Паа предиграта кај нас трае околу 10-20 минути (мразам со саати да се лигавам), а она главното од пола саат до саат најдолго, а најкратко 5 мин нормално коа такви биле околностите. Мразам долг секс бе луѓе како издржувате 2 саати, боли Обожавам див секс и разни пози за време на сексање, а богами партнерот ме задоволува и тоа како! Ме вади од кондури шо би се рекло! Нормално и јас него инаку би се откажал и тој И после тоа, мазење у кревет уште пола саат и заспивање во неговите прегратки... Ухх
Последните неколку пати....ме умори за цел живот! Пред тоа еднаш,си немав работа па му реков дека за малку не свршив,тој сврши 1 сек пред мене,а немаше ставено кондом и...знаете и ајдее после тоа дури јас не свршам,нема прекинување, го одложувал свршувањето негово човекот за јас да не останам незадоволена ама па ја претера малку,ме умре! ааах душичка моја
Девојко совршениот секс трае од 7-13 минути, а секс од 1 час, партнерот се воздржува и нему не му е пријатно сигурна сум...Баш имам зброувано со мојот партнер околу ова...
Богами, мојот совршен секс не трае од 7-13 минути. Одбивам да се покорам на такви квази-истражувања. 13 минутки - што е бре тоа? За 7 минутки не ни правам муабет, подолго време си четкам заби што се вика. Свашта. Трае од 25-50 минути заедно со предиграта. Некогаш плус, некогаш минус. Ако на дечкото му е измачување повеќе од 13 минутки, ќе се познае по него, или ќе сврши или ќе му свене. Ако не се случи ништо од горенаведеното, и гледате дека ужива и му е убаво, нема потреба од гледање во часовникот. Нека трае, и трае и трае. И искрена да бидам, ич не ми е гајле што и како, додека јас не свршам, нема одење никаде!
мене сексот ми трае еден час,а помалку не можам да замислам и не ми е доволно само еднаш да свршам а и дечкото мој малку потешко свршва и затоа сексот ни трае подолго а мене секако ми одговара тоа
Искрено немам појма Никогаш не сум му мерела, ама Харалампие, не знам дали практикува јога или нешо такво, ама издржува богами, издржува. Па и втора тура, оп цуп. Битно му е да ми угоди а и секогаш се „мачи“, затоа што одбива да си заврши работа брзо, така да се труди на секој можен начин да го продолжи чинот на сексуално општење. Јао звучам ко Докторот Маратонски имаме терано ама секако не со нон стоп пенетрација него, онака узпут водичка, кока кола, се ладиш се прскаш со вода и слично. Туш. Мастурбирање, трт мрт, знаете де. Мислам минимум половина час, ако добро се сеќавам, стандард е саат време а максимум па околу 3 часа со спомнатите паузичиња на взаемно играње и палење Абе аскетски, свештенички живот, чуда прави
Нема предигра..немаме време ..веднаш се фрламе на работа.. 2 ипол саати некаде ..да имаме повеке време и цел ден и цела вечер..
Феминкиии ви завидувам.Мене со предигра ми трае 20 -30 мин,ама штом го стави у мене абе за околу 5 мин свршува.Не знам што е работава ја таман ке почнам тој ќе заврши .Изгледа си гледа само за него или па ептен го палам па не може да се воздржи кутриот
јас па им завидувам на тие што се ос понеиздржливи партнери. Мене сексот после 15 минута ми е досаден а оној мојот коњ само на првата партија брзо свршува, после тоа под 30 минути не е. Тоа веке не е секс тоа е малтретирање тури-вади.
хуху колку време коа е у прашање време што е до мене можам цел ден .. но бидеејќи практикуваме секс без кондом .. во денот имаме 5 пати до 6 највеке . првиот пат 10 15 мин .. а последниот пат 45 мин што значи 45 мин најдолг секс ..
Не се сите машки исти бе женска јас сум отворена со партнерот и си разговараме и се консултираме за се и сешто, и јас исто сум разговарала со него околу ова
Кога главниот генератор ќе падне во рок од 5 мин тогаш се вкључуваат помошните генератори Т.е Прсти и јазик Мора да има струја во градот нели
Обратно се прави, прво помошните ги уклучуваш да се загреат а за крај главниот, така не ризикуваш никогаш распад на системот од преоптеретување на мрежата .
Е, колку мразев кога партнерот ми велеше вака! Имам прсти, јазик....бла...бла... Абе не е исто!!! Да не се залажуваме. Главен генератор си е главен генератор!
Маче мое ти си мрак, дај ми пак и пак. Издржлив е златото мое, да не го подречам пу пу, паметно мое, си чека јас да зваршам работа па после он, за него не е проблем. Не е секој среќлија, шта чеш.