дечкото мој малку потешко свршва и затоа сексот ни трае подолго а мене секако ми одговара тоа :D :D

6. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Искрено немам појма :D Никогаш не сум му мерела, ама Харалампие, не знам дали практикува јога или нешо такво, ама издржува богами, издржува. Па и втора тура, оп цуп. Битно му е да ми угоди а и секогаш се „мачи“, затоа што одбива да си заврши работа брзо, така да се труди на секој можен начин да го продолжи чинот на сексуално општење.
    Јао звучам ко Докторот :D

Маратонски имаме терано ама секако не со нон стоп пенетрација него, онака узпут водичка, кока кола, се ладиш се прскаш со вода и слично. Туш. Мастурбирање, трт мрт, знаете де.

Мислам минимум половина час, ако добро се сеќавам, стандард е саат време а максимум па околу 3 часа со спомнатите паузичиња на взаемно играње и палење :wasntme:

Абе аскетски, свештенички живот, чуда прави :D

На Dafnee му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Freak.of.nature

Freak.of.nature Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    30
    Хмм, па пола саат предигра, потоа 1 до 2 саати страстееен секс!

На rajna-vojvoda му/ѝ се допаѓа ова.
  8. unhappyy

unhappyy Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    147
    Нема предигра..немаме време ..веднаш се фрламе на работа.. 2 ипол саати некаде ..да имаме повеке време и цел ден и цела вечер.. :lol:

На papilona му/ѝ се допаѓа ова.
  9. MoreNa-22

MoreNa-22 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    386
    Допаѓања:
    76
    зависи од тоа колку време имаме некогаш може и набрзинка за 5 10 мин а па некогаш и 1 сат и повеке

10. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.669
    ма што секс е тоа од 7 до 10 мин.? ништо од тоа нема да видиш..
    40 до 50 мин. со мали прекини ..

11. machki-ca

machki-ca Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    0
    Феминкиии ви завидувам.Мене со предигра ми трае 20 -30 мин,ама штом го стави у мене абе за околу 5 мин свршува.Не знам што е работава ја таман ке почнам тој ќе заврши :$ .Изгледа си гледа само за него или па ептен го палам па не може да се воздржи кутриот :D

12. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.028
    Допаѓања:
    4.533
    јас па им завидувам на тие што се ос понеиздржливи партнери. Мене сексот после 15 минута ми е досаден а оној мојот коњ само на првата партија брзо свршува, после тоа под 30 минути не е. Тоа веке не е секс тоа е малтретирање тури-вади.

На marama и Offspring им се допаѓа ова.
  13. Toksichnata

Toksichnata Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    3
    хуху колку време коа е у прашање време што е до мене можам цел ден .. но бидеејќи практикуваме секс без кондом .. во денот имаме 5 пати до 6 највеке . првиот пат 10 15 мин .. а последниот пат 45 мин што значи 45 мин најдолг секс .. :lol:

14. MonNy.B

MonNy.B Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    36
    Не се сите машки исти бе женска :) јас сум отворена со партнерот и си разговараме и се консултираме за се и сешто, и јас исто сум разговарала со него околу ова ;)

15. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.464
    за 7 до 13 минути, не ни ширам нозе :D

На Daydream, Idonea, Phyramide и 7 други им се допаѓа ова.
  16. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.020
    Кога главниот генератор ќе падне во рок од 5 мин тогаш се вкључуваат помошните генератори

Т.е Прсти и јазик

Мора да има струја во градот нели :$ :rofl:

На veren, Phyramide и Saya им се допаѓа ова.
  17. XMaN

XMaN Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.370
    Обратно се прави, прво помошните ги уклучуваш да се загреат а за крај главниот, така не ризикуваш никогаш распад на системот од преоптеретување на мрежата :D.

На veren, crazyinlove19, lolyta777 и 2 други им се допаѓа ова.
  18. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.799
    Е, колку мразев кога партнерот ми велеше вака! Имам прсти, јазик....бла...бла...
    Абе не е исто!!! Да не се залажуваме. Главен генератор си е главен генератор! :rofl:

На veren и stilas7 им се допаѓа ова.
  19. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Маче мое ти си мрак, дај ми пак и пак. :D

Издржлив е златото мое, да не го подречам пу пу, паметно мое, си чека јас да зваршам работа па после он, за него не е проблем. Не е секој среќлија, шта чеш. :wasntme:

20. Gluvcee

Gluvcee Нов член

Се зачлени на:
    29 ноември 2011
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    27
    Па првиот пат до дека сврши му треба кратко време а потоа 45 минути гајле нема.