аиии многу спијам некогаш ипо 12 сааати ако не сум на факултет и преку ден си спијам некогас по 3 4 саати спанка голема сумм
Аууу, по многу малку. По 4,5 саати дневно во текот на неделата, а за викенд си надополнувам, спијам по околу 8-9, евентуално 10 саати. Тоа е ако немам нешто друго работа. Значи ретко. Значи, по многу малку спијам. Ах леле, колку ми се спие.
isto i jas sum golema spanka od 8 do 11 saati nemam gajle si spijam bez da se budam ama ako sum 6 7 se osekam kako budala nemozam da funkcioniram kako so treba za vikendi mi e najubavo koga vo nedela ke stanam vo 12 meracii
Многу спијам,можам и цел ден да го преспијам ако нема кој да ме разбуди. Обично мама почува да вика за да станам а тоа нејзино молење трае едно 2 часа,ама не секогаш.Некогаш ќе ми рече убаво- "ајде стани да си пиеме кафе", е тогаш знам одма да си станам без проблем. Или другарка кога ќе ми се јави и само ќе ми рече- "ставај кафе јас тргам кај тебе",па и да било 7 сабајле без проблем станувам и варам кафе зошто знам дека ќе уживам во друштвото.
Во принцип сум голема спанка. Кога одев на факултет спиев многу малку и кога учев околу 4-5 саати спиев па станував за на факултет. А кога си бев слободна си спиев по 10 саати Кога почнав да одам на работа тешко ми беше да се навикнам дека треба во 7 часот да станувам и легнував накај 1-2h и едвај станував. А сега веќе е друго се навикнав после две години на работа си легнувам накај 11-12 часот и станувам во 7 часот. Што значи си спијам околу 7-8 саати во денот и доволни ми се за да се наспијам убаво.
Спијам околу 5-6 часа кога сум на школо.Си легнувам околу 12-1 а станувам во 6-6 ипол зависи кога како. Ама преку ден си дремнам 1-2 часа Ако не дремнам не можам да функционирам Ако не сум на школо си легнувам околу 3-4 а станувам околу 12
Во последнава година едвај по 2-3 часа и тоа поделени во неколку сесии .Ах кога барем би ги спиела без прекин мислам дека би била посреќна