Колку се издржливи вашите партнери?

Дискусија во 'Секс' започната од sexysexy6699, 22 јануари 2010.

1. MonNy.B

MonNy.B Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    36
    Паа предиграта кај нас трае околу 10-20 минути (мразам со саати да се лигавам), а она главното од пола саат до саат најдолго, а најкратко 5 мин нормално коа такви биле околностите. Мразам долг секс бе луѓе како издржувате 2 саати, боли :?: Обожавам див секс и разни пози за време на сексање, а богами партнерот ме задоволува и тоа како! Ме вади од кондури шо би се рекло! Нормално и јас него инаку би се откажал и тој :D :) И после тоа, мазење у кревет уште пола саат и заспивање во неговите прегратки... Ухх :)

На Freak.of.nature му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Denna

Denna Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    180
    Допаѓања:
    87
    Последните неколку пати....ме умори за цел живот! :lol: Пред тоа еднаш,си немав работа па му реков дека за малку не свршив,тој сврши 1 сек пред мене,а немаше ставено кондом и...знаете :) и ајдее после тоа дури јас не свршам,нема прекинување, го одложувал свршувањето негово човекот :lol: за јас да не останам незадоволена 8) ама па ја претера малку,ме умре! :lol:
    ааах душичка моја :inlove:

3. Shoe-Gal

Shoe-Gal Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    178

Девојко совршениот секс трае од 7-13 минути, а секс од 1 час, партнерот се воздржува и нему не му е пријатно сигурна сум...Баш имам зброувано со мојот партнер околу ова...

На peperutce27 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.611
    Богами, мојот совршен секс не трае од 7-13 минути.
    Одбивам да се покорам на такви квази-истражувања.
    13 минутки - што е бре тоа?

За 7 минутки не ни правам муабет, подолго време си четкам заби што се вика.
    Свашта.

Трае од 25-50 минути заедно со предиграта. Некогаш плус, некогаш минус.
    Ако на дечкото му е измачување повеќе од 13 минутки, ќе се познае по него, или ќе сврши или ќе му свене.
    Ако не се случи ништо од горенаведеното, и гледате дека ужива и му е убаво, нема потреба од гледање во часовникот.

Нека трае, и трае и трае.

И искрена да бидам, ич не ми е гајле што и како, додека јас не свршам, нема одење никаде!
    :D

На Veki4kaa, miss.pretty, thelittle17 и 2 други им се допаѓа ова.
  5. mona.s

mona.s Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    579
    Допаѓања:
    153
    мене сексот ми трае еден час,а помалку не можам да замислам и не ми е доволно само еднаш да свршам :D :D :D а и дечкото мој малку потешко свршва и затоа сексот ни трае подолго а мене секако ми одговара тоа :D :D

6. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Искрено немам појма :D Никогаш не сум му мерела, ама Харалампие, не знам дали практикува јога или нешо такво, ама издржува богами, издржува. Па и втора тура, оп цуп. Битно му е да ми угоди а и секогаш се „мачи“, затоа што одбива да си заврши работа брзо, така да се труди на секој можен начин да го продолжи чинот на сексуално општење.
    Јао звучам ко Докторот :D

Маратонски имаме терано ама секако не со нон стоп пенетрација него, онака узпут водичка, кока кола, се ладиш се прскаш со вода и слично. Туш. Мастурбирање, трт мрт, знаете де.

Мислам минимум половина час, ако добро се сеќавам, стандард е саат време а максимум па околу 3 часа со спомнатите паузичиња на взаемно играње и палење :wasntme:

Абе аскетски, свештенички живот, чуда прави :D

На Dafnee му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Freak.of.nature

Freak.of.nature Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    30
    Хмм, па пола саат предигра, потоа 1 до 2 саати страстееен секс!

На rajna-vojvoda му/ѝ се допаѓа ова.
  8. unhappyy

unhappyy Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    147
    Нема предигра..немаме време ..веднаш се фрламе на работа.. 2 ипол саати некаде ..да имаме повеке време и цел ден и цела вечер.. :lol:

На papilona му/ѝ се допаѓа ова.
  9. MoreNa-22

MoreNa-22 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    386
    Допаѓања:
    76
    зависи од тоа колку време имаме некогаш може и набрзинка за 5 10 мин а па некогаш и 1 сат и повеке

10. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    ма што секс е тоа од 7 до 10 мин.? ништо од тоа нема да видиш..
    40 до 50 мин. со мали прекини ..

11. machki-ca

machki-ca Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    0
    Феминкиии ви завидувам.Мене со предигра ми трае 20 -30 мин,ама штом го стави у мене абе за околу 5 мин свршува.Не знам што е работава ја таман ке почнам тој ќе заврши :$ .Изгледа си гледа само за него или па ептен го палам па не може да се воздржи кутриот :D

12. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.030
    Допаѓања:
    4.604
    јас па им завидувам на тие што се ос понеиздржливи партнери. Мене сексот после 15 минута ми е досаден а оној мојот коњ само на првата партија брзо свршува, после тоа под 30 минути не е. Тоа веке не е секс тоа е малтретирање тури-вади.

На marama и Offspring им се допаѓа ова.
  13. Toksichnata

Toksichnata Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    3
    хуху колку време коа е у прашање време што е до мене можам цел ден .. но бидеејќи практикуваме секс без кондом .. во денот имаме 5 пати до 6 највеке . првиот пат 10 15 мин .. а последниот пат 45 мин што значи 45 мин најдолг секс .. :lol:

14. MonNy.B

MonNy.B Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    36
    Не се сите машки исти бе женска :) јас сум отворена со партнерот и си разговараме и се консултираме за се и сешто, и јас исто сум разговарала со него околу ова ;)

15. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    за 7 до 13 минути, не ни ширам нозе :D

На Daydream, Idonea, Phyramide и 7 други им се допаѓа ова.
  16. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.022
    Кога главниот генератор ќе падне во рок од 5 мин тогаш се вкључуваат помошните генератори

Т.е Прсти и јазик

Мора да има струја во градот нели :$ :rofl:

На veren, Phyramide и Saya им се допаѓа ова.
  17. XMaN

XMaN Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.371
    Обратно се прави, прво помошните ги уклучуваш да се загреат а за крај главниот, така не ризикуваш никогаш распад на системот од преоптеретување на мрежата :D.

На veren, crazyinlove19, lolyta777 и 2 други им се допаѓа ова.
  18. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Е, колку мразев кога партнерот ми велеше вака! Имам прсти, јазик....бла...бла...
    Абе не е исто!!! Да не се залажуваме. Главен генератор си е главен генератор! :rofl:

На veren и stilas7 им се допаѓа ова.
  19. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Маче мое ти си мрак, дај ми пак и пак. :D

Издржлив е златото мое, да не го подречам пу пу, паметно мое, си чека јас да зваршам работа па после он, за него не е проблем. Не е секој среќлија, шта чеш. :wasntme:

20. Gluvcee

Gluvcee Нов член

Се зачлени на:
    29 ноември 2011
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    27
    Па првиот пат до дека сврши му треба кратко време а потоа 45 минути гајле нема.