Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Колку спиете?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од nedzma, 9 јануари 2011.

1. Kimey

Kimey Активен член

Се зачлени на:
    10 јули 2015
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    84
    Јас и да легнам во 5 можам да станам во 6 без проблем.. Обично кога немам обврски и слично спијам 7 часа до 8 максимум повеќе неможам.

2. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.035
    Допаѓања:
    33.976
    Обично спијам најмногу до 9 часа, а и не ми треба повеќе. Наспана сум и да спијам 6 часа. :D

3. neongirl07

neongirl07 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2015
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    346
    Кога како. Променлива сум. Некогаш знам да спијам 10 часа, а некогаш 4-5. Ако имам повод да станам, станувам дури и порано од што треба.

4. DVAANGELA

DVAANGELA Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2015
    Пораки:
    554
    Допаѓања:
    28.804
    8 sata, dovolno da funkcioniram

5. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.738
    Допаѓања:
    80.072
    Во овој период по 10 часа спијам.

6. Sunday-Rose

Sunday-Rose Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    124
    7, 8, ако немам време и по 6 часа, во принцип не спијам многу долго

7. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.147
    Pred da se omazam spiev po cela den ako nemav obvrski,sega najcesto pod 10h ne sum...golema spanka sum,iste mi kazuvaat deka pola zivot vo spienje mi e pominat :D

На mal.ecka му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Slatkarka94

Slatkarka94 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    426
    Допаѓања:
    795
    Јас обично си ленувам во 2:30 и станувам во 13:30 али зависи можам и до сабајле да не спиам а и знам мнофу рано да си легнам и пак да станам у 13:30
    Мене мајка ми ме буди мене човек да е остави да спиам ќе спиам два дена не ме буди ни аларм ни ништо освен мајка ми тоа е многу лошо :/

На GabyTranceॐ му/ѝ се допаѓа ова.
  9. eatpraylove90

eatpraylove90 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јануари 2015
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    861
    Interesna tema :D
    Pred da stanam MAMA spiev po 12 saati ako ne odev na fax, a posle toa na rabota..A sega spijam sve na sve vkupno 3/4 saati vo tekot na nokta i ako dojde svekrva mi ili majka mi na gosti pa da go pocuvaat maliot pospivam uste 2saati posto sin mi cica na 2h :D Mislev nikad nema da funkcioniram vakva ali super mi e :D Navika, i si uzivam vo majcinstvoto :inlove:

На joy1 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Anonimuska

Anonimuska Нов член

Се зачлени на:
    23 ноември 2015
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    17
    Ако сум слободна од на работа со маж ми спијаме околу 14 саати :) а инаку спијам секогаш различно,понекогаш сум трета смена на работа.. :D

11. babyane18

babyane18 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2012
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    462
    Штo би реклa мaјкa ми "рoденa си дa спиеш сaмo" :lol: Јaс имaм прoблем сo спиењетo никaкo немoжaм дa се нaвикнaм дa легнaм пoрaнo зa дa мoжaм пoтoa дa стaнaм пoрaнo. Зaспивaм нaкaј 1 некoгaш и пoјке седaм зaвиси a никaкo немoжaм дa стaнaм пoрaнo oд 10 oсвен вo ситуaции кoгa мoрa, некoгaш чудo се дешaвa дa легнaм мн кaснo a дa стaнaм мн рaнo a нaспaнa сум. Хмм дa ми мoжелa би спиелa oхoo и пo цели денoви Гoлемa спaнкa сум:$:P

12. k.frosina

k.frosina Форумски идол

Се зачлени на:
    30 август 2015
    Пораки:
    2.524
    Допаѓања:
    28.169
    Ако сум слободна спијам по 12-14 часа ама најчесто имам обврски и спијам по 5-6 сати а некогаш и по 2-1 некогаш и ич! :)

13. Tiniiic

Tiniiic Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    207
    Допаѓања:
    104
    Секогаш спијам по 10 саати и обавезно навивам аларм зашто ако не навијам можам цел ден да останам да спијам и после кога ќе станам ќе ме боли главата и ќе сум како утепана :D

14. Salome

Salome Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    1.244
    Допаѓања:
    10.421
    Сега сум слободна и си спијам по 12 саата.Кога имам премногу обврски спијам по 6 ама тоа за мене е како без ич, пошто малку ми е:$.Во ,,нормални денови''-стандардно 8 часа сон.Морам да си го земам јас моето 'beauty sleep ', во спротивно не можам да функционирам.:D

15. Lady Phoenix

Lady Phoenix Форумски идол

Се зачлени на:
    10 мај 2015
    Пораки:
    2.033
    Допаѓања:
    58.308
    I sleep more than I should. Ако не отспијам минимум 7 саати, следниот ден сум како на журка да сум била цела вечер. Кога ќе ми се погоди (како вчера, т.е. утрово) да си легнам накај 5 часот, следниот ден мислам дека паѓам болна. Повеќе пати ми се случило да си легнам накај 5-6, да станам накај 10, затоа што тоа е максимумот на кој си се навикнал мојот биоритам и после дента да имам температура и да се чувствувам болно.

Сума сумарум - минимум 7 саати, а понекогаш и повеќе. Сега во последниве година и кусур и други фактори придонесуваат да спијам повеќе, а и потребно ми е.

16. Zeynep

Zeynep Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2015
    Пораки:
    784
    Допаѓања:
    1.102
    спијам на пример од 3 саатот вечерта до 3 саатот поручек...Или од 4 до 4.

17. Ane-Goki1

Ane-Goki1 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2013
    Пораки:
    2.307
    Допаѓања:
    29.033
    Во последно време 8-9 часа

18. Mini90

Mini90 Популарен член

Се зачлени на:
    2 септември 2014
    Пораки:
    570
    Допаѓања:
    2.199
    Кога не сум на работа, за викенди, спијам и по 12 часа и тоа ми е топ. Ама кога сум (понеделник-петок) спијам по 6 часа и малку ми е. А обично попладне немам време да поспијам, така да.. вечно ненаспана сум си. |-)

19. happt.girl

happt.girl Активен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2014
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    113
    последните неколку дена по 6 7 часа

20. Neodlucna

Neodlucna Популарен член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    1.053
    Спијам по 7 саати и некоја минута плус и пак сум уморна и ненаспана, одвај станувам сабајле. Спанка не сум била од никогаш, ни кога сум била најслободна не сум спиела повеќе од нормално а насабјле секогаш свежа сум била. Се сметав на morning person а сега крш сум сабајле :|