Веќе некое време спијам по 13 часа, сакам барем да спијам 6-7 часа што е нормално,но никако да се одвикнам си легнувам 5-6 сабајле...Затоа што мразам да спијам вечерно време,бидејки денот од вечерта ми е по убав..
Ич не спијам Ми се збираат по 4 часа на ден Ама чудно е тоа што не чувствувам потреба за повеќе спиење
Se trudam tie nekoj 8 saata da si gi otspiam za da mozam da si bidam sveza za aktivnostite vo sledniot den. Izgledas odmorno, podobro razmisluvas....
Овој период спијам по 5-6 часа (ама ми се случува некогаш да спијам и само околу 3 часа), а кога сум втора смена малку повеќе
Сеа со тестовите обично спијам по 6/7 часа, и се чудам како може да ви се толку доволни, умирам за спиење во текот на денот.Али ете, секој организам различно. А за да се наспијам онака убаво, доволни би ми биле 10/11 часа, ќе надохнадам се летово ветувам.
Знам да си се наспијам добро по 7 8 часа,но обично по 4 5..не можеш и да имаш добри оцени на факултет и да ги видиш сите луѓе и воопшто да имаш живот,да имаш дечко и да си добро наспиен
Ако немам обврски може и по 10 саати, а ако морам да станам тогаш и по 5-6 саати ама после да преспијам преку ден по можност, инаку тешко дека би функционирала. За спиење си спијам што да правам, гените на татко ми преовладуваат.