Зависи колку ќе бидат креативни моите да најдат некоја фикс идеа за да имам некоја обврска Во главно...доволно
Последните неколку денови спијам едвај 4/5 саати. Ете конкретно за денес ќе зборувам синоќе изгледав академија за танцуванје па пишував нешто и си легнав околу 1. Сабајле се разбуди у 05:26 минути и толку не заспав веќе. Ама после најверојатно ќе легнам саат два.
8 часа најмногу ептен кога сум ненаспана и уморна да избуткам до 10 ама мрзам да станувам касно да го губам утрото не ги разбирам оние кој цел ден го преспиваат стануваат во 14-15 часот јас кога и да легнам 8-9 часот станата сум
Лоша е мојта болест Ако не се 10-12 саати ја не сум наспана,а до душа ни со овие не се наспивам знам дека и времето во спиење ми поминува,ама што да се прави.А кога спијам од 5 до 8 часа никогаш не сум наспана па дење си преспивам
Најчесто 7-8 часа, но се случува и 2-3 часа или воопшто да не спијам кога спремам испит Многу тешко функционирам ако не се отспијам добро преку ноќ, а преку ден скоро никогаш не спијам.
По 4-5 часа сега спијам . Откога тргнав на школо олку спијам . И цело време сум поспана , а немам време да преспијам малце и преку ден .